Stefan Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 kössz :lol: közben kirohantam mint zrínyi, meglestem h nekem van-e hibakódom, de nem írt ki.. :P Akkor most nincsenek törökök a környéken :lol: :) :P
spzoli Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 Akkor most nincsenek törökök a környéken :lol: :lol: :) ..de a lovam is kinn ázik :lol: :P :P
Stefan Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 ..de a lovam is kinn ázik :P :lol: :) Nekem sincs pajta :P :lol:
spzoli Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 Nekem sincs pajta :) :lol: még a hójáró surranót is fel kéne szegelni rá...de a lovászoknak sok a dolguk :lol:
Stefan Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 még a hójáró surranót is fel kéne szegelni rá...de a lovászoknak sok a dolguk :lol: Azok olyanok. Kufircolnak egész nap :) :lol: Főleg most szezonidőszakban...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 Keveritek a dolgokat. A kijelzőn levő F12 a kijelző diagnosztikai üzemmódját jelzi, semmi köze a motorvezérlőhöz :lol: Itt megtalálhatók a hibakódok jelentései is, igaz olaszul, de azért ki lehet igazodni rajta. Ami a 169-et illeti, az a külső hőmérsékletérzékelő zárlatát jelenti. Tényleg, most ahogy mondod, furcsáltam már napok óta, hogy bekapcsoláskor, egy darabig villog a külső hőmérséklet kijelző. De működik, mér rendesen. És ezt csak akkor villogja ha gond van vmivel?
hening Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 Tényleg, most ahogy mondod, furcsáltam már napok óta, hogy bekapcsoláskor, egy darabig villog a külső hőmérséklet kijelző. De működik, mér rendesen. És ezt csak akkor villogja ha gond van vmivel? Nem, a hőmérséklet jelzője 3 foktól lefelé elkezd villogni egy darabig, hogy felhívja a figyelmet a fagyveszélyre. A jeladót meg beszerezheted a Zolinál. Én is mostanában cseréltem, mert kiesett, és leszakítottam a kerékkel.
zotya975 Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 Nem, a hőmérséklet jelzője 3 foktól lefelé elkezd villogni egy darabig, hogy felhívja a figyelmet a fagyveszélyre. A jeladót meg beszerezheted a Zolinál. Én is mostanában cseréltem, mert kiesett, és leszakítottam a kerékkel. Rendes tőle, szól hogy vegyek sapit. :lol: Nekem még műkszik a jeladó, legalábbis az előbb még mérte a meleget, hideget. a Zolihoz másmiért kéne mennem, de még itthon puhítanom kellene a dolgot! :lol:
rtomi Elküldve November21, 2008 Elküldve November21, 2008 még itthon puhítanom kellene a dolgot! :lol: Oda kell b@szni az aztalra,hogy: MÁRPEDIG ÍGY LESSZ!!! :lol:
zotya975 Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Oda kell b@szni az aztalra,hogy: MÁRPEDIG ÍGY LESSZ!!! :lol: Psssszt! Halkabban az isten szerelmére! Még meghallja! :lol: :) Az az igazság, ha nem fogna vissza velem hamar elszaladna a szekér. Persze azért néha küzdök rendesen! :P
conquistador Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Sziasztok! Tatabányán esik a hóóóóó!
hening Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Sziasztok! Tatabányán esik a hóóóóó! Itt már nem.
rtomi Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Sziasztok! Nálunk meg +2 fok van. Lassan ki kell nyitnom a radiátort a nagyszobában is. :lol:
zocsa Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Sziasztok! Nálunk meg +2 fok van. Lassan ki kell nyitnom a radiátort a nagyszobában is. :lol: Mostanra meg elég szép időnk lett. :lol:
Guest Sanci Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Jó nektek! Bezzeg itt 8 ágra süt a nap... :lol:
spzoli Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Jó nektek! Bezzeg itt 8 ágra süt a nap... :lol: ne parázz, estére odaér :lol:
Guest Sanci Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Remélem! :lol: Estére nem ártana driftelgetni egy kicsit. :lol: :)
spzoli Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Remélem! :) Estére nem ártana driftelgetni egy kicsit. :lol: :P itt már fehér minden :lol:
hening Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Az imént néztem ki az ablakon, és azt láttam, hogy ketten már összementek a Szigethy úton. A rendőrök is ott vannak már.
spzoli Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 A rendőrök is ott vannak már. itt is siettek valahová a srácok..lehetett hallani :lol:
hening Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 itt is siettek valahová a srácok..lehetett hallani :lol: Mondjuk itt nem kellett messzire menni. A szemben lévő sarkon van a megyei, 1 utcával odébb a Szigethyn meg a városi kapitányság.
spzoli Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Mondjuk itt nem kellett messzire menni. A szemben lévő sarkon van a megyei, 1 utcával odébb a Szigethyn meg a városi kapitányság. ha ilyen közel van az örs, akkor ált ráérősen jönnek ki... :lol:
Guest Sanci Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Az imént néztem ki az ablakon... Hmm, 5.-6. emelet? De szépen ki lehet(ne) füstölni bárkit/bármit... :lol: Valld be Karcsi, hogy a te műved az a...?! :lol: :) :P :P
zotya975 Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Remélem! :P Estére nem ártana driftelgetni egy kicsit. :lol: :o Nekem már megvolt! Szakadt a hó, 40-nel enyhe jobb kanyarban azt vettem észre, hogy kilincsel előra autózok. Gond egy szál se, gázelvét, korrigál, sima ügy volt: De azért a zabszem nem fért volna fel! :) Ebéd után meg tulmentem egy kereszteződésen, gondoltam visszatolatok, csak közben jöttek mögöttem, félrehúzodtam, aztán tolattam-volna tovább, amikor a jobb oldalról iszonyú karistolás hallatszik, megálltam körbetükröztem, semmi, rükverc tovább, aztán elszállt a jobb tükröm. :lol: Asszony már nyitná a száját, mondom egy szót se, motor leáll vészvillogó be, kiszálltam körbementem, közben öregedtem 10-évet. :lol: A tükör ott lógott az állítórudon, visszapattintottam, és csak aztán mertem ránézni a kocsi oldalára. Nem vészes, szinte csak a lakkot karcoltam meg a stop-előjelző táblával. Valszeg a hátsó oszlop takarta először utánna meg a középső azért nem láttam. Hazafele még léttam egy kitört kerekű G-Astrát. Az ürge nem tünt túl boldognak. :P
spzoli Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Hazafele még léttam egy kitört kerekű G-Astrát. Az ürge nem tünt túl boldognak. :lol: lehet az autó se volt túl boldog, 3lábon nem olyan vidám közlekedni :lol:
Recommended Posts