gsi.tamás Elküldve Február18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2004 Renszo nem látom a neved a Blitz-es listán! Ja és szerintem Snowboardozni jobb! Nekem legalábbis az jön be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Renzso! Kiszólt a lyuk a gödörből... :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 dolgozzatok!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Renzso! Kiszólt a lyuk a gödörből... :) 8) ezt megint nem értem :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Renszo nem látom a neved a Blitz-es listán! Ja és szerintem Snowboardozni jobb! Nekem legalábbis az jön be! Nem látod, persze mert nem iratkoztam fel. messze van még a nyár...aztán meg nem az a lényeg, hogy ki iratkozik fel, hanem, hogy ki megy el...Múlt nyáron is sok ember mondta, hogy jön....és iratkozott fel egy képzeletbeli listára.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 én szeretnék az idén menni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2004 Persze nem írni hanem jönni kell a talira! Tavaly volt olyan ember aki hozta a saját kispárnáját és azzal takarta el a fejét a nagysebességgel becsapodó szél ellen! (nincs klíma az autómban) De legalább ott volt! Idén a tieddel megyünk Renzsi cica! Remélem oda is meg haza is érünk :) IDŐBEN!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Erről a sok síelésről és snowboardozásról eszembe jut egy francia film, melynek talán a harmadik felvonásában szintén egy fehér autóval "síeltek". :lol: S aztán elképzelem ezt a fehér GSi-t ahogy whiskytől megszédült gazdájával száguld lefelé 2300m-ről síléceken. :lol: :D gsi.tamás, nem szokzál a XVIII. kerületbe járni? Egyik este nagyon kergetett egy a tiédhez nagyon hasonló autó. :) Bár anyira sötét volt, hogy akár a Renzso is lehetett. :wink: Én nem az 1.4emmel voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Tomi! Ha mégsem értek haza rendben, állok rendelkezésre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 most haza fel a hungária krt on a vidámpark után találkoztam egy tutyimutyi fehér GSI vel :)) tötyögök 130 al elöttem egy GSI ugy le huzodott !!! remélet utánam jön azt nyomunk 1 et de hat ebben nem volt elég spiritusz !!!! valaki nem jart arra !!! valami I -s rendszam volt, de sajna nem elmexem az egészre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Idén a tieddel megyünk Renzsi cica! Feltéve, ha addig még meglesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Renzso! Na mi van, hiányzik a vonóhorog? :lol: Kétlem hogy találsz helyette olyat, amin van... :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 lehet hogy már meglesz a lóvéja az STI-re :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Renzso! Na mi van, hiányzik a vonóhorog? :lol: Kétlem hogy találsz helyette olyat, amin van... :) :lol: :D Nézd, ha csak ez lenne azon Impreza-n a szépségtapasz, nem riadnék meg tőle. Lehet, hogy akkor is nevetnél, bár ugyis mindig csak azt látnád :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2004 Sziszo Nem szoktam arra járni oda már vízum meg útlevél kell! Gabi Tényleg jobb is ha itthon maradsz legalább valaki tud majd segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2004 Sonique Az valószinű, hogy a Kess lessz ő szokott arra menni és nem egy idegbeteg sofőr! Nem lehet csak úgy felidegelni! Vagy a Renzso de ő ritkán jár hétközben autóval robotolni! (BKV rulez én is azzal járok a pi@ába!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Súgja már meg nekem valaki, mi a rák az az sti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Sonique Az valószinű, hogy a Kess lessz ő szokott arra menni és nem egy idegbeteg sofőr! Nem lehet csak úgy felidegelni! Vagy a Renzso de ő ritkán jár hétközben autóval robotolni! (BKV rulez én is azzal járok a pi@ába!) ezt kikérem magamnak én tényleg nem vagyok idegbeteg, bár katonáéknál ezt írták a papíromra :twisted: :twisted: ja és én napközben céges ótóval járok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 most haza fel a hungária krt on a vidámpark után találkoztam egy tutyimutyi fehér GSI vel :)) tötyögök 130 al elöttem egy GSI ugy le huzodott !!! remélet utánam jön azt nyomunk 1 et de hat ebben nem volt elég spiritusz !!!! valaki nem jart arra !!! valami I -s rendszam volt, de sajna nem elmexem az egészre :D Sonique! Mikor volt? 18h-19h felé? Mert ha igen általában én is arra járok haza a melóból és nekem is I-s rendszámom van :lol: 5km-t teszek meg melóhely és az otthonom között és hideg a motor általában ugy meg nem száguldozom :wink: Tegnap egy Váciúti benzinkútnál láttam egy fehér GSI-t nem közülünk való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Kéne lassan egy oan topicot nyitni hogy ki kit látott és hol :) re Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 IQBéla! STi röviden: Subaru Impreza 320 pacis változata. :D Renzso! Majd akkor néha kölcsönadhatod az STi-t, hogy ne lustuljon... :) Vállalom a kondícióban tartását! :lol: Tomi! Azért csak óvatosan! :lol: Legalább Magyarországra jussál vissza! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Kess! Te is a pszicológia miatt kaptál B-t? :lol: Engem is közveszélyesnek tituláltak, pedig nem is... Csak élveztem hogy mennyire ki lehet akasztani a pszicológusnénit... :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2004 Nyamvatt banda egyikőtök se volt katona? Szomorú, hogy ebben az országban ennyi fogyatékos fiatal van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Irigykedsz,mi? Nekünk volt annyi eszünk, hogy kihúzzuk magunkat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2004 Srácok Gabival vigyázni elmeháborodott! Ezt nagymultú tudósok állapították meg! Gabi Ajánlom figyelmedbe a Rally-online.hu honlap video galériáját nagyon szép vidijókat láttam ott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts