Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Én nem reszkíroznék Swift alkatrészt tenni az Astrába! Még ha csak ilyen jelentéktelen alkatrészt is. Aztán majd a tüzoltók húzzák ki az árokból a kocsit, és tanakodnak hogy tudott összetörni így egy Astra, és akkor az egyikük felkiállt.: Láttátok az akksi rögzítésére való közdarabot?! Egy Swifté! Rés támadt a pajzson! :lol:

Rosszul leszek tôled :lol: :) :P

Az a legjobb, hogy meg sem kell erôltetned magad... :o :P :lol:

Megosztás:

Én nem reszkíroznék Swift alkatrészt tenni az Astrába! Még ha csak ilyen jelentéktelen alkatrészt is. Aztán majd a tüzoltók húzzák ki az árokból a kocsit, és tanakodnak hogy tudott összetörni így egy Astra, és akkor az egyikük felkiállt.: Láttátok az akksi rögzítésére való közdarabot?! Egy Swifté! Rés támadt a pajzson! :lol:

Swiftem van... Jóreggelt kívánok. :lol:

Megosztás:

Aki elhitte, hogy egy 2008ban gyártott autót nem kell bejáratni, annak túl sok műszaki érzéke nincs :P Meg hogy újautón első olajcsere 30.000-nél... Persze... :lol:

Ne bántsd a jogászt meg a bölcsészt, nem rossz emberek ők. :)

Na jó csak vicceltem...szabad bántani őket, sőt kötelező. :lol:

Megosztás:

Hi mindenki! tudom hogy nem ideillő, de

Nemtudom hogy mitől van az hogy csak akkor működik a távirányítóval történő nyitás-zárás, ha kiszedem a riasztóhoz tartozó biztosítékot, és utána visszateszem. minden klappol egészen addig, amig rá nem adom a gyújtást. utána megint nem működik egyáltalán. :lol:

Megosztás:

Nem kell az összes topicba beírnod ugyanazt a kérdést, ha valaki tudja rá a megoldást úgyis válaszol. De esetleg ha az adott témában visszaolvasol lehet meg is találod. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.