warwolf Elküldve November2, 2008 Elküldve November2, 2008 mélykék76 írta: Emlékeim szerint onna, ahol a hátsó dob következne. De lehet tévedek. Emlékezz csak, mikor Kméten voltatok, mekkora feeling volt hátul ülni...... :D
Laci4 Elküldve November2, 2008 Elküldve November2, 2008 zotya975 írta: Dúrva! Lehet hangja azzal a két kályhacsővel! :D Hol lett kettéosztva a cső? Ááááá dehooooogy :P Kicsit gyengus.. még a régi HP fényképezőmmel készűlt... ;) ne pislogj, és nem maradsz le semmiről :D
zotya975 Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Laci4 írta: Ááááá dehooooogy :P Kicsit gyengus.. még a régi HP fényképezőmmel készűlt... :D ne pislogj, és nem maradsz le semmiről :D Hú bakker pislogtam! Nézhettem meg mégegyszer! ;) Mitől villog a kipufogó?
brezsó Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Laci4 írta: Ááááá dehooooogy :D Kicsit gyengus.. még a régi HP fényképezőmmel készűlt... ;) ne pislogj, és nem maradsz le semmiről :D ..csak rákérdeznék a katalizátor állapotára :D :D :P Imádom ezt a hangot.. :D Majd(legalább) egyszer én is szeretnék valami aszfaltszörnyeteget venni/csinál(tat)ni.. :P
zotya975 Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 szobikari írta: LOL :D De ugye nem te vagy a képen?
szobikari Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 zotya975 írta: :D De ugye nem te vagy a képen? Dehogynem. Ezzel figyelmeztettem mindenkit, hogy kokemeny vagyok ;)
afonya Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 szobikari írta: Dehogynem. Ezzel figyelmeztettem mindenkit, hogy kokemeny vagyok :D Lehetek a barátod? :D ;) :P
Gatyesz Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 na én ilyen ajtóra vadászok mostanság :D Lambo ajtó 310000 ft /pár de az kicsit húzós :S
brezsó Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Gatyesz írta: ITT VOLT A KÉP :D na én ilyen ajtóra vadászok mostanság :P Lambo ajtó 310000 ft /pár de az kicsit húzós :S Ez a kocsi normál ajtókkal is nagyon tetszene nekem... ;)
rtomi Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 Akkor így nem noormális? Képpel ne idézz hozzászólást mert a modik megszólnak. :D Az idézetből a képnél ki kell törölni az [img ] és [/img ] részeket.
FPepe Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 rtomi írta: Akkor így nem noormális? Képpel ne idézz hozzászólást mert a modik megszólnak. :D Az idézetből a képnél ki kell törölni az [img ] és [/img ] részeket. Pontosabban kicserélni [url ] és [/url ]-re.
brezsó Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 bocsi mindenkitől..utólag már nekem is eszembe jutott hogy igy nem teljesen korrekt, de sajnos nem ismerem még ezt annyira, nem megy úgy a kezelése. Pl. azt sem tudom hogyan lehet egy hozzászólásba több idézetet behelyezni ;) :D
hening Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 brezsó írta: bocsi mindenkitől..utólag már nekem is eszembe jutott hogy igy nem teljesen korrekt, de sajnos nem ismerem még ezt annyira, nem megy úgy a kezelése. Pl. azt sem tudom hogyan lehet egy hozzászólásba több idézetet behelyezni ;) :D Megnyomod az idézni kívánt hsz-nél az idéz gombot, majd alul a hozzászólást.
brezsó Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 hening írta: Megnyomod az idézni kívánt hsz-nél az idéz gombot, majd alul a hozzászólást. Köszi!
Novy Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 szobikari írta: LOL :D ;) :P ez agyerek itt lakik a községben :D ez alapbol is nagy LOL de hogy ekkora médiasztárok lettek :D
Novy Elküldve November3, 2008 Elküldve November3, 2008 a kipuf attol villog, hogy lángot basz ki magából, gondolom kicsit katalina ki van kúrva üresre stb :D
zotya975 Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Novyy írta: a kipuf attol villog, hogy lángot basz ki magából, gondolom kicsit katalina ki van kúrva üresre stb ;) Kösz a választ! De ráért volna reggelig, nem kellett volna ezért felkelni hajnali fél egykor! :P Nem tudsz az ujdonsült médiasztártól autógrammot szerezni? :D
Laby Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Gatyesz írta: http://www.designercars.net/biler/Opel-Astra-0.jpeg na én ilyen ajtóra vadászok mostanság :D Lambo ajtó 310000 ft /pár de az kicsit húzós :S Lambo ajtó
zotya975 Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Laby írta: Lambo ajtó Nem vagyok annyira képben a lakatos-esztergályos munkadíjakban, de ha ők tudtak koppintani, akkor más is tud, és lehet hogy nem fog 80 rúgóba kerülni. Szerintem. :D
conquistador Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 zotya975 írta: Nem vagyok annyira képben a lakatos-esztergályos munkadíjakban, de ha ők tudtak koppintani, akkor más is tud, és lehet hogy nem fog 80 rúgóba kerülni. Szerintem. ;) Szia zotya975! Így igaz, ez a munka ami ott hever a képen az cnc gépen fusiba kivágják 8e ért a forgácsolás meg kb ugyan annyi rajta + hegesztés 5e meg a festék és kész. A teleszkóp meg annyi amennyi. Szerintem rettentő gagyi szett :D
zotya975 Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 conquistador írta: Szia zotya975! Így igaz, ez a munka ami ott hever a képen az cnc gépen fusiba kivágják 8e ért a forgácsolás meg kb ugyan annyi rajta + hegesztés 5e meg a festék és kész. A teleszkóp meg annyi amennyi. Szerintem rettentő gagyi szett ;) És most láttam ahogy továbbolvastam, hogy 40 ropiért szerelik be! Azért 120 ezer pízért már lehet egy-két dolgot alakítani a kocsin. Ha ennyim volna csak a kocsira , persze a várólistámon kívül, valszeg befigyelne egy SE-sítés, szervó, tükörfűtés, kényelmesebb ülések előlre, ford. mérős műszeregység, csak most így hirtelen. Az ajtók meg maradnának olyanok amilyenek. Amugy nem tudom milyen garázsban lehetne kiszállni a kocsiból. :D
Johnny82 Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 zotya975 írta: ....... kényelmesebb ülések előlre, .................... Esetleg ilyenek.....Ülések
zotya975 Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Johnny82 írta: Esetleg ilyenek.....Ülések Esetleg ilyenek, de a hátsó nem jó, mert 3db kölök van azt a kötépső igy is nyekereg, mert pupon ül. Nincs olyan fajta ami ful egyenes? Amúgy is az üléscsere a lista legalján van, ha már nem tudok mire költeni. :D
Driven Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Apropó első ülések. Olyasmi létezik, hogy üléskárpit újrahúzása, vagy felejtsem el? Kezd nagyon elhasználódni. Ezt a fajta kárpitot ami nekem van, láttam már sok F Astrában. Vagy érdemesebb komplett új első üléseket venni?
Recommended Posts