Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Úgy látom köztünk generációs probléma feszül. :D Nem érted, hogy mire céloztam.

Nincs semmi problémám azzal amit írsz, megértelek. Csak a jelenségre írtam, hogy ez teszik. Te ugyanis elégedetlen vagy magaddal, hogy már "majdnem fél évet" dolgoztál és még mindíg nincs saját autód.

Én már bejártam Európát motorral a Balti tengertől a Fekete tengerig de (egy használt) autóra 32 éves koromig még nem is gondolhattam.... [Más idők voltak azok.]

Ennek azért nem kellene így lennie...Az a helyzet, ami itt van az az irreális.

És simán lehetne Németországban fél év után saját autója.

Megosztás:

Ennek azért nem kellene így lennie...Az a helyzet, ami itt van az az irreális.

És simán lehetne Németországban fél év után saját autója.

Nálam kb fél év munka után lett autóm, nagyon akartam, hogy meglegyen. Nem gondoltam volna előtte, hogy hamarabb lesz autóm,mint motorom. A fizetésemből alig költöttem,hogy hitel nélkül, kölcsönkérés nélkül lehessen autóm. Végül csak az átírást nem tudtam fedezni, de ezt is megoldottam kis segítséggel. :D

Megosztás:

na erről van szó :D

am sokat melóztam már, bőven lehetne saját verdám, egy 4-5 százezres astrára futotta volna már bőven.

csak mindig másra kellett, meghát itthonra is le kell csekkolni a zsé egy részét, na meg a barátnő, akinek ugyebár most van szalagavatója is.... szóval kicsit mág várat magára a saját verda.

am nem egymás ellen beszélünk, csak egymás mellett de ezt régebbről is tapasztaltam már

és tény azok az idők másabbak voltak.

Megosztás:

Megnéztem a spirál márkáját, Euro-Flex, nem tudom ez mond-e valakinek valamit. Unix-nál is csak valami olaszt lehet kapni ahogy nézem. De egyelőre még reménykedem hogy a zsír megsegít. :D

Ehhez a generációs dologhoz annyit tennék hozzá, hogy igazán manapság ha akarsz valamit nagyon és teszel is érte, akkor megvalósíthatod. Nekem minden álmom volt egy autó. Nagyon sokat tanultam a jó ösztöndíjért, plusz egyebek...és emellett próbáltam alig költeni, és csak azt venni amit mindenképp muszáj, amíg összegyúlt. Ennyi a recept.

Megosztás:

Valamiben reménykednem kell, nem akarok újabb 2e pénzt erre költeni. Tudom, ez így viccesen hangzik, de tényleg...

Ha ez vigasztal, a remény hal meg utoljára! :D Biztos lesz még egy-két gond a kocsival( nem kívánom, tapasztalat ;) ), na az lesz majd vicces, ha már kínodba röhögsz! :P

Megosztás:

Ha ez vigasztal, a remény hal meg utoljára! :D Biztos lesz még egy-két gond a kocsival( nem kívánom, tapasztalat ;) ), na az lesz majd vicces, ha már kínodba röhögsz! :P

Nem szeretnék kínomban...már előfordult és nem jó érzés.

Viszont ezt nem értem. Ha az utángyártott 100% hogy nem működik rendesen akkor miért van utángyártott? Mert ha ezt nézem akkor sokan megveszik az utángyárottat (ahogy én is) , de mivel az szar (pl elviselhetetlen zaja van), ezért mindenképp kicserélik gyárira. Akkor tényleg mi értelme van az utángyártottnak?

Megosztás:

Nem szeretnék kínomban...már előfordult és nem jó érzés.

Viszont ezt nem értem. Ha az utángyártott 100% hogy nem működik rendesen akkor miért van utángyártott? Mert ha ezt nézem akkor sokan megveszik az utángyárottat (ahogy én is) , de mivel az szar (pl elviselhetetlen zaja van), ezért mindenképp kicserélik gyárira. Akkor tényleg mi értelme van az utángyártottnak?

Hát erre sajna nem tudom a válszt. Következő kérdés? :D

Megosztás:

Sziasztok!

tegnap elvittem az otot co2 mérésre, nem kártya, csak mérés. A következő adatok jöttek ki: (a felét nem is értem)

Alapjárat: Emelt fordulat:

950 min-1 3039 min-1

8 CH (ppm) 13 CH (ppm)

0,04 CO (terf%) 0,00 CO (terf %)

1,05 Lambda (számított) 1,03 Lambda (számított)

Hcv=1,73 K=3,5 Ocv=0,02 K1=0,0006 Gy.a= -

14,6 Co2 (terf%) 14,7 Co2 (terf %)

1,00 O2 (terf %) 0,71 O2 (terf %)

Na akkor most hány éves a kapitány kedves Uraim? Aki tudna nekem mondani egy összehasonlítást azt nagyon megköszönném! :D

Üdv:BB

Megosztás:

Sziasztok. itt az ujabb kiszemeltem, ha minden jól megy, akkor felni és zene nélkül megveszem,a héten megyek és megnézem. esetleg valaki ismeri a kocsit? vagy a tulaját?

Katt

nekem tetszik nagyon.ha a motorja is rendbenvan akkor sztem megveszem. üdv

Nekem ismerős az autó! Esetleg nem Üllői az eladó???

Megosztás:

Szép állapotú így távlatból, ha rendben van minden része jó vétel lehet. :D

nemtudom, anyi van odairva h pest megye, mondjuk ha a belső képet megnézük akkor itt is kintvan a biztonságiövnél a kis narancssárga nyelv, szóval törve volt, mondjuk kívülről ténleg rendben van, a motorját meg majd szemlyesen megnézem.csak el ne vigyék előlet ezt is :P :D ez lenne a 3. autó ;)

Megosztás:

nemtudom, anyi van odairva h pest megye, mondjuk ha a belső képet megnézük akkor itt is kintvan a biztonságiövnél a kis narancssárga nyelv, szóval törve volt, mondjuk kívülről ténleg rendben van, a motorját meg majd szemlyesen megnézem.csak el ne vigyék előlet ezt is :D :D ez lenne a 3. autó :D

Akkor is láttam valahol, de hol??? :D ;) :P

Megosztás:

Tegnap este pörögtünk egyet az asszonnyal. Nem tudta, hogy mögötte settenkedek csak mikor beálltam mögé akkor szúrt ki. Zurich, át másik sávba 2 szó erejére azt mikor zőőd elkezdi tolni neki 300 méter szabad pályán, na én is és ha nincs előttem egy DKV busz le is hagyom.

Mondhatom jó volt egynek. :D ;) :P

Csak jól megy a fastra...

Megosztás:

Sziasztok!

sajna az én kipufogómat is utolérte a végzet (7 év Tibetben), ja ez a film címe! Milyen márkályú dobot érdemes venni ami lehetőleg hasonlóan áll mint a gyári és nem egy nagy sz...ás felrakni sem, mert mondjuk méretpontos is talán. Csak a gyárihoz hasonló dolog érdekelne, mert a sport dobot nem bírom! Akinek van tapasztalata, vagy véleménye ezekről az ossza meg velem, velünk.

Köszi!

Megosztás:

Én Bosalt tettem fel, azon túl, hogy a katalizátor és a középső dob közt a kis csonkot be kellett tekerni (vagy feltölteni -ahogy jobban tetszik, amit a gyárinál is ugyanúgy kell) azbeszttekerccsel az illesztés miatt és semmi egyebet nem kellett kínlódni vele. ;)

:D

Tartósságról nem tudok mit mondani mert nemrég került fel.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.