Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ezt mondjuk én sem értem. Mi az a 0.7? B)

A legtöbb injektor 3 bar körüli nyomáson üzemel. (+-0,5 bar)

Hi!

Pedig az NZ-nek 0.76bar a szabályzott nyomása. Annyival működik a befecskendező szelep. Más autók központi befecskendező rendszerei is hasonló, 1 bar körüli nyomáson mennek.

Elküldve
nekem nagyon tetszik, ez most egy 5ajtós lámpája amihez hozzáfarqgtátok a kasznit?

nagyon frankó

olyan omegás B)

Szerintem is omegás, de van aki szerint meg audis.

5 ajtósé nem menne bele, mert annak egyenes az oldala a sedáné pedig ferde. Ezt egyedileg kellett kialakítani. (sufni tuning)

Elküldve
Hi!

Pedig az NZ-nek 0.76bar a szabályzott nyomása. Annyival működik a befecskendező szelep. Más autók központi befecskendező rendszerei is hasonló, 1 bar körüli nyomáson mennek.

Ezt nem tudtam. ;)

A lényeg, hogy az enyém 3-as. B)

Elküldve
Szerintem is omegás, de van aki szerint meg audis.

5 ajtósé nem menne bele, mert annak egyenes az oldala a sedáné pedig ferde. Ezt egyedileg kellett kialakítani. (sufni tuning)

utólag rájöttem, hogy az eredeti sedan lámpa van megbabrálva

le van vágva a felső rész?

nincs szedan a környékemen így abszolút nem tudom,hogy mi van ott fent, kivi vagyok, nekem nagyon tetszik így B)

hát sztem inkább omisabb mint audis... audira kicsit hasonlít csak.

Elküldve
utólag rájöttem, hogy az eredeti sedan lámpa van megbabrálva

le van vágva a felső rész?

Igen levágtuk, utána megcsiszoltam, és odaadtuk a kasztnisnak.

A többit ö intézte.

Elküldve
Hi!

Háááát... Nem lett jobb az indítózás melegből kicipelt és teljesen feltöltött akksival... ;)

Talán egy hangyányival lett jobb... Mondjuk ma többször is megálltam a kocsival több órára és azért könnyebben tekert. Vagy csak az olaj nem dermedt még meg annyira. B)

Innen vettem, amit az AC nyomásáról írtam.

Elküldve

Nah. Az úúúúgy volt... Kicsit elmaradtam itt a fórummal, eljött a nagy karácsonyi dömping, a nagy karácsonyi internetnélküliség, a nagy karácsonyi fórumnélküliség..

Először is mindenkinek Boldog újévet, hehe, jobb későn, mint soha, átfutottam a lemaradásom egyéb csevegés topicban, háááát, nélkülem elég sótlan lett :D B)

De most már itt vagyok, és újult erővel vágok neki a fórumozásnak ;) Annyit észrevettem, hogy Zotya avatart cserélt, Tápi elég hallgatag volt, csakúgy, mint Futó mester is... Vagy csak hiányom miatt nem akadtak méltó szellemi társra? :P

Najolvan, befejezem az éveleji vérszívást, különben is biztos kapok majd hideg-meleget ezért a kis szösszenetemért, de legalább zajlik majd az élet :blush:

Autós berkekben nincs semmi gond, -8 -10fokban indul szépen az ótó, bár az akksi nehezen forgatja meg az indítómotort... de eddig még nem volt probléma :D szelephang szinte nincs, olaj rendben, hűtőfolyadék rendben, téligumi rendben :lol:

Azt hiszem, lassan befejezem, még van hátra pár topik, amit át kellene nyálazni...

Mindenkinek kellemes napot :)

Elküldve

:blush: :D :lol: :) :P Ez jó volt egynek!!! ;)

Majdnem kiestem a fotelből.... B) :D :P

Elküldve
Már kezdtem reménykedni, hogy a szilveszteri nagy píálásban elvesztél vhol, de nem..... B) ;)

Nananana, ez csak a látszat, tudom, hogy most hazamész, letérdelsz, és 3 üdvözlégymáriát, hogy újra a fórumon vagyok :blush:

Tápi, jössz itt az ócska kifogásaiddal... :D

Elküldve
Mostanában nem inspirált a személyiséged így nem vagyok formában. ;)

Ugye-ugye, éreztem én, hogy pótolhatatlan űrt hagytam magam mögött, de szerencsére sikeresen befÓtoztam B)

Elküldve
Te amúgy ki vagy? B)

Látod-látod, most 40 perc alatt produkáltál annyi hozzászólást, mint eljövetelem előtti 2 nap alatt ;) :blush:

Felesleges az ironia, tudod, nem veszem magamra :D :lol:

Elküldve
Látod-látod, most 40 perc alatt produkáltál annyi hozzászólást, mint...

Nyissak egy új topicot? Mondjuk "Off-topic - ahol semminek semmi köze a technikához" címszóval? B) ;) :blush: :D

Elküldve
Mostanában nem inspirált a személyiséged így nem vagyok formában. :blush:

Ugye-ugye, éreztem én, hogy pótolhatatlan űrt hagytam magam mögött, de szerencsére sikeresen befÓtoztam ;)

Szerelem ez első látásra! B)

Elküldve

Persze, csak izgatom a fantáziájukat :blush: hátha örülnek neki mint a szaloncukornak... B) ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.