hening Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Inkább ropog. :blush: Az enyém is. B) De most nincs kedvem alámászni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 No most akkor ez ide tartozik? http://index.hu/politika/bulvar/onosri0113/ Pedig nem árt tudni róla, mert ha nem, akkor könnyen műszaki kérdés válik belőle! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 No most akkor ez ide tartozik? http://index.hu/politika/bulvar/onosri0113/ Pedig nem árt tudni róla, mert ha nem, akkor könnyen műszaki kérdés válik belőle! ;) Már olvastam, ha jó az előrejelzés akkor éjjel-reggel qrva világ lesz. De már megigértem az asszonynak, hogy elmegyek érte. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Elvileg már a mai napra is mondtak jeget, itt mégsincs semmi. Reggel levizsgázok és utána megyek haza...mindenképp. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Én már várom, hogy kicsit csúszkálhassak!!!! Lehet, hogy viszem a hóláncot, hátha nem tudok feljönni a dombra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 panda nekem mindig bevált kicsit tényleg skat beszéltünk zekről jégesőtől nem kicsit leehtlesz csúszkálni, inkább kicsit irányítani lehet majd a csúszást :S jaaa és még most se az uj képemet látom :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 No most akkor ez ide tartozik? http://index.hu/politika/bulvar/onosri0113/ Pedig nem árt tudni róla, mert ha nem, akkor könnyen műszaki kérdés válik belőle! ;) Nah, kíváncsi leszek... lehet hogy végre lesz jó csapatós idő? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Nah, kíváncsi leszek... lehet hogy végre lesz jó csapatós idő? B) Azért a jég sokkal kiszámíthatatlanabb csúszkálásnál mint a hó...nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 összecsapatós B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Azért a jég sokkal kiszámíthatatlanabb csúszkálásnál mint a hó...nem? A hó alatt is jégnek kell lennie, hogy rendesen lehessen csapatni B) Az lenne mondjuk az optimális, ha jönne rá 1-2cm hó is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 na az lenne komoly olyankor csúszik a legjobban mintmikor a havas cipővel belépsz a csempére, azt vágodis el magad B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 panda nekem mindig bevált kicsit tényleg skat beszéltünk zekről jégesőtől nem kicsit leehtlesz csúszkálni, inkább kicsit irányítani lehet majd a csúszást :S jaaa és még most se az uj képemet látom :S Nekem is csak ugy sikerült avatart váltani, hogy először eltávolítottam a régit, frissítettem, aztán fel az új, majd mégegy frissítés. Amúgy nem nagy eresztés, egy hikomat ördög vasvilláva, meg pelenkába. Mire neked bejön mi már meg is unjuk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 én már firssítettem meg minden, de ha törlés és utána frssítem, akkor kiirja hogy nincs mit frissíteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 vmi a kép formátumával lehet, mert az üres avatar megy nekem is vagyis látom... na ez fura üres avatar után ujra felrakom a kisördögöt, azt a régi kép jön vissz a B) na jó most adtam fel felraktam egy másik képet, erre csak a kép mérete változik a kép ugyan az a régi :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 vmi a kép formátumával lehet, mert az üres avatar megy nekem is vagyis látom... na ez fura üres avatar után ujra felrakom a kisördögöt, azt a régi kép jön vissz a ;) na jó most adtam fel felraktam egy másik képet, erre csak a kép mérete változik a kép ugyan az a régi :S Huh, inkább rakd vissza az ördögöt...... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 én nem látom ti meg nézzétek.... főleg ha ennyire borzalmas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Az enyém is. B) De most nincs kedvem alámászni. ;) De az enyém úgy ropog, hogy nincs is semmi baja. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 én nem látom ti meg nézzétek.... főleg ha ennyire borzalmas. Hát ja. :blush: Az ördög szebb vót. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Hát ja. :D Az ördög szebb vót. B) ;) Ja-ja ez meg az ördög öregapja. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 De az enyém úgy ropog, hogy nincs is semmi baja. ;) :blush: Én is csak a hangot hallom. Az első az biztos toronycsapágy, a hátsót meg még nem szemléltem meg. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Én is csak a hangot hallom. Az első az biztos toronycsapágy, a hátsót meg még nem szemléltem meg. B) De nekem tényleg hibátlan. ;) PU szilentek viszont nem szeretnek nagyokat mozogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 De nekem tényleg hibátlan. B) PU szilentek viszont nem szeretnek nagyokat mozogni. Elhiszem. Az a furi, hogy miután beraktam a hátsó stabrudat, utánna kezdett "ropogni". Pedig meghúztam a csavarokat rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Elhiszem. Az a furi, hogy miután beraktam a hátsó stabrudat, utánna kezdett "ropogni". Pedig meghúztam a csavarokat rendesen. Lehet csak feszült valahol. Nem múlt el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 nekem is ropog a jobb első, meg a két hátsó :S majd tavaszsal, ah lesz egy kis lóvé kap egy fullos futómő felújítást,ültetést,keményebb gázos gátlókat, meg új apróságokat amik még kellenek, mindent cserélek majd amit kellesz, nem akarok majd a kopott izék miatt esetleg árkot mászni,vagy oszloppal szemezni, meg majd a kormányműve is cserélem,16 éves autónak nemárt, főleg ha nem nyugdíjas módon akarom használni, rászánom a soklóvét majd B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Lehet csak feszült valahol. Nem múlt el? Nem. Ha olyan az út mindig hallatja a hangját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts