Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hátsóablak fűtésének javításához ezt olvastam: "Ha megvan a hiba, kívülről szorítsunk az ablakra egy, a szál helyes irányát jelző kis sablont, belülről pedig igazítsunk a hibás szakasz mellé, kétoldalról egy öntapadó csíkot. Ezt követően pedig fessük át a hiba helyét a szakboltokban kapható, kétalkotós vezető epoxi-gyantával, vagy elektromosan vezető speciális festékkel". Szal ilyen cuccot kell beszerezni hozzá.

Megosztás:

Hátsóablak fűtésének javításához ezt olvastam: "Ha megvan a hiba, kívülről szorítsunk az ablakra egy, a szál helyes irányát jelző kis sablont, belülről pedig igazítsunk a hibás szakasz mellé, kétoldalról egy öntapadó csíkot. Ezt követően pedig fessük át a hiba helyét a szakboltokban kapható, kétalkotós vezető epoxi-gyantával, vagy elektromosan vezető speciális festékkel". Szal ilyen cuccot kell beszerezni hozzá.

Gergolabs vett ilyen cuccot, neki nem vált be. :lol:

Megosztás:

Újra műkszik a gépsárkány! Hening Mester jött, látott, forrasztott. Az AC-relétől a pumpáig menő tápkábel volt elszakadva vhol a műszerfal alatt. Lehet hogy én segítettem neki elszakadni amikor befele tuszkoltam a lábfűtés csövét. :lol: Mindenesetre az asszonynak azt mondtam, hogy a Karcsi szerint ennyi idős kocsinál előfordul a spontán szakadás. Szerintem nem hitte el. Legalábbis erre utalt a gúnyos mosoly a szája sarkában. . :) Mégegyszer kösz Karcsi! :lol:

Megosztás:

Mi a szar ez? Medvecsapda? Hova kell ezt rakni?

ennyi erővel a wc papír tekercsét is be lehet rakni,mert az is pont annyit érhet (semmit)mint ez.

azt írják,hogy javítja a szívócsőben a levegő egyenletes örvénylését.

és nem nagyon másztam bele,de amikor csináltattam a nyáron a 2.4-es hf.-emet akkor kérdezősködtem és ha nincs végig polírozva(meg még ki tudja mit lehetne vele csinálni)a levegő útja akkor az egyes dolgok nem sokat érnek.

mondom ezt nem túl nagy tapasztalattal a hátam mögött ezen a téren.lehet tévedek....... :lol:

Megosztás:

...azt írják,hogy javítja a szívócsőben a levegő egyenletes örvénylését.

...

Meg akkor egymás ellen is beszélnek, mert pl. az ecotek pont a turbulenciát segíti elő, hogy jobban összekeveredjen a levegő. Igaz két különböző dologról beszélünk és én nem is hiszek nagyon az ilyesmikben, de ez utóbbiban több rációt látok (ha már a kettő közül kellene választani).

Megosztás:

Meg akkor egymás ellen is beszélnek, mert pl. az ecotek pont a turbulenciát segíti elő, hogy jobban összekeveredjen a levegő. Igaz két különböző dologról beszélünk és én nem is hiszek nagyon az ilyesmikben, de ez utóbbiban több rációt látok (ha már a kettő közül kellene választani).

arra gondoltam felrakok 1 hírdetést ezzel:vállalom autók-motorok teljesítménynövelését azonali eredményel. jelszó:sámán.

ha ráolvasok a mocira kkor is legalább anyit változik a motor mint ettől.sztem.

Megosztás:

Újra műkszik a gépsárkány! Hening Mester jött, látott, forrasztott. Az AC-relétől a pumpáig menő tápkábel volt elszakadva vhol a műszerfal alatt. Lehet hogy én segítettem neki elszakadni amikor befele tuszkoltam a lábfűtés csövét. :lol: Mindenesetre az asszonynak azt mondtam, hogy a Karcsi szerint ennyi idős kocsinál előfordul a spontán szakadás. Szerintem nem hitte el. Legalábbis erre utalt a gúnyos mosoly a szája sarkában. . :) Mégegyszer kösz Karcsi! :lol:

Remélem ezt most olvassa. Én ilyent soha nem modtam. :P

Ebként nincs mit. Te is rájöttél a hiba okára, csak azt nem tudtad, hogy hol lehet. Én csak megtalálni, és megszüntetni segítettem.

Megosztás:

Remélem ezt most olvassa. Én ilyent soha nem modtam. :)

Ebként nincs mit. Te is rájöttél a hiba okára, csak azt nem tudtad, hogy hol lehet. Én csak megtalálni, és megszüntetni segítettem.

Nem montad, nem mondtad, de azt se mondtad, hogy nem fordul elő, ugye? :lol: Nem baj maradjon meg csak itthon az imázsom! :lol:

Megosztás:

Nem montad, nem mondtad, de azt se mondtad, hogy nem fordul elő, ugye? :P Nem baj maradjon meg csak itthon az imázsom! :lol:

Az enyém meg mehet a pincébe, mi???? :P

Spontán nem szakad el egy vezeték, annak kell vmi okának lenni. Pl. vki elszakítja fűtéscsőszerelés közben. :lol: :)

Megosztás:

Az enyém meg mehet a pincébe, mi???? :)

Spontán nem szakad el egy vezeték, annak kell vmi okának lenni. Pl. vki elszakítja fűtéscsőszerelés közben. :lol: :lol:

Nem mintha magamat mentegetném (pedig igen! :P ) de szerintem normál körülmények között, szerintem nem gyúrok annyit hogy eltépjek egy ép kábelt. Szerintem már meg volt törve, én csak rásegítettem. :P

Megosztás:

Nem mintha magamat mentegetném (pedig igen! :) ) de szerintem normál körülmények között, szerintem nem gyúrok annyit hogy eltépjek egy ép kábelt. Szerintem már meg volt törve, én csak rásegítettem. :P

Persze, és a féklámpakapcsoló is már el volt repedve, mi? :lol:

Valld be, hogy az asszony csak spenótot tud főzni! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.