renzso Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 IQBéla! STi röviden: Subaru Impreza 320 pacis változata. :) Itt az ideje a pontostásnak Nos az Sti az annyit jelent, hogy Subaru Technical International Az Impreza sportos családja úgy épül fel, hogy WRX ami 2003-tól 225 le illetve van egy vadabb változat a WRX Sti ami 286 le. A 320 pacis az gyakorlatilag sohasem létezett és különben is azt a magyarok csinálták volna "sima" Sti-ből, de a környezetvédelmi előírásoknak nem tudták megfeleltetni ( kipurendszer módosítás) Csak, hogy ne legyenek a topictársak félreinformálva :wink: Egyéb kérdés :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Uraim meg kell kérjem Önöket, hogy hadják abba az erős OFF-olást! Egyszer már nagyon ki lett tárgyalva a Subaru, ne kezdjünk mindent elölröl. köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 én szerettem volna katona lenni, dehát...... :twisted: pedig csak rakosgattam az x-eket, az iq-tesztem is k..va jó lett, a másik teszten biztos rossz helyre raktam az x-et, mert beutaltak :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Sziszo Nem szoktam arra járni oda már vízum meg útlevél kell! Gsi.tamás, Akkor a "Tartozkodási hely"-nél: a "Budapest" kamu? :wink: --------------------------------------------------------------------- A Subaru valamennyire "házon belül" van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Uraim meg kell kérjem Önöket, hogy hadják abba az erős OFF-olást! Egyszer már nagyon ki lett tárgyalva a Subaru, ne kezdjünk mindent elölröl. köszönöm. A Subaru GM fennhatóság ugyohogy nem akkora OFF mint azt Te képzeled és ennek a Topicnak egyéb csevegés a témája, ha jól tudom. De hát Te vagy a MINDENHATÓ MODERÁTOR így jogod van szólni. Mi vagy megértjük, vagy letiltasz mint a motorelektronika :) De nélkülem szegényebb lenne e topic és biztosan szolidaritást vállallnának velem sokan. Egyébiránt csak egy kérdésre lett válaszolva és egy helytelen információ lett javítva. :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 én személy szerint a letiltás mellett szavazok :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Tomi! Tudom hogy nem átlagember vagyok, de egy átlagember számára talán nehezen érthető, hogy az Én életjeleim nem elmeháborodásról, hanem felettébb magas intelligenciáról tanúskodnak... 8) :) Mindjárt megnézem azokat a vidijókat. Renzso! Gyakorlatilag létezett a 320 pacis STi itthon, Én legalábbis kettőről biztosan tudok, az egyikkel személyesen is ismerkedtem. :lol: De tényleg ne offoljuk itt szét a topicot, mert Redline igazat szólt! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2004 Sziszo Budapesti vagyok csak a 18 az nekem a világ másik vége :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2004 Gabi Einstein (így írják?) is gyogyó volt! Mégis feltalált ezt azt. Lehet, hogy inkább a satnya tested miatt nem voltál katona csak az agyadra fogták nehogy megsértsenek! (Én 95kg szintiszta izom vagyok és 185cm magas fotómodell alkat :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 :lol: Tőled ezt bóknak vettem... :) Szerintem a férfiasan szép sörpocakommal még díjat is nyerhetnék... 8) Azért a Veled dekorált naptárat nem tudom ki venné le a polcról a papírboltban... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 tényleg Gabi ha már a méreteidnél tartunk, nem a Magasságod miatt lettél kiszuperálva????? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2004 Hehe Gabi a mai étlap! Senki sem tökéletes csak én! Tudod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2004 Én már nem papír naptárral reklámozom gyönyörű sex dombbal(sör has kezdemény de tényleg kezdemény!) ékesített testemet hanem töbnyelvű DVD-vel 3órás játékfilm keretében melynek címe Le gizdákkal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Ennyire guszta téma lettem? :lol: Redline örülni fog neki... Ezen az oldalon még nem is volt közvetlen Opellel kapcsolatos hozzászólás... :) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Persze, és a DVD alcíme miért az hogy "Tamás báttya furkósbotja"? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2004 A modi az a drága kedves isten nyugosztalja (ja még élsz red bocsi) ne szoljón be mert ez ezért lett kitalálva (Egyéb csevegés)! Inkább tüntesse el a menetpróbát ahogy Renzso KISZ titkár kartács is interpellált ezügyben! Köszönöm a szót elnök úr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2004 Persze, és a DVD alcíme miért az hogy "Tamás báttya furkósbotja"? :) :lol: Köszönöm kérdésed így nem tűnik nagyképűségnek ha azt mondom, hogy olyan nagy kérem tisztelettel kedves barátaim! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Erről hofi egyik műsora jutott eszembe, ahol két ember dicsekszik egymásnak: " ...Az enyém olyan erős, hogy egy kamiont is el lehet vele húzni! :shock: ...Persze eltolni egy gyufásdobozt sem..." :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Hol dolgoztok ti? Én is mennék. :) Nincs felvétel? így nem nehéz "fórumlakónak" meg "chat mesternek" lenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Szerintem hanyagoljuk ezt a meló témát, már kiveséztük párszor. :) Nekem egyszerű a helyzet, mert egész nap és egész este számítógépnél melózom, mindenhol van net is, és ide a fórumra egy percre felnézni igazán nem kiesés a melóból... Főleg ha éppen várok egy tőlem független munkafolyamat befejezést (pl. új firmware letöltése az éppen fejlesztés alatt álló eszközbe). Remélem kielégítő választ adtam a chat mester billogom mibenlétére. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Opel 16V, Utánna néztem a fékczucznak. Az INDIT-TRADEnél tök rendesek voltak, és Ferrodo ára sem gáz. Szombaton meg meglesz a BREMBO tárcsa is. Az egész kb. 21e Ft. Első, hátsó betétek + elöl tárcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 csakhogy borzoljam amit még lehet: én sem voltam katona :) viszont dilidoki a közelemben sem járt. vagy mégis? vagy sem vagy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Szizso! Elég olcsó lett! Ez akkor a kisebb méret, ugye? Mennyi külön-külön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Ja, és a Brembot hol találtad végül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 A kisebb méret. Gondoltam nem macerálom a nyerget. Majd figyelek ne süssem meg. :lol: A betétek elölre hátra 6e és 6600Ft. A tárcsa kb. 9000Ft. Mondjuk a tárcsa nekem Petinél így ennyi itt nálunk. Ja, és javaslatodra Brembo Ferrodo párosítás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts