Tápiószecső Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 tápi igazad van egyébként jah, de néha egy egy félsoros dolgot oda tudunk írni, főleg a friss tagoknak B) Nem azért írtam hogy nem így kellene csinálni. Ez már úgyis széllel szemben p....-ás lenne. Mondjuk én olyat sokszor szoktam, de nem kell követeni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Ha akarna tudna....de befejezem, mert kés van nála , almát pucol. Mé? B) Metéléssel folytatja? ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 B) Hihetetlen mennyit olvasok a forumokon és tudom hogy bizonyos témák már kiakasztóak . Igyekszem elkerülni a fölös kérdezést ;) Vagyunk egy páran még Győrből. Sztem nyugodtan kérdezhetsz Pü-ben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 ha pedig így néz ki akkor se :blush: http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?hir...92208&fid=5 Hűha, ennek bizony le kell flexelnem az éj leple alatt a hátulját, meg vinni a mocitetőt. ;) Aztán szép is lenne a kasztnim, még festeni se kellene B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 követeni...nem vok éhes köszi, de nyugi nem követlek, és nem pisálunk kézenfogva széllel szembe B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Nem azért írtam hogy nem így kellene csinálni. Ez már úgyis széllel szemben p....-ás lenne. Mondjuk én olyat sokszor szoktam, de nem kell követeni. :blush: Én is szoktam visszaolvasni, tudom hihetetlennek hangzik, de ha vmi témáról megy a csevely, előfordul, hogy olyat kérdezek, ami már volt. ;) B) De megjavulok igérem!! :D Ha már itt tartunk, az SE-nél injektor sor van ha jól tudom. Ez azt jelenti, hogy a négy injektor amibe be van szerelve az egy egységet alkot? Tehát egy injektorház van 4 injektorral? És pillangószelep hány van? És miért nem elég az NZ benyapumpája? A javítási kézikönyv amikor a pumpa hozamáról ír , azt írja min.1.7 liter/perc. És nem írja, hogy NZ vagy SE. Vagy a nagyobb/erősebb pumpa egy biztonsági tartalék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Hűha, ennek bizony le kell flexelnem az éj leple alatt a hátulját, meg vinni a mocitetőt. :D Aztán szép is lenne a kasztnim, még festeni se kellene B) Mikor indulunk? :blush: Nekem is kéne egy-két dolog belőle. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Mikor indulunk? ;) Nekem is kéne egy-két dolog belőle. B) Karcsit meg kell várni :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 az se az egy olyan megoldás, hogy van egy cső, amire rá van pakolva 4 db különálló injektor, aminek a fecskendező csúcsa belelóg a szívósorba, ami egy pillangószelepen kapja a levegőt, csak itt az injektorok nema szepel fölött adja a levegőhöz a benint, hanem a pill szelep alatt, közelebb az égéstérhez. 4 injektor valamivel többet eszik, meg nagyobb nyomás kell nekik asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 am nagy élmény nekiállni egy astrának és azt kiszedni ami kell volt benne részem, csak sajna pénzem kevés volt agy maradtak az se cuccok B) csak belső kárpitok jöttek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 4 injektor valamivel többet eszik, meg nagyobb nyomás kell nekik asszem. Én ezt pont fordítva tudom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Karcsit meg kell várni ;) B) Majd megcsörgetjük félutról, kell-e vmi. :blush: az se az egy olyan megoldás, hogy van egy cső, amire rá van pakolva 4 db különálló injektor, aminek a fecskendező csúcsa belelóg a szívósorba, ami egy pillangószelepen kapja a levegőt, csak itt az injektorok nema szepel fölött adja a levegőhöz a benint, hanem a pill szelep alatt, közelebb az égéstérhez. 4 injektor valamivel többet eszik, meg nagyobb nyomás kell nekik asszem. Ott van a pillangószelep, ahol becsatlakozik a bowden? Nem gond az eltérő távolság az injektoroktól/hengerektől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Majd megcsörgetjük félutról, kell-e vmi. B) Ott van a pillangószelep, ahol becsatlakozik a bowden? Nem gond az eltérő távolság az injektoroktól/hengerektől? Nem gond. A képen a pillangószeleptől (a bordázott rész, ahová a bowden csatlakozik) kicsit előrébb a kábelköteg alatt látható az injektorhíd alu profilja, amiből - ha a kábelkötegtől látszana - mennek lefele az injektorok. A nyomásról annyit, hogy injektoronként 0.7Bar, NZ-nél 1x0.7, SE-nél 4x0.7 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Én ezt pont fordítva tudom B) irtam hogy szerintem, de eddig ugytudom, olvastam legalábbis, hogy valamivel nőtt a fogyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Nem gond. A képen a pillangószeleptől (a bordázott rész, ahová a bowden csatlakozik) kicsit előrébb a kábelköteg alatt látható az injektorhíd alu profilja, amiből - ha a kábelkötegtől látszana - mennek lefele az injektorok. A nyomásról annyit, hogy injektoronként 0.7Bar, NZ-nél 1x0.7, SE-nél 4x0.7 B) Értem, kösz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Majd megcsörgetjük félutról, kell-e vmi. :blush: LOL ;) Biztos örülne, ha felkeltenénk mondjuk éjjel kettőkor B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 LOL :blush: Biztos örülne, ha felkeltenénk mondjuk éjjel kettőkor B) Hát ha azzal kezdenénk, hogy tudunk szerezni ingyen egy SE-szettet, akkor lehet hogy nem verne meg. Téged. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 LOL ;) Biztos örülne, ha felkeltenénk mondjuk éjjel kettőkor B) Ez a te macsekod az avataron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Hát ha azzal kezdenénk, hogy tudunk szerezni ingyen egy SE-szettet, akkor lehet hogy nem verne meg. Téged. ;) LOL :D Akkor már egyszeűbb lenne elhozni a kocsit, aztán a Te udvarodon szétborítani B) Majd megyek előtted, s ha útközben rádtapad a rendőr helyet cserélünk. Azt fogja hinni, hogy ez a kocsi az a kocsi, s jól leigazoltat, aztán jól nem lesz semmi gond :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Ez a te macsekod az avataron? Azám B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 ... ami egy pillangószelepen kapja a levegő... De lehetne 4 is. De jó is lenne... B) Sőt akár 8. ;) (de komolyan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 De lehetne 4 is. De jó is lenne... B) Sőt akár 8. :blush: (de komolyan) Arra még nem gondoltál, hogy kidobod belőle az elektronikát, és pl. dupla Weber karbikkal hajtod? Pár lóval sztem erősebb lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Arra még nem gondoltál, hogy kidobod belőle az elektronikát, és pl. dupla Weber karbikkal hajtod? Pár lóval sztem erősebb lenne B) Azért azokat mindig beállítgatni nem kis művészet, és hát nem kevés a fogyasztás velük... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Arra még nem gondoltál, hogy kidobod belőle az elektronikát, és pl. dupla Weber karbikkal hajtod? Pár lóval sztem erősebb lenne B) A karbi visszalépés lenne. A jellegmezős befecskendszéshez még csak közeli állapotokat sem lehetne elérni. Több szempontból sem. Nem véletlen, hogy elterjedt a befecsi. Talán ki lehetne hozni egy nagyobb csúcsteljesítményt, és akár itthon is könnyebben boldogulnék vele mint az elektronikával, de zsákutca lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Nem gond. A képen a pillangószeleptől (a bordázott rész, ahová a bowden csatlakozik) kicsit előrébb a kábelköteg alatt látható az injektorhíd alu profilja, amiből - ha a kábelkötegtől látszana - mennek lefele az injektorok. A nyomásról annyit, hogy injektoronként 0.7Bar, NZ-nél 1x0.7, SE-nél 4x0.7 ;) Távol álljon tőlem vitába szállni, de azért csak kiváncsiskodásból megkérdezném, hogy miért kell 4x0,7Bar neki ha egyszerre ott is csak egy van nyitva és a 4drb ugyanannyiszor nyit mint az 1drb az NZ-nél, hm? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts