blaupunkt Elküldve Február17, 2004 Megoszt Elküldve Február17, 2004 Két 1xerű emeber vitatkozik ki van többet a fórumon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2004 Megoszt Elküldve Február17, 2004 Az 1xű rendszergizda meg folyton beleszól... :) Holnap este ha minden igaz, küldöm a pólós tervet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február17, 2004 Megoszt Elküldve Február17, 2004 ki vette ki? Az a srác most külföldön van. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2004 Megoszt Elküldve Február17, 2004 IQBéla! Nálam (F15) a difi felett jön ki, a váltó szélénél. Szerintem hamar fel lehet ismerni. Gondolom a F20-on is így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Nem is igaz. :lol: De nem hiszem hogy helyet tudnánk cserélni, hamar hazaszaladnál kicsi huszár! :D :lol: :lol: Miért?? Megdöbbentően keveset kell dolgozni és ettől honvágyam támadna :) Te mondod nekem, hogy "kicsi huszár" :?: :idea: :roll: Előbb GONDOLKOZZ! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Renzso! Az embernek nem a magassága adja a nagyságát... 8) :) El sem hinnéd, mennyit dolgozom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Renzso! Az embernek nem a magassága adja a nagyságát... 8) :) El sem hinnéd, mennyit dolgozom. :lol: Pedig arra gondoltam, ha esetleg a diplomáidra állnál..akkor talán... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Sajnos még úgy sem lennék valami magas... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Madison Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Sajnos még úgy sem lennék valami magas... :lol: Nem baj Gábor! Van egy ######a sámlim eladó :!: :) +kaptam a mailt, ezen a héten lesz nálam a távrángató, ha nálam van akkor recsegek neked :wink: Nah üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Hehe ezt megkaptad. Nem akarom szárnyaim alá venni de tiszta versenyző alkat a gyerek :) Kicsi, könnyű :lol: (a többit nem tudom :D))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 ...., de nehéz lábú!!!!!! Üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Az én mottóm: :idea: Minden kiló lóerőt vesz el az autótól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Nem akarom szárnyaim alá venni de tiszta versenyző alkat a gyerek :D Kicsi, könnyű :lol: (a többit nem tudom :lol:))) Akár egy zsoké :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Az én mottóm: :idea: Minden kiló lóerőt vesz el az autótól! Ezért van az, hogy te sohasem ülsz bele amikor gyorsulsz :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 opel16v vmi cucc Pécsről??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2004 Akár egy zsoké :) :lol: Főleg amikor Radóéknál eltaposta szegégy pályátszegélyező gumi bácsikat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Főleg amikor Radóéknál eltaposta szegégy pályátszegélyező gumi bácsikat! :lol: Na mi van Tomika házagyütté???? :D Jó vót a síelés??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Köszönöm a bókokat az alakommal kapcsolatban! :oops: Azért ezen a sikeren felbuzdulva még nem állok be balettozni... :) Kess! Most nem kell semmi szerintem, de rögtön szólok, ha szükségem lesz rád! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Tomi! Legalább jó volt a helyi bár kínálata? :) Madison! Kösz, a volt barátnőim átlagmagasságát tekintve már rég be kellett volna ruháznom egy ilyen eszközre... :lol: Távrángatóért akkor majd kiugrok, ha megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 ...., de nehéz lábú!!!!!! Üdv mindenkinek! Örülünk, hogy megint olvasol minket:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 renzso irigykedsz??? :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Örülünk, hogy megint olvasol minket:) Majd mindennap olvasok de nem mindig tudok hozzászólni!!! :) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 renzso irigykedsz??? :?: :roll: Mire kellene irigykednem??? Ezt nem nagyon értem :shock: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Majd mindennap olvasok de nem mindig tudok hozzászólni!!! :) :roll: Egy megfontolt ember. :wink: Nem olyna mint Ople 16v aki mindenbe beleugat :lol: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2004 Renzso Ha mindent elolvasnál és nem lennél cső látású tudhatnád, hogy hazagyüttem mán szombaton! Azért szeretlek: :) Nagy király volt a síelés ismét nagyon tetszett nem volt hideg -2 és 9 fok között ingadozott a hőmérséklet jeladóm! A pályák ennek ellenére jól karban voltak tartva minden évben megyek és egyre jobban tetszik főleg, hogy 2300m magasan van az ember és iszod a Whiskyt meg a Capuchinot meg ..... Szóval aki nem próbálta az sürgősen barátkozzon meg vele mert nagyon jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts