daykiller Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Anyuuuuuuuuuuuuu, egy ilyen Lotus Omegat akarok Karácsonyraaaaaaaaaa........ Egy Bomegára simán elcserélném az astrámat... 2.5 literes dízelre és persze caravanra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 nem puha 10ből kijön szerintetek? alapjáraton :rolleyes: am a mosogatógéppel én is ugy vagyok, mint invi :) na csáá Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Naba+, tegnap előtt sóztam el egy alig használt üzemképes zanussit, hogy ne fogja itt nekem a helyet, már vagy jó 2 éve csak kerülgetem. Elszállítási áron oda adtam volna. :) Debrecenbe kéne menni, egy Zanussit kéne venni.... :rolleyes: Nemhiába nem vagyok az ismi-d mert nálunk 18 éve ugyanaz a mosogatógép dolgozik minden nap.... :) egy Privileg. Elég későn nősültél, vagy nem ugyanarra a mosogatógépre gondolunk? Egyém már elmúlt 30. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Debrecenbe kéne menni, egy Zanussit kéne venni.... :rolleyes: Elég későn nősültél, vagy nem ugyanarra a mosogatógépre gondolunk? Enyém már elmúlt 30. :) Addig azért nem, csak 30 kmmel rövidebbig. :D Jaa, értelek már, fiatalabbra akarod cserélni. Nézi a nejed ezt a fórumot? Vigyázzál, hogy meg ne lássa... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Photosoppal felraktam egy szép kristálylámpát az autóra...szerintem ízléses lenne vele és éveket fiatalít. Egyáltalán nem olyan gagyi az összkép mint azt előtte gondoltam. brümm Vélemény? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Ha caravanra lehetne kapni esküszöm, hogy beszereznék rá egy párat. Baromi jól mutat rajta. :) :rolleyes: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Photosoppal felraktam egy szép kristálylámpát az autóra...szerintem ízléses lenne vele és éveket fiatalít. Egyáltalán nem olyan gagyi az összkép mint azt előtte gondoltam. brümm Vélemény? :rolleyes: Szép, bár én nem vagyok ammyira oda a kristálylámpáért. Nekem azok az izzók tetszenek, amiket be lehet tekerni a hagyományos izzó helyére, de ledek vannak benne. Olyan 1500 píz /db. Gondolom jobban világít, és kevesebbet fogyaszt. Meg szerintem tovább is bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Szép, bár én nem vagyok ammyira oda a kristálylámpáért. Nekem azok az izzók tetszenek, amiket be lehet tekerni a hagyományos izzó helyére, de ledek vannak benne. Olyan 1500 píz /db. Gondolom jobban világít, és kevesebbet fogyaszt. Meg szerintem tovább is bírja. Több helyről hallottam, azokkal az a gond hogy a feszültségingadozás kinyírja őket. De ez a kristály mégiscsak kívánatosabb meg komolyabb mint egy lexusos lámpa. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Több helyről hallottam, azokkal az a gond hogy a feszültségingadozás kinyírja őket. De ez a kristály mégiscsak kívánatosabb meg komolyabb mint egy lexusos lámpa. :rolleyes: Én multkor levettem a hátsó búrákat, elmosogatni, mert nagyon porosak voltak bellül a tükröző felületnél, és min. 10-20 %-al világosabb lett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Szokás időközönként az első és hátsó búrákat mosni belül? :) Mert akkor holnap neki is állok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Sziasztok! a nyári gumim az a gyári sima körlyukacsos f astra lemez felnin van. Az a gond, hogy amikor az van fent akkor húz jobbra a kormány. Viszont amikor a téli gumi van fent az pedig 1es Golf felnin azzal 1általán nem húz félre. Szerintetek a gyári felniket lehet eldobni? vagy javítható valahogy? vagy mit csináljak szerintetek vele? :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Photosoppal felraktam egy szép kristálylámpát az autóra...szerintem ízléses lenne vele és éveket fiatalít. Egyáltalán nem olyan gagyi az összkép mint azt előtte gondoltam. brümm Vélemény? :rolleyes: Szerintem vagány! Kristálylámpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Sziasztok! a nyári gumim az a gyári sima körlyukacsos f astra lemez felnin van. Az a gond, hogy amikor az van fent akkor húz jobbra a kormány. Viszont amikor a téli gumi van fent az pedig 1es Golf felnin azzal 1általán nem húz félre. Szerintetek a gyári felniket lehet eldobni? vagy javítható valahogy? vagy mit csináljak szerintetek vele? :) :rolleyes: Passz, nekem a nyári Continentalok a gyári alukkal frankók, a téli Michelinek gyári lemezen vannak (zsír újonnan került mind, fel is lettek cserélve) -na az nekem is húz jobbra. Állítólag F13 difi probléma, a gumik és a felnik be voltak vizsgálva és nincs még mintahiba sem szal passz tehát nem vagy egyedül ezzel. Azaz Always hideg Coca Cola! :) :D :D Szokás időközönként az első és hátsó búrákat mosni belül? :) A fényszórókat nem tanácsos mert berozsdázik a foncsoruk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Okés. köszi szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Sziasztok! a nyári gumim az a gyári sima körlyukacsos f astra lemez felnin van. Az a gond, hogy amikor az van fent akkor húz jobbra a kormány. Viszont amikor a téli gumi van fent az pedig 1es Golf felnin azzal 1általán nem húz félre. Szerintetek a gyári felniket lehet eldobni? vagy javítható valahogy? vagy mit csináljak szerintetek vele? :) :rolleyes: Nekem is húz jobbra. De csak azóta, mióta felraktam egy másik azonos mintás gumi felnivel, mert ügye a másik az lyukas lett. Egy ideig pótkerékkel jártam, aztán felraktam jobb előre egy kopottabb de még jó állapotban kévő azonos márkájú és mintázatú gumit. Azóta nekem is húz jobbra a kocsi nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 A fényszórókat nem tanácsos mert berozsdázik a foncsoruk! :) Nem a foncsort, hanem a búráját. Amin a Carello felirat is van... vagy ha leszedem már attól rozsdásodhat? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Érdekes ez az Astra.... Nagyon sok F astrás ismerősöm van, és rengetegnek húz jobbra. Szinte 90%-nak. most sikerült kiküszöbölni a téli felnivel meg gumikkal. Végre nem kell olyan szorosan fogni a kormányt. De jaj lesz tavasszal... amikor vissza kell szokni :) :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Érdekes ez az Astra.... Nagyon sok F astrás ismerősöm van, és rengetegnek húz jobbra. Szinte 90%-nak. most sikerült kiküszöbölni a téli felnivel meg gumikkal. Végre nem kell olyan szorosan fogni a kormányt. De jaj lesz tavasszal... amikor vissza kell szokni :) :rolleyes: :) Gondolom nincs szervód. Mert szervóval nem vészes, csak bután néz ki az enyhén balra fordított kormány nyílegyenes útszakaszon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Érdekes ez az Astra.... Nagyon sok F astrás ismerősöm van, és rengetegnek húz jobbra. Szinte 90%-nak. most sikerült kiküszöbölni a téli felnivel meg gumikkal. Végre nem kell olyan szorosan fogni a kormányt. De jaj lesz tavasszal... amikor vissza kell szokni :) :rolleyes: :) Állítólag ez astra betegség, annyi különbséggel hogy balra szokott húzni nem jobbra. Az enyém például balra húz egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 szerintem meg nem betegség... nekem tav télen se húzott, meg a nyárival se húzott, és az aluval se húzott most ugyan az van rajta mint tav télen, és húz balra... sztem a gumitárolás nem volt jó, és torzult a gumi szerkezete, rem tavasszal nem lesz baja majd a nyárikkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 El kell vinni futómű beállításra. Nekem nem huz semerre egyik felnivel sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Sziasztok! a nyári gumim az a gyári sima körlyukacsos f astra lemez felnin van. Az a gond, hogy amikor az van fent akkor húz jobbra a kormány. Viszont amikor a téli gumi van fent az pedig 1es Golf felnin azzal 1általán nem húz félre. Szerintetek a gyári felniket lehet eldobni? vagy javítható valahogy? vagy mit csináljak szerintetek vele? :) :rolleyes: Ilyennel én is találkoztam, kerestük egy ideig a gumissal, hogy mi lehet a gond, de végül úgy oldottuk meg a kérdést, hogy megcseréltük az elsőket, meg a hátsókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 ez a trend csak a bibi ott van hogy hátul lassan kopásjelző, elől meg igencsak jó majd kedden megforgatom előla gumikaté megnézem ugy mit csinál futómű állításról annyit, hogy ott ugyebár áll a kocsi, és a gumi szerkezeti torzulásokat nem veszi figyelembe. vol már nem egyszer olyn, hogy gépen igenjó volt a dőléstől kezdve minden, és mégis úgy húzott minta barom, megcserélték a kereket... jobat balra és fordítva, és lás csodátsemmi húzás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 aha...futóműves... 1-2 futóműves még jobban elrontja. ( tapasztalat sajnos ) Nincsen benne szervó de enyhén balra van fordulva a kormány nyílegyenes szakaszon.... valamint érdekesség hogy sokkal de SOKKAL könnyebb tekerni mint haverom 6 éves VW Polojában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 aha...futóműves... 1-2 futóműves még jobban elrontja. ( tapasztalat sajnos ) Nincsen benne szervó de enyhén balra van fordulva a kormány nyílegyenes szakaszon.... valamint érdekesség hogy sokkal de SOKKAL könnyebb tekerni mint haverom 6 éves VW Polojában. Az ilyen probléma általában abból ered, hogy egy kerék bizonyos km használat után bekopik egy irányba, és ha valamiért felcserélik a kerekeket, és utána ellentétes irányba forog, közel sem úgy fog tapadni, mint abban az irányban, ahogy bekopott. Nálad a jobb első sokkal jobban tapad, mint a bal, ezért húzhat arrafelé. Azt nem tudom, hogy a jobbos van-e rossz irányban felrakva, és azért tapad jobban, vagy a balos, és azért kevésbé, ezt próbálgatással kell megállapítani (bár én az első verzióra gyanakszom). A dolog lényege, hogy nem csak a kötött forgásirányú gumiknál kell figyelni az adott kerék forgásirányára, hanem mindegyiknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts