Tápiószecső Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 Nem szeretem a 3 ajtós autókat :lol: És már a szívemhez nőtt a kis dög :lol: Meg a barátnőm meg is ölne, ha eladnám a vasat! Nem mondtam, hogy 3 ajtósat vegyél. Ha egy valag pénz rászórnál és csinálnál egy illegális autót, annak örülne?
gergolabs Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 Azzal, bár hallottam hogy lehet csinálni utólagos fűttést is, vmi fólás -öntapadós fűttöszállal. Kedd reggel indultam haza és ló@aszt se láttam hátrafele. :lol: A nyákjavító filc nem vált be?
zotya975 Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 A nyákjavító filc nem vált be? Elmentem a Somogyiba venni, de azt mondták, hogy ilyen nincs, és tudnak adni 3000-pízért vmi ezüsttartalmú folyadékot , de most az sincs. Nem ismerős? :lol: De amúgy most a tükörfűttésről csevegtünk. :lol:
invictus Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 Hátsóablak fűtésének javításához ezt olvastam: "Ha megvan a hiba, kívülről szorítsunk az ablakra egy, a szál helyes irányát jelző kis sablont, belülről pedig igazítsunk a hibás szakasz mellé, kétoldalról egy öntapadó csíkot. Ezt követően pedig fessük át a hiba helyét a szakboltokban kapható, kétalkotós vezető epoxi-gyantával, vagy elektromosan vezető speciális festékkel". Szal ilyen cuccot kell beszerezni hozzá.
zotya975 Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 Hátsóablak fűtésének javításához ezt olvastam: "Ha megvan a hiba, kívülről szorítsunk az ablakra egy, a szál helyes irányát jelző kis sablont, belülről pedig igazítsunk a hibás szakasz mellé, kétoldalról egy öntapadó csíkot. Ezt követően pedig fessük át a hiba helyét a szakboltokban kapható, kétalkotós vezető epoxi-gyantával, vagy elektromosan vezető speciális festékkel". Szal ilyen cuccot kell beszerezni hozzá. Gergolabs vett ilyen cuccot, neki nem vált be. :lol:
PottR Elküldve November19, 2008 Elküldve November19, 2008 Gergolabs vett ilyen cuccot, neki nem vált be. :lol: ÉS a tükörfűtés??? Nem lehet valami nagy "vaszizdasz", de jó lenne, ha valaki olyan írna a témában valamit, aki már csinálta, megcsinálta... pl: HA4NZ :lol:
zotya975 Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Újra műkszik a gépsárkány! Hening Mester jött, látott, forrasztott. Az AC-relétől a pumpáig menő tápkábel volt elszakadva vhol a műszerfal alatt. Lehet hogy én segítettem neki elszakadni amikor befele tuszkoltam a lábfűtés csövét. :lol: Mindenesetre az asszonynak azt mondtam, hogy a Karcsi szerint ennyi idős kocsinál előfordul a spontán szakadás. Szerintem nem hitte el. Legalábbis erre utalt a gúnyos mosoly a szája sarkában. . :) Mégegyszer kösz Karcsi! :lol:
Guest Sanci Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Lehet hogy én segítettem neki elszakadni Már azt is? :lol: :lol: :)
nagy istván Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Mi a szar ez? Medvecsapda? Hova kell ezt rakni? ennyi erővel a wc papír tekercsét is be lehet rakni,mert az is pont annyit érhet (semmit)mint ez. azt írják,hogy javítja a szívócsőben a levegő egyenletes örvénylését. és nem nagyon másztam bele,de amikor csináltattam a nyáron a 2.4-es hf.-emet akkor kérdezősködtem és ha nincs végig polírozva(meg még ki tudja mit lehetne vele csinálni)a levegő útja akkor az egyes dolgok nem sokat érnek. mondom ezt nem túl nagy tapasztalattal a hátam mögött ezen a téren.lehet tévedek....... :lol:
Stefan Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 ...azt írják,hogy javítja a szívócsőben a levegő egyenletes örvénylését. ... Meg akkor egymás ellen is beszélnek, mert pl. az ecotek pont a turbulenciát segíti elő, hogy jobban összekeveredjen a levegő. Igaz két különböző dologról beszélünk és én nem is hiszek nagyon az ilyesmikben, de ez utóbbiban több rációt látok (ha már a kettő közül kellene választani).
nagy istván Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Meg akkor egymás ellen is beszélnek, mert pl. az ecotek pont a turbulenciát segíti elő, hogy jobban összekeveredjen a levegő. Igaz két különböző dologról beszélünk és én nem is hiszek nagyon az ilyesmikben, de ez utóbbiban több rációt látok (ha már a kettő közül kellene választani). arra gondoltam felrakok 1 hírdetést ezzel:vállalom autók-motorok teljesítménynövelését azonali eredményel. jelszó:sámán. ha ráolvasok a mocira kkor is legalább anyit változik a motor mint ettől.sztem.
hening Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Újra műkszik a gépsárkány! Hening Mester jött, látott, forrasztott. Az AC-relétől a pumpáig menő tápkábel volt elszakadva vhol a műszerfal alatt. Lehet hogy én segítettem neki elszakadni amikor befele tuszkoltam a lábfűtés csövét. :lol: Mindenesetre az asszonynak azt mondtam, hogy a Karcsi szerint ennyi idős kocsinál előfordul a spontán szakadás. Szerintem nem hitte el. Legalábbis erre utalt a gúnyos mosoly a szája sarkában. . :) Mégegyszer kösz Karcsi! :lol: Remélem ezt most olvassa. Én ilyent soha nem modtam. :P Ebként nincs mit. Te is rájöttél a hiba okára, csak azt nem tudtad, hogy hol lehet. Én csak megtalálni, és megszüntetni segítettem.
zotya975 Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Remélem ezt most olvassa. Én ilyent soha nem modtam. :) Ebként nincs mit. Te is rájöttél a hiba okára, csak azt nem tudtad, hogy hol lehet. Én csak megtalálni, és megszüntetni segítettem. Nem montad, nem mondtad, de azt se mondtad, hogy nem fordul elő, ugye? :lol: Nem baj maradjon meg csak itthon az imázsom! :lol:
hening Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Nem montad, nem mondtad, de azt se mondtad, hogy nem fordul elő, ugye? :P Nem baj maradjon meg csak itthon az imázsom! :lol: Az enyém meg mehet a pincébe, mi???? :P Spontán nem szakad el egy vezeték, annak kell vmi okának lenni. Pl. vki elszakítja fűtéscsőszerelés közben. :lol: :)
Reeckatee Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Hali! Indulnék akksit vásárolni de nem tudom miet vegyek, ne legyen méregdrága de jó is legyen......legalább egy kicsit :lol:
szobikari Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Hali! Indulnék akksit vásárolni de nem tudom miet vegyek, ne legyen méregdrága de jó is legyen......legalább egy kicsit :lol: Ha ez számít, nekem anno az Astraba Hagen volt. :) A suzukiban GM :P De a Varta-val nagyon rosszul nem jársz... :lol:
conquistador Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Sziasztok! Nekem az 1.4-es bengásban a gyári 6 évet birt ki ezért vettem gyárit tavaly és az sem volt drágább mint varta meg hasonló nagy nevek és szerintem kb ugyan azt tudja, csak így legalább a gyári beszálítot erősítettem tovább! :lol: Üdv
Reeckatee Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Ha ez számít, nekem anno az Astraba Hagen volt. :lol: A suzukiban GM :) De a Varta-val nagyon rosszul nem jársz... :lol: A Varta az jelenlegi kereteimmel nem volt kompatibilis, így BOSCH-ra esett a választás. Köszi! http://aa.bosch.de/aa-batterien/en/pkw/img/keyvisual_s5.jpg
mélykék76 Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 A Varta az jelenlegi kereteimmel nem volt kompatibilis, így BOSCH-ra esett a választás. Köszi! Kerettel a kezedben jársz aksit venni ? :lol: Mutasd csak :lol: :) :P
Reeckatee Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Kerettel a kezedben jársz aksit venni ? :P Mutasd csak :P :lol: :o :lol: :lol: :) Nem tudom mutatni mert odaadtam az akksiért :P ;) :D
mélykék76 Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 :lol: :lol: :) Nem tudom mutatni mert odaadtam az akksiért :P :lol: :o Ej-ej. És valaki most tervez a közeledben aksi vásárlást, azzal mi lesz ? Nem szabad ilyen könnyen eltékozolni egy jó kis keretet :P
Reeckatee Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Ej-ej. És valaki most tervez a közeledben aksi vásárlást, azzal mi lesz ? Nem szabad ilyen könnyen eltékozolni egy jó kis keretet :lol: :lol: :) :P Van egy jó asztalos barátom oszt megkérem, hogy legyen a segítségemre és készítsen már nekem még egy jó kis keretet :P
spzoli Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Ej-ej. És valaki most tervez a közeledben aksi vásárlást, azzal mi lesz ? Nem szabad ilyen könnyen eltékozolni egy jó kis keretet :lol: leheth szemüveg keret volt...sztk rulz :) :lol:
zotya975 Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Az enyém meg mehet a pincébe, mi???? :) Spontán nem szakad el egy vezeték, annak kell vmi okának lenni. Pl. vki elszakítja fűtéscsőszerelés közben. :lol: :lol: Nem mintha magamat mentegetném (pedig igen! :P ) de szerintem normál körülmények között, szerintem nem gyúrok annyit hogy eltépjek egy ép kábelt. Szerintem már meg volt törve, én csak rásegítettem. :P
opel16v Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Nem mintha magamat mentegetném (pedig igen! :) ) de szerintem normál körülmények között, szerintem nem gyúrok annyit hogy eltépjek egy ép kábelt. Szerintem már meg volt törve, én csak rásegítettem. :P Persze, és a féklámpakapcsoló is már el volt repedve, mi? :lol: Valld be, hogy az asszony csak spenótot tud főzni! :lol:
Recommended Posts