opel16v Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Keresd meg te. :lol: Nekem van rosszabb is. Eláruljam keresés nélkül is a megoldást? :P Ezt el tudod mondani egy levegővel? :lol: :lol: Simán. :P Fizika faktos voltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Eláruljam keresés nélkül is a megoldást? :lol: Ez most ilyen kérdezz-felek? :) Mondd hátha ma is tanulok valamit, bár ez a múltkor sem jött össze. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Simán. :) Fizika faktos voltam :lol: Az nem jelent semmit! Én vegyész vagyok, mégse iszom sósavat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Mondd hátha ma is tanulok valamit, bár ez a múltkor sem jött össze. :lol: Sajnos vannak rossz tanítványok is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Ez most ilyen kérdezz-felek? :lol: Mondd hátha ma is tanulok valamit, bár ez a múltkor sem jött össze. :lol: Gondolom te is sejted valahol a lelked mélyén, hogy nagyon hasonló lesz az a terhelhetőségi index... valahol olyan 600kg környékén mindkét gumma esetében. :lol: Erre mondtam, hogy bezony ilyen szempontok is játszanak egy gumi előállításánál, a keverék belövésénél. Nah, sikerült tanulni valamit? :) Sajnos vannak rossz tanítványok is :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Gondolom te is sejted valahol a lelked mélyén, hogy nagyon hasonló lesz az a terhelhetőségi index... valahol olyan 600kg környékén mindkét gumma esetében. :P Erre mondtam, hogy bezony ilyen szempontok is játszanak egy gumi előállításánál, a keverék belövésénél. Nah, sikerült tanulni valamit? :) Ja, sikerült. Azt hogy már megint félrebeszélsz. :lol: Nem erről szólt az eszmecsere. Nekem van egy elképzelésem, tény és való hogy most nem tudom bizonyítani, neked is van és te sem tudod. Szerintem itt abba is hagyhatjuk egyelőre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Csak hogy vizuálisan is tudj gondolkodni, mielőtt teljesen megmakacsolod magad: Nézd meg, mennyivel tudod könnyebben eltolni az asztalt, ha: -a 4 lábán áll -a lapján (fejtetőn) áll Mindezt azonos körülmények között, tehát pl mindkét esetben tiszta parkettán. :lol: (megoldás: kb azonos erő szükséges hozzá :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Stefan! Warwolf astrájának első és hátsó lökhárítója átkerült az én FX-emre...sajnos már nem így néz ki mint a képen. :lol: A rendszám valszeg nem változott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Hali! Hol tudnék hozzáférni a kormányoszlop tűzfalhoz való rögzítési pontjához??? (valszeg föllazult) Megvan a bontott kormánymű. Rem jó lessz, hanem meggyújtom az egész autót úgy ahogy van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Hali! Hol tudnék hozzáférni a kormányoszlop tűzfalhoz való rögzítési pontjához??? Megvan a bontott kormánymű. Rem jó lessz, hanem meggyújtom az egész autót úgy ahogy van :lol: Asztmát nem néztem még de régebbi Opeleknél kikellett szedni hozzá a pedálszettet. :) Így csináld barkácsamgazin nem írja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Asztmát nem néztem még de régebbi Opeleknél kikellett szedni hozzá a pedálszettet. :lol: Így csináld barkácsamgazin nem írja? :lol: Hát ha ennél is ki kell szedni hozzá a pedálszettet akkor inkább b@ssza meg, fogom az ölemben a kormányt... :) A Bibliában még nem néztem...tényleg....meg is nézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Hát ha ennél is ki kell szedni hozzá a pedálszettet akkor inkább b@ssza meg, fogom az ölemben a kormányt... :lol: A Bibliában még nem néztem...tényleg....meg is nézem. Állítható a kormány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Állítható a kormány? Nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Csak hogy vizuálisan is tudj gondolkodni, mielőtt teljesen megmakacsolod magad: Nézd meg, mennyivel tudod könnyebben eltolni az asztalt, ha: -a 4 lábán áll -a lapján (fejtetőn) áll Mindezt azonos körülmények között, tehát pl mindkét esetben tiszta parkettán. :lol: (megoldás: kb azonos erő szükséges hozzá :lol: ) Most elképzeltem ahogy a fele csapat a konyhaasztalt tologatja, lábán, meg lapján. A családtagok nézhetnek ám rendesen. Főleg ha elrántom előlük libacombostól. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 :o :lol: :) :P :P :lol: Látom elemedben vagy... :P Ennyire aranyos volt a mókus? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 :o :lol: :) :P :P :lol: Látom elemedben vagy... :P Ennyire aranyos volt a mókus? :lol: Nem mókus! Törpehörcsög! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Persze, a gazdija meg méginkább mókuci... :lol: :lol: :) Csak az irígység beszél belőlem. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 az én barátnőmet Motustának hívom...és nincs mókuskája... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 az én barátnőmet Motustának hívom...és nincs mókuskája... :lol: Az igazat megvalva, nekem is a kedvenc mókusom a kopasz mókus. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Az igazat megvalva, nekem is a kedvenc mókusom a kopasz mókus. :lol: UUUUUUURIIIIISTEEEEEEEEEEENNNNNNN....zotya búzaszem :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Még mindíg jobb mint a bozótba bújkálni. :) :lol: :lol: Na akkor az ízlésünk egyezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Még mindíg jobb mint a bozótba bújkálni. :) :lol: :lol: De ez most ténylegtörpehörcsög volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 És ezt a Lacinak is ki tudtad magyarázni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Még mindíg jobb mint a bozótba bújkálni. :P :lol: :lol: A jófajta fürgegyíknak a bozót nem akadály :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 És ezt a Lacinak is ki tudtad magyarázni? :lol: :lol: Már elváltak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts