Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  mélykék76 írta:
Emlékeim szerint onna, ahol a hátsó dob következne.

De lehet tévedek.

Emlékezz csak, mikor Kméten voltatok, mekkora feeling volt hátul ülni...... :D

Elküldve
  Laci4 írta:
Ááááá dehooooogy :D

Kicsit gyengus.. még a régi HP fényképezőmmel készűlt... ;) ne pislogj, és nem maradsz le semmiről :D

..csak rákérdeznék a katalizátor állapotára :D :D :P Imádom ezt a hangot.. :D Majd(legalább) egyszer én is szeretnék valami aszfaltszörnyeteget venni/csinál(tat)ni.. :P

Elküldve
  Gatyesz írta:
ITT VOLT A KÉP :D

na én ilyen ajtóra vadászok mostanság :P Lambo ajtó 310000 ft /pár de az kicsit húzós :S

Ez a kocsi normál ajtókkal is nagyon tetszene nekem... ;)

Elküldve

Akkor így nem noormális?

Képpel ne idézz hozzászólást mert a modik megszólnak. :D

Az idézetből a képnél ki kell törölni az [img ] és [/img ] részeket.

Elküldve
  rtomi írta:
Akkor így nem noormális?

Képpel ne idézz hozzászólást mert a modik megszólnak. :D

Az idézetből a képnél ki kell törölni az [img ] és [/img ] részeket.

Pontosabban kicserélni [url ] és [/url ]-re.

Elküldve

bocsi mindenkitől..utólag már nekem is eszembe jutott hogy igy nem teljesen korrekt, de sajnos nem ismerem még ezt annyira, nem megy úgy a kezelése. Pl. azt sem tudom hogyan lehet egy hozzászólásba több idézetet behelyezni ;) :D

Elküldve
  brezsó írta:
bocsi mindenkitől..utólag már nekem is eszembe jutott hogy igy nem teljesen korrekt, de sajnos nem ismerem még ezt annyira, nem megy úgy a kezelése. Pl. azt sem tudom hogyan lehet egy hozzászólásba több idézetet behelyezni ;) :D

Megnyomod az idézni kívánt hsz-nél az idéz gombot, majd alul a hozzászólást.

Elküldve
  Novyy írta:
a kipuf attol villog, hogy lángot basz ki magából, gondolom kicsit katalina ki van kúrva üresre stb ;)

Kösz a választ! De ráért volna reggelig, nem kellett volna ezért felkelni hajnali fél egykor! :P

Nem tudsz az ujdonsült médiasztártól autógrammot szerezni? :D

Elküldve
  zotya975 írta:
Nem vagyok annyira képben a lakatos-esztergályos munkadíjakban, de ha ők tudtak koppintani, akkor más is tud, és lehet hogy nem fog 80 rúgóba kerülni. Szerintem. ;)

Szia zotya975!

Így igaz, ez a munka ami ott hever a képen az cnc gépen fusiba kivágják 8e ért a forgácsolás meg kb ugyan annyi rajta + hegesztés 5e meg a festék és kész. A teleszkóp meg annyi amennyi.

Szerintem rettentő gagyi szett :D

Elküldve
  conquistador írta:
Szia zotya975!

Így igaz, ez a munka ami ott hever a képen az cnc gépen fusiba kivágják 8e ért a forgácsolás meg kb ugyan annyi rajta + hegesztés 5e meg a festék és kész. A teleszkóp meg annyi amennyi.

Szerintem rettentő gagyi szett ;)

És most láttam ahogy továbbolvastam, hogy 40 ropiért szerelik be! Azért 120 ezer pízért már lehet egy-két dolgot alakítani a kocsin. Ha ennyim volna csak a kocsira , persze a várólistámon kívül, valszeg befigyelne egy SE-sítés, szervó, tükörfűtés, kényelmesebb ülések előlre, ford. mérős műszeregység, csak most így hirtelen. Az ajtók meg maradnának olyanok amilyenek. Amugy nem tudom milyen garázsban lehetne kiszállni a kocsiból. :D

Elküldve
  Johnny82 írta:
Esetleg ilyenek.....Ülések

Esetleg ilyenek, de a hátsó nem jó, mert 3db kölök van azt a kötépső igy is nyekereg, mert pupon ül. Nincs olyan fajta ami ful egyenes? Amúgy is az üléscsere a lista legalján van, ha már nem tudok mire költeni. :D

Elküldve

Apropó első ülések.

Olyasmi létezik, hogy üléskárpit újrahúzása, vagy felejtsem el? Kezd nagyon elhasználódni. Ezt a fajta kárpitot ami nekem van, láttam már sok F Astrában.

Vagy érdemesebb komplett új első üléseket venni?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.