aztec Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Szerintem sima alu ötvözet és alu hegesztők márpedig vannak! Akkor azt mondjátok ne vadásszak újat inkább ezt próbáljam megheggesztetni? Tudtok valaki ilyenfélét aki ezzel foglalkozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Hááát. ha találsz ilyen ürgét, én tuti meghegeszetném.. biztos nem lenne annyi mint egy bontott.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Aztec: egyenlöre ezt taliztam googlen. A lényeg hogy létezik alu hegesztés.. http://www.autohutos.hu/tevek.htm Ezt nem volt időm végignézni... http://lapforum.lap.hu/topic.php?id=14610718 http://www.vfmk.hu/vfek/panel/0303/06.pdf Egy hirdetés pdf. a jobb felső sarokban van a neked "érdekes" Nah most hirtelen ennyi, mert lassan mennem kell.. Ajánlom figyelmedbe google "alu hegesztés" nekem erre dobta őket.. csak idő átnézni őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Aztec: egyenlöre ezt taliztam googlen. thx, utánanézek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 egyébként nekem vki azt mondta, hogy a c20xe-re jó a c20ne karterja (talán némi átalakítással...nemtom), ami nem ALU Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Hát igen, alaméniumot tudnak heggeszteni, csak spec szerszám kell hozzá. És nem rézzel szokják. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Lenne egy csomó képem, amit szívesen felraknék a netre (pl. hogy tudjak ide linkelni). Ezt hol érdemes megtenni? Képtár? Vagy inkább valami, fw, uw, stb. oldal minimális webdesignnal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Lenne egy csomó képem, amit szívesen felraknék a netre (pl. hogy tudjak ide linkelni). Ezt hol érdemes megtenni? Képtár? Vagy inkább valami, fw, uw, stb. oldal minimális webdesignnal? Nem kell oldalt gyártani hozzá. uw.hu reg, index.html az első oldalra, oszt lehet töltögetni a képeket és linkelni a fórumra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Köszönöm. Akkor ezek szerint ez jobb, mint a képtar, vagy ilyenek? Hű de régen volt, amikor én honlapot csináltam (akkor már nézzen ki valahogy :) )! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 ....Akkor ezek szerint ez jobb, mint a képtar, vagy ilyenek?.... Szerintem jobb, 200 Mb. csak elég lesz neked is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Megcsináltam a regisztárciót és képeket is töltöttem fel tc-vel, de ha megpróbálom behozni az oladalt, akkor a 404 szám es köszön rám vissza. Pedig a fejlécben egy pillanatra előtte megjelenik hogy "Opel fan oldal".:) Ez most csak a friss reg miatt van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Az index.html volt a gond... :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 http://imageshack.us/ Ajánlom figyelmedbe!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Köszi, de már összedobtam egy ilyet: http://foxtrot.uw.hu Elnézést a kritikán aluli külsőért, de a célnak egyenlőre ez is megfelel. :oops: Első körben feltettem a kátyús képeket, meg néhány fotót az utcán látott Opelekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Az index.html volt a gond... :oops: :oops: :oops: Direkt leírtam, hogy legyen az is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 ....Elnézést a kritikán aluli külsőért, de a célnak egyenlőre ez is megfelel. :oops:.... Ne szabadkozz jó ez így, ez nem webdesign pályázat :) :) Célnak pont megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Direkt leírtam, hogy legyen az is Jogos és csináltam is, de csak index.htm-et (ez maradt meg benne régről). :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Az oláh action pc változata nincs meg valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Az oláh action pc változata nincs meg valakinek? börtönt akarsz vazz :?: :) fenn van jópár helyen legalábbis cruizin közben léáttam neten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Bazz ez a mai Balázs Show ... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 @llat volt! :) Helyesebben volt benne néhány @llat figura! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Sziasztok! Nem tudtok ajánlani egy forulatszám mérő nélküli műszerfal hátlapot átszerkesztésre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Bazz ez a mai Balázs Show ... :) :) :) Hogy ti miket nem néztek :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Én többnyire elmenekülök mikor kezdődnek a Mónikával egyetemben. A sok agysebész valahogy inkább idegesít mint szórakoztat:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Mónikától én is sikítófrászt kapok, de a Balázs egész jó, tetszek ahogy ki tudja figurázni azt a sok gyökeret akinek van bőr a képén ott megjelenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts