zotya975 Elküldve November25, 2008 Elküldve November25, 2008 Boldog lennék, ha makettozhatnék. :lol: Szóval nem ragasztgatom, átterveznem kell egyet. Mit is mondtál, milyen típus? Csak, hogy tudjam melyikre nem szabad felülnöm! :lol:
invictus Elküldve November25, 2008 Elküldve November25, 2008 Mit is mondtál, milyen típus? Csak, hogy tudjam melyikre nem szabad felülnöm! :lol: Csak elméleti síkon. :lol:
Stefan Elküldve November25, 2008 Elküldve November25, 2008 Csak elméleti síkon. :lol: Miért nem egy meglévő, már jól kitalált és működőt használsz? A nagy elmélkedésnek mindíg hasraszállás a vége :lol:
J0hnny Elküldve November25, 2008 Elküldve November25, 2008 Te is makettezel? :P :lol: Boldog lennék, ha makettozhatnék. :) Srácok,csak Hajni ezt meg ne lássa! :lol:
zotya975 Elküldve November25, 2008 Elküldve November25, 2008 Csak elméleti síkon. :lol: Azért mond csak meg, még elméleti síkon sem ülök fel rá! :lol:
Stefan Elküldve November25, 2008 Elküldve November25, 2008 Srácok,csak Hajni ezt meg ne lássa! :lol: Elméleti síkon... :lol:
gr3ddy Elküldve November25, 2008 Elküldve November25, 2008 Elméleti síkon... :lol: Nekem a Millenium Falcon legóból van összerakva :lol: Sajnos nem ez M.F.
szobikari Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Ööö... Izé... Alkatrészt tudtok szerezni okosan esetleg más márkákhoz is? :lol: swifthez kellene valami.... :lol:
rtomi Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Ööö... Izé... Alkatrészt tudtok szerezni okosan esetleg más márkákhoz is? :lol: swifthez kellene valami.... :lol: Kisebb Patentokat csavart. Mi kellene?
szobikari Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Kisebb Patentokat csavart. Mi kellene? Akksi rögzítésére való közdarab. Az akksi tetején van, kis lemez, két menetes furattal, amibe a kampós végű menetes szár megy. Bótot hívtam, azt mondták, csináljam meg hom-méd... Gondoltam, előtte megkérdezem itt :lol:
zotya975 Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Elméleti síkon... :lol: Egyszer voltam egy kiscsávónál annak volt tele a szobája Star Wars modellekkel, damilon lógtak a plafonról, lekapcsolta a villanyt, villogtak a lézerlövések, meg szólt a magnóból az efekt hozzá, tök olyan volt minha ott lennék én is. A gyerek kicsit fanatikus volt, vki megverte a homokozóban, felment a Dart Vader szerkóért, hogy most ketté lézerkardozza, szerencsére a szülők lekapcsolták amint az előszobán hörgött kifelé. :lol: A csávó 7-8 éves lehetett, kölföldről kapta a cuccokat, hol volt nálunk abban az időben a kapitalista Lucas? Én akkor még russzki elemes tankkal játszottam meg tűzköves pisztollyal. :)
szobikari Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 vki megverte a homokozóban, felment a Dart Vader szerkóért, hogy most ketté lézerkardozza, szerencsére a szülők lekapcsolták amint az előszobán hörgött kifelé. :lol: Valahogy nagyon elevenen megmaradtak Nálad ezek az emlékek... Valld be, hogy te voltál az!! :lol: :) :P
Stefan Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Valahogy nagyon elevenen megmaradtak Nálad ezek az emlékek... Valld be, hogy te voltál az!! :P :P :lol: :lol: :lol: Elevenebben, mint a pirosba becsúszás... :)
zotya975 Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Valahogy nagyon elevenen megmaradtak Nálad ezek az emlékek... Valld be, hogy te voltál az!! :lol: :) :P Neeem, hova gondolsz!Ez se én vagyok! :lol:
szobikari Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 :lol: :lol: Elevenebben, mint a pirosba becsúszás... :) ööö izé... mentünk a kocsival.. izé... júnó... izééé. piros? sárga? zöld?? izé... ööö.. egyremegy. De amikor 1983. május 4-én, 3 nappal közvetlenül a május 1-ei felvonulás után, mikor kis kékkockás ingemben, kertésznadrágomban játszottam a Kun Béla utcai homokozóban, nevezett Kovács Pistike, 9éves gyermek odalépett hozzám, és fizikailag bántalmazott. Letépett 2 gombot az ingecskémről, valamint lerombolta a homokváramat is. Azonnal rohantam a dártvedér jelmezemért, de szüleim nemtetszésének engedve úgy döntöttem, hogy nem hasítom ketté a renitens hobbitot :P Izé... piroslámpa... izé... milyen piroslámpa? :lol: VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR :P
zotya975 Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 ööö izé... mentünk a kocsival.. izé... júnó... izééé. piros? sárga? zöld?? izé... ööö.. egyremegy. De amikor 1983. május 4-én, 3 nappal közvetlenül a május 1-ei felvonulás után, mikor kis kékkockás ingemben, kertésznadrágomban játszottam a Kun Béla utcai homokozóban, nevezett Kovács Pistike, 9éves gyermek odalépett hozzám, és fizikailag bántalmazott. Letépett 2 gombot az ingecskémről, valamint lerombolta a homokváramat is. Azonnal rohantam a dártvedér jelmezemért, de szüleim nemtetszésének engedve úgy döntöttem, hogy nem hasítom ketté a renitens hobbitot :lol: Izé... piroslámpa... izé... milyen piroslámpa? :) VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR :lol: Tudjátok mit! Ezt nektek!
Stefan Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Neeem, hova gondolsz!Ez se én vagyok! :lol: ... Tudjátok mit! Ezt nektek! :lol: :) :P
rtomi Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Akksi rögzítésére való közdarab. Az akksi tetején van, kis lemez, két menetes furattal, amibe a kampós végű menetes szár megy. Bótot hívtam, azt mondták, csináljam meg hom-méd... Gondoltam, előtte megkérdezem itt :lol: Azt tényleg egyszerűbb megcsinálni mit szerezni. :lol: Nekem volt egy a garázyban de sok éve nemláttam.
szobikari Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Nekem volt egy a garázyban de sok éve nemláttam. Nincs kedved felhívni? :lol: Vagy írni neki egy mailt? :lol:
rtomi Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Nincs kedved felhívni? :lol: Vagy írni neki egy mailt? :lol: Majd tavasszal körbenézek. :)
szobikari Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Majd tavasszal körbenézek. :) És ha addig éhenhal? :lol: Nem szabad ám ekkora kockázatot vállalni :lol:
rtomi Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 És ha addig éhenhal? :P Nem szabad ám ekkora kockázatot vállalni :P Messze van a garázs (kb 16 kilométerre) Meg hideg is van és a posta is messze van meg lehet,hogy meg sem találnám. A régifajta Swifteknek (a külön helyzetjelzősöknek 96 előtt) simán kilehet nyitni a motorháztetejüket. Felnyúlsz az első rendszám mögött a lökös mögé és meghúzod a zár mellett a bowdent. Hopp!! Már ki is nyílt a mocitető. :lol: Lopj egyet magadnak az gyorsabb. :lol: :)
szobikari Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Messze van a garázs (kb 16 kilométerre) Meg hideg is van és a posta is messze van meg lehet,hogy meg sem találnám. A régifajta Swifteknek (a külön helyzetjelzősöknek 96 előtt) simán kilehet nyitni a motorháztetejüket. Felnyúlsz az első rendszám mögött a lökös mögé és meghúzod a zár mellett a bowdent. Hopp!! Már ki is nyílt a mocitető. :lol: Lopj egyet magadnak az gyorsabb. :lol: :) Mindig is tudtam, hogy itt ilyen életrevaló tanácsokat lehet kapni :P
zotya975 Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Messze van a garázs (kb 16 kilométerre) Meg hideg is van és a posta is messze van meg lehet,hogy meg sem találnám. A régifajta Swifteknek (a külön helyzetjelzősöknek 96 előtt) simán kilehet nyitni a motorháztetejüket. Felnyúlsz az első rendszám mögött a lökös mögé és meghúzod a zár mellett a bowdent. Hopp!! Már ki is nyílt a mocitető. :lol: Lopj egyet magadnak az gyorsabb. :lol: :) Én nem reszkíroznék Swift alkatrészt tenni az Astrába! Még ha csak ilyen jelentéktelen alkatrészt is. Aztán majd a tüzoltók húzzák ki az árokból a kocsit, és tanakodnak hogy tudott összetörni így egy Astra, és akkor az egyikük felkiállt.: Láttátok az akksi rögzítésére való közdarabot?! Egy Swifté! Rés támadt a pajzson! :P
Recommended Posts