Tápiószecső Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 Esetleg a chip-tuningtól... Ne vicceljünk már... :lol:
FPepe Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 Ne vicceljünk már... :lol: Miért? Ez alapból 90LE-s (mivel 16V-s), ha Te a 60LE-s NZ-ből kihoztál 110LE-t, akkor a 90LE-sből is ki lehet hasonló módon hozni 130-at, nem? :lol:
Tápiószecső Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 Miért? Ez alapból 90LE-s (mivel 16V-s), ha Te a 60LE-s NZ-ből kihoztál 110LE-t, akkor a 90LE-sből is ki lehet hasonló módon hozni 130-at, nem? :lol: Ha korrekt összehasonlítást akarsz, akkor a 82/110-et hasonlítanád a 90/130-al. Nem ír semmi komolyabb dolgot. Meg lehet csinálni egy 1.4-16v-t 130 lóra, de ez nem az az autó. :lol:
invictus Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 Csippel max 100-at lehet elérni, sehol nem olvastam hogy ez a motor annál többre képes lenne csupán amiatt. Ekkora lóerőhöz esetleg valami komolyabb mechanikai átalakítás lenne hihető. Tápi is tett bele sok furmányos dolgot hogy kihozzon belőle 110-et, nem hinném hogy ebben a 130 lóerősben lenne másik vezérműtengely vagy ilyesmik.
Novy Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 írja hogy kb 130 :lol: kb :) kb 130, d ha megvan benne a gyári 90 annak is örül sztem :lol:
Novy Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 hu de csend lett dobok egy témát obama nyert :lol: :lol: :)
zotya975 Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 hu de csend lett dobok egy témát obama nyert :lol: :) :P Énezt nézegettem. A videók között van egy üldözés, asszem egy kék Corsát próbálnak leszorítani majd egy órán keresztül. Közben meg kérlelik hogy álljon meg. :lol:
invictus Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 írja hogy kb 130 :) kb :P kb 130, d ha megvan benne a gyári 90 annak is örül sztem :lol: Írtam egyébként neki érdeklődően hogy ez hogy sikerült neki meg csak becsült vagy mért adat... meglátjuk. :lol:
zotya975 Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 mi lett vajon a vége? :lol: Nem tom, talán elfogyott a benya, vagy megsajnálta őket és megállt. De azárt elég gáz nem? A Need for speed-ben ilyenkor jönnek a páncélosok és letolnak az útról. Meg ha nézed a TV-ben az amcsiknál is így van. Lehet hogy a büntetésből a benzinkötség nem jött ki. :lol:
Novy Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 na azt azért nem hizem biztos nem 5 ezerre büntették, jogsija se lesz egy darabig, stb stb
zocsa Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 Énezt nézegettem. A videók között van egy üldözés, asszem egy kék Corsát próbálnak leszorítani majd egy órán keresztül. Közben meg kérlelik hogy álljon meg. :lol: Ez nagyon kemény. :lol: :) Főleg,hogy megállt a stop tábláknál és indexelt a kereszteződésekben. :P Le kellett volna lökni az útról a k.csögöt. :P
zotya975 Elküldve November17, 2008 Elküldve November17, 2008 Ez nagyon kemény. :lol: :) Főleg,hogy megállt a stop tábláknál és indexelt a kereszteződésekben. :P Le kellett volna lökni az útról a k.csögöt. :P Nem lehet, neki jogai vannak! Kicsit kéne változtatni a törvényeken! :lol: Az lenne az igazságos, első percben letolni az árokba, ugrott a jogsi+bünti+kár megtérítése!
zocsa Elküldve November17, 2008 Elküldve November17, 2008 Nem lehet, neki jogai vannak! Kicsit kéne változtatni a törvényeken! :lol: Az lenne az igazságos, első percben letolni az árokba, ugrott a jogsi+bünti+kár megtérítése! Valahogy úgy,nem pedig könyörögni egy órán keresztül és félteni a rendőrautót. :lol:
Guest Sanci Elküldve November17, 2008 Elküldve November17, 2008 Ezt a kínlódást amit leművelnek... :lol: Én nem diliztem volna vele eddig, kapásból levertem volna a pályáról a második figyelmeztetés előtt mint a "khm". :lol: :)
Stefan Elküldve November17, 2008 Elküldve November17, 2008 Nem tudjátok véletlenül, hogy C20XE Astra leömlőjét a Lambda szonda előtti részen, ahol már 1 cső megy, lehet e normálisan hegeszte(t)ni vagy érdemesebb szerezni egy másik leömlőt?
opel16v Elküldve November17, 2008 Elküldve November17, 2008 Nem tudjátok véletlenül, hogy C20XE Astra leömlőjét a Lambda szonda előtti részen, ahol már 1 cső van lehet e normálisan hegeszteni vagy érdemesebb szerezni egy másik leömlőt? Lehet. Mindegyik részén :lol:
Stefan Elküldve November17, 2008 Elküldve November17, 2008 Lehet. Mindegyik részén :lol: Az előtt a rész előtt törött el, ahol a felfogatási pont, meg a lambda szonda van, de már nem 2, hanem csak 1 cső megy már. Meg szerintem kellene valami plusz rugalmas felfogatási pontot is csinálni a kasztnin, hogy tehermentes legyen az a hosszabb cső-rész. Csak szerintem mindenképp egy akna kellene, vagy csápos emelő, hogy le lehessen szedni, meg normálisan aláférni. Meg egy olyan emberke, aki normálisan meg tudja hegeszteni. Esetleg tudsz ilyet? :lol:
opel16v Elküldve November17, 2008 Elküldve November17, 2008 Bármelyik kipuffos műhelyben megcsinálják gyorsan... Pesten ajánlom a Lenderéket, Budán meg a metabondos boltnál van jó műhely a lágymányosinál a Kaposvár utcában.
Stefan Elküldve November17, 2008 Elküldve November17, 2008 Bármelyik kipuffos műhelyben megcsinálják gyorsan... Pesten ajánlom a Lenderéket, Budán meg a metabondos boltnál van jó műhely a lágymányosinál a Kaposvár utcában. Köszi a tippet!
PottR Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 sziasztok! szerintetek ez felszerelhető az én sedan astrámra?
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Ember! Kicsit hozzápótolsz és kapsz egy újat -ha nem ennyiért. Az legalább nem rozsdás. Mondjuk a 2 ennyiért jó üzlet lehet csak utána egy kis rozsdamentesítés ráférne.
Tápiószecső Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 sziasztok! szerintetek ez felszerelhető az én sedan astrámra? Hát ezt én ennyiért biztos nem venném meg. Mivan ha a bele is ilyen rozsdás? A dobok egyébként méretileg passzolnak (ha ugyanolyan motorról van szó), de a cső nem fog.
PottR Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Ember! Kicsit hozzápótolsz és kapsz egy újat -ha nem ennyiért. Az legalább nem rozsdás. Mondjuk a 2 ennyiért jó üzlet lehet csak utána egy kis rozsdamentesítés ráférne. Tudtok tippet adni, hogy hol találok legolcsóbban az én sedanomba kipuf rendszert? A középső dob is zörög, a hátsó meg szét van rohadva... :lol: előre is köszi!
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Pl. Unix vagy Csergő de valszeg bármelyik autóalkatrész kereskedőnél be tudod szerezni, ami épp neked szimpatikus... :lol: :lol:
Recommended Posts