Reeckatee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Én nem reszkíroznék Swift alkatrészt tenni az Astrába! Még ha csak ilyen jelentéktelen alkatrészt is. Aztán majd a tüzoltók húzzák ki az árokból a kocsit, és tanakodnak hogy tudott összetörni így egy Astra, és akkor az egyikük felkiállt.: Láttátok az akksi rögzítésére való közdarabot?! Egy Swifté! Rés támadt a pajzson! :lol: Rosszul leszek tôled :lol: :) :P Az a legjobb, hogy meg sem kell erôltetned magad... :o :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Én nem reszkíroznék Swift alkatrészt tenni az Astrába! Még ha csak ilyen jelentéktelen alkatrészt is. Aztán majd a tüzoltók húzzák ki az árokból a kocsit, és tanakodnak hogy tudott összetörni így egy Astra, és akkor az egyikük felkiállt.: Láttátok az akksi rögzítésére való közdarabot?! Egy Swifté! Rés támadt a pajzson! :lol: Swiftem van... Jóreggelt kívánok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Swiftem van... Jóreggelt kívánok. :lol: Viszontlátásra! :P :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Viszontlátásra! :P :) :lol: Én lennék a leggyengébb láncszem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Én lennék a leggyengébb láncszem? :lol: Dehogy :) Csak kicsit genya vagyok ma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Dehogy :lol: Csak kicsit genya vagyok ma :lol: Már mindegy... Megbántottál... :) Örihari :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Már mindegy... Megbántottál... :lol: Örihari :) Ne depizzél, mert öngyi leszek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Na játszatok csak tovább a színes bigyibogyós nyakláncotokkal, különben bünti lesz! :lol: És hiába vagdossátok az ereiteket elektromos borotvával... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Na játszatok csak tovább a színes bigyibogyós nyakláncotokkal, különben bünti lesz! :lol: És hiába vagdossátok az ereiteket elektromos borotvával... :lol: Valld be, hogy csak irigykedsz ránk, amiért mi ilyen jó barátok vagyunk :) Meg irigyled a kisautóinkat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ... Meg irigyled a kisautóinkat :) Jéé, haver! Neked is kisautód van? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Jéé, haver! Neked is kisautód van? :lol: :lol: Vandenemadok!!! :) Más. A bömbis nem találta a szavakat, sötétített ablak meg minden... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Vandenemadok!!! :lol: Más. A bömbis nem találta a szavakat, sötétített ablak meg minden... :) Persze következő kereszteződésben meg letaposta mint tank a libaszart! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Íme néhány trükk a gépsárkányok menesztésére.....én szétröhögtem magam :lol: http://totalcar.hu/magazin/technika/kinekfajmo/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Íme néhány trükk a gépsárkányok menesztésére.....én szétröhögtem magam :lol: http://totalcar.hu/magazin/technika/kinekfajmo/ Elmentem a kedvencekbe, lehet egyszer még jól jön! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Most szállt el a bizalmam a világgal szemben...nesze neked új autó..... http://totalcar.hu/magazin/technika/bejaratos/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Íme néhány trükk a gépsárkányok menesztésére.....én szétröhögtem magam :lol: http://totalcar.hu/magazin/technika/kinekfajmo/ Vazz. Sírvaröhögős. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Most szállt el a bizalmam a világgal szemben...nesze neked új autó..... http://totalcar.hu/magazin/technika/bejaratos/ Aki elhitte, hogy egy 2008ban gyártott autót nem kell bejáratni, annak túl sok műszaki érzéke nincs :lol: Meg hogy újautón első olajcsere 30.000-nél... Persze... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Aki elhitte, hogy egy 2008ban gyártott autót nem kell bejáratni, annak túl sok műszaki érzéke nincs :P Meg hogy újautón első olajcsere 30.000-nél... Persze... :lol: Ne bántsd a jogászt meg a bölcsészt, nem rossz emberek ők. :) Na jó csak vicceltem...szabad bántani őket, sőt kötelező. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Opel találkozó Debrecen 2008.12.06. kukk ide... és ide is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Progi az ilyen videók lementésére -magyar nyelvű free verzió! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Progi az ilyen videók lementésére -magyar nyelvű free verzió! Köszi Sanci a progit! Nem is tudtam, hogy itt már a hekkerek fórumoznak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Nincs mit! Erre mit is mondjak? :lol: Messze állok én még attól :) de ettől függetlenül kerül itt néhány szaki! :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
djcaracas Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Hi mindenki! tudom hogy nem ideillő, de Nemtudom hogy mitől van az hogy csak akkor működik a távirányítóval történő nyitás-zárás, ha kiszedem a riasztóhoz tartozó biztosítékot, és utána visszateszem. minden klappol egészen addig, amig rá nem adom a gyújtást. utána megint nem működik egyáltalán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Nem kell az összes topicba beírnod ugyanazt a kérdést, ha valaki tudja rá a megoldást úgyis válaszol. De esetleg ha az adott témában visszaolvasol lehet meg is találod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Hi mindenki! tudom hogy nem ideillő, de... Akkor miért írod? Több topikba ugyanazt a hozzászólást pedig nem írjuk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts