Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Mondtam én, hogy ügyesebb az a cucc a többitől (már amiket ismerek).

Kezdesz már hinni, Neo? B) ;)

Elküldve

:D :lol:

Majd nézz be a másik fórum fotógyűjteményébe, linkeltem pár fotót! ;) valaki kiakadt rajta... :blush: B)

Amúgy asszem már minden vackot felpakoltam a gépemre ami kellhet és még egyszer lefuttattam rajta egy alapos keresést de nem talált semmit, most már asszem nyugodt vagyok felőle. homlokrólverejtéketelhúzószmájli.

Elküldve
Az. Belém csúszott egy oszlop. B)

Így első ránézésre veszel egy rendszámkeretet, visszahajlítod a rendszámot, s tökéletes. Még a lökhárítód se repedt meg... bezzeg az enyém... ;)

Elküldve
Így első ránézésre veszel egy rendszámkeretet, visszahajlítod a rendszámot, s tökéletes. Még a lökhárítód se repedt meg... bezzeg az enyém... B)

Hja, semmi érdekes nem történt, csak az eredeti német rendszámkeretem... ;) Majd úgyis kapok az Opel klubtagságból rendszámkeretet. :blush:

Elküldve
Hja, semmi érdekes nem történt, csak az eredeti német rendszámkeretem... B) Majd úgyis kapok az Opel klubtagságból rendszámkeretet. ;)

Csak minél előbb. :blush:

Elküldve

Amúgy tuskó parkolóban drifteltem, de nem driftelés közben történt, hanem akartam kanyarodni, de úgytűnik a 2km/h is gyors volt ahhoz... Ezért nem törött meg nagyon. Úgyis kell lökőst cserélnem. A vonószem mellett meg van sérülve, gratulációt az előző tulajnak küldeni. B)

Szerk: bocsánat, a vonószem alatt. ;)

Elküldve

;) :blush:

Az avatar fotódat nézve hirtelen azt hittem, hogy a munkatársam az. B) :D

Elküldve

jó neked

nekem még mindig OFF barátnőm lába van

egy admin nemtudna nekem segíteni ezügyben?

eléggé zavaró, hogy már próbáltam mindenféle formátumot, de ugyan az a kép, saka mérete változik...

Elküldve
jó neked

nekem még mindig OFF barátnőm lába van

egy admin nemtudna nekem segíteni ezügyben?

eléggé zavaró, hogy már próbáltam mindenféle formátumot, de ugyan az a kép, saka mérete változik...

Hát ha mi látjuk, akkor nem fórumbeli probléma van, hanem a böngésző nem akar frissíteni. Gondolom nyomtál már egy rakás frissítés gombot. Esetleg azt tudod megcsinálni, hogy törlöd a böngésződ beállításaiban az elmentett oldalakat, ideiglenes mappákat.

Mond meg milyen böngészőt használsz, aztán leírom mit hogy kell. B)

Elküldve
hát napok óta nem annak kellene lennie...

a kukikat kellene törölnöm esetleg?

ennyire nem vagyok net nevil

kukik csak arra jók, hogy például az Opel Fórumba beléptessen a neveddel és jelszavaddal automatikusan, amit beírod a címet. B)

Elküldve
Ja és lerugdaltam a kerék mögül a 10 kiló havat, reggel ne fékezze a kereket ha összefagy.

Futóművesem megfigyelése szerint ilyen képződmények, csak a téligumival ellátott autókon alakulnak ki. Ugyanis ezek a gumik kidobják a profilból a havat, és amikor újra leérnek ismét tudnak kapaszkodni.

A nyáriguminál ilyesmi nem figyelhető meg.

Elküldve
Explorerben eszközök, internetbeállítások, általános fül és ott a böngészési előzmények törlése. B) IE7 esetén.

oh nagyon köszi

végre sikerált

sztem jo kép szal marad ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.