zotya975 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Hali. Békés Boldog Karácsonyt Kivánok Mindenkinek. Opel Insignia Nem csúnya a vas. Szép-szép, de van belőle caravan? :) Ezt az asszony biztos nem engedné bütykölni az udvaron. :rolleyes: A beltérné az a két íves résza műszerfal alján nagyon jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Szép-szép, de van belőle caravan? :) Ezt az asszony biztos nem engedné bütykölni az udvaron. :rolleyes: A beltérné az a két íves résza műszerfal alján nagyon jól néz ki. Van, csak az már nem Caraván névre hallgat hanem sports Tourer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 szép ótó :rolleyes: Azon gondolkoztam, hogy mit jelent a GL és a GLS felirat? milyen felszereltségi szint? Valaki le tudná írni mert kiváncsi vagyok rá. köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Szép-szép, de van belőle caravan? : Itt egy két kép a Sports Tourer-röl. Insignia Sports Tourer Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 És még egy szépség. Off Uff :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Itt egy két kép a Sports Tourer-röl. Insignia Sports Tourer Azt hiszem szerelmes vagyok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Azt hiszem szerelmes vagyok! :) Gyüjtsd a zsetont. Meglesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Gyüjtsd a zsetont. Meglesz. :rolleyes: Én is erre gyűjtök. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 ti kipróbáltátok az opeles oldalon azt a telóra letölthetős dolgot? én igen de nem kaptam semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Gyüjtsd a zsetont. Meglesz. :rolleyes: Lássuk csak, mennyit kell havonta félreraknom, hogy öregkoromra összejöjjön? Tényleg volt a linkben árlista? Nem is figyeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 A csávó azt állítja, hogy a 17DR Astrája 109 LE, ezt írja: ...az opelt mi tuningoltuk meg. A turbot a gyári 0.7bar nyomásról felemeltük 1.2barra. A tiltást is sikerült, valahogy kiiktatnunk. Gyári légszűrő helyett egy sport volt a helyén. Az adagoloban a csapot megköszörültük, hogy több anyagot kapjon. Továbbá friss 4db vadi új dugó volt benne és új gyűrűkészlet is. Amikor megvolt a bejáratás elvitük a padara és ott 100LE fölött volt. A gyári 17sec helyett 8-8,5sec alatt volt 100km/h-án és elértük vele a 190km/h-t is. :rolleyes: Ez érdekes. a 17DR ben milyen turbót berhelt meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Ez érdekes. a 17DR ben milyen turbót berhelt meg? Biturbót. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Lássuk csak, mennyit kell havonta félreraknom, hogy öregkoromra összejöjjön? Attól függ, hogy mikor akarod azt a bizonyos "öregkort" elérni. :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Attól függ, hogy mikor akarod azt a bizonyos "öregkort" elérni. :rolleyes: :) :) Mindegy mikor, csak aktív öregkor legyen, az se baj, ha kicsit remeg a kezem.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Gyönyörű a tél, havasak az ágat, a jézuska hozzon neked maláj kurvákat. Én most kokaint kaptam, most épp szállok és mámorosan Boldog Karácsonyt Kívánok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 ez nagyon nagy :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 X-ray cartárs merre van? rég olvastam hozzászólást tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 X-ray cartárs merre van? rég olvastam hozzászólást tőle. Remélem a következő látogatást szervezi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Az 1.4-as 82-pacis, az nem a sima nyóc szelepes, hengerenkénti befecskendezős? Nem ez a SE amire az NZ át lehet alakítani? :rolleyes: De. Jövőre max. a féket csinálom meg, szerintem a tankbeömlő karosszériázása elmarad. Meg persze a szűrők, olaj csere. Ezt ki mered írni az aláírásodba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Ezt ki mered írni az aláírásodba? :) Hát akkor ínkább azt mondom, hogy ez a terv. :rolleyes: Csak hát itt a félig kész családi ház, nincs még mosogatógépünk sem, pedig az nekem nagyon hiányzik. :) És a féket azt mindenképp meg kell csinálni. A következő lenne a tankbeömlő, szerintem nem lenne olyan vészes árban, csak keresni kéne egy normális karosszériást. Persze a fényezés leszámítva. De most van rajta 1 kiló kátrány, annak az elemnek meg már úgyis mindegy, szóval az nem sürgős. Meg persze ami még jön. Remélem semmi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 nincs még mosogatógépünk sem, pedig az nekem nagyon hiányzik. Naba+, tegnap előtt sóztam el egy alig használt üzemképes zanussit, hogy ne fogja itt nekem a helyet, már vagy jó 2 éve csak kerülgetem. Elszállítási áron oda adtam volna. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 :rolleyes: szerintem továbbadott volna rajta ő is, mert minden ismi csak ameddig megveszi addig örül neki, aztán rájön, hogy pénzkidobás, és végülis sose használja ki teljesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 :rolleyes: szerintem továbbadott volna rajta ő is, mert minden ismi csak ameddig megveszi addig örül neki, aztán rájön, hogy pénzkidobás, és végülis sose használja ki teljesen. Nemhiába nem vagyok az ismi-d mert nálunk 18 éve ugyanaz a mosogatógép dolgozik minden nap.... :) egy Privileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Sosem értettem mire jó. Sokat fogyaszt, vizet is, áramságot is, hamarabb megvagyok manuálisan. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Anyuuuuuuuuuuuuu, egy ilyen Lotus Omegat akarok Karácsonyraaaaaaaaaa........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts