warwolf Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Emlékeim szerint onna, ahol a hátsó dob következne. De lehet tévedek. Emlékezz csak, mikor Kméten voltatok, mekkora feeling volt hátul ülni...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Dúrva! Lehet hangja azzal a két kályhacsővel! :D Hol lett kettéosztva a cső? Ááááá dehooooogy :P Kicsit gyengus.. még a régi HP fényképezőmmel készűlt... ;) ne pislogj, és nem maradsz le semmiről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Ááááá dehooooogy :P Kicsit gyengus.. még a régi HP fényképezőmmel készűlt... :D ne pislogj, és nem maradsz le semmiről :D Hú bakker pislogtam! Nézhettem meg mégegyszer! ;) Mitől villog a kipufogó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Ááááá dehooooogy :D Kicsit gyengus.. még a régi HP fényképezőmmel készűlt... ;) ne pislogj, és nem maradsz le semmiről :D ..csak rákérdeznék a katalizátor állapotára :D :D :P Imádom ezt a hangot.. :D Majd(legalább) egyszer én is szeretnék valami aszfaltszörnyeteget venni/csinál(tat)ni.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 LOL :D De ugye nem te vagy a képen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 :D De ugye nem te vagy a képen? Dehogynem. Ezzel figyelmeztettem mindenkit, hogy kokemeny vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Dehogynem. Ezzel figyelmeztettem mindenkit, hogy kokemeny vagyok :D Lehetek a barátod? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gatyesz Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 na én ilyen ajtóra vadászok mostanság :D Lambo ajtó 310000 ft /pár de az kicsit húzós :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 ITT VOLT A KÉP :D na én ilyen ajtóra vadászok mostanság :P Lambo ajtó 310000 ft /pár de az kicsit húzós :S Ez a kocsi normál ajtókkal is nagyon tetszene nekem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Akkor így nem noormális? Képpel ne idézz hozzászólást mert a modik megszólnak. :D Az idézetből a képnél ki kell törölni az [img ] és [/img ] részeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Akkor így nem noormális? Képpel ne idézz hozzászólást mert a modik megszólnak. :D Az idézetből a képnél ki kell törölni az [img ] és [/img ] részeket. Pontosabban kicserélni [url ] és [/url ]-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 bocsi mindenkitől..utólag már nekem is eszembe jutott hogy igy nem teljesen korrekt, de sajnos nem ismerem még ezt annyira, nem megy úgy a kezelése. Pl. azt sem tudom hogyan lehet egy hozzászólásba több idézetet behelyezni ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 bocsi mindenkitől..utólag már nekem is eszembe jutott hogy igy nem teljesen korrekt, de sajnos nem ismerem még ezt annyira, nem megy úgy a kezelése. Pl. azt sem tudom hogyan lehet egy hozzászólásba több idézetet behelyezni ;) :D Megnyomod az idézni kívánt hsz-nél az idéz gombot, majd alul a hozzászólást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Megnyomod az idézni kívánt hsz-nél az idéz gombot, majd alul a hozzászólást. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 LOL :D ;) :P ez agyerek itt lakik a községben :D ez alapbol is nagy LOL de hogy ekkora médiasztárok lettek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 a kipuf attol villog, hogy lángot basz ki magából, gondolom kicsit katalina ki van kúrva üresre stb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 a kipuf attol villog, hogy lángot basz ki magából, gondolom kicsit katalina ki van kúrva üresre stb ;) Kösz a választ! De ráért volna reggelig, nem kellett volna ezért felkelni hajnali fél egykor! :P Nem tudsz az ujdonsült médiasztártól autógrammot szerezni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laby Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 http://www.designercars.net/biler/Opel-Astra-0.jpeg na én ilyen ajtóra vadászok mostanság :D Lambo ajtó 310000 ft /pár de az kicsit húzós :S Lambo ajtó Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Lambo ajtó Nem vagyok annyira képben a lakatos-esztergályos munkadíjakban, de ha ők tudtak koppintani, akkor más is tud, és lehet hogy nem fog 80 rúgóba kerülni. Szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Nem vagyok annyira képben a lakatos-esztergályos munkadíjakban, de ha ők tudtak koppintani, akkor más is tud, és lehet hogy nem fog 80 rúgóba kerülni. Szerintem. ;) Szia zotya975! Így igaz, ez a munka ami ott hever a képen az cnc gépen fusiba kivágják 8e ért a forgácsolás meg kb ugyan annyi rajta + hegesztés 5e meg a festék és kész. A teleszkóp meg annyi amennyi. Szerintem rettentő gagyi szett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Szia zotya975! Így igaz, ez a munka ami ott hever a képen az cnc gépen fusiba kivágják 8e ért a forgácsolás meg kb ugyan annyi rajta + hegesztés 5e meg a festék és kész. A teleszkóp meg annyi amennyi. Szerintem rettentő gagyi szett ;) És most láttam ahogy továbbolvastam, hogy 40 ropiért szerelik be! Azért 120 ezer pízért már lehet egy-két dolgot alakítani a kocsin. Ha ennyim volna csak a kocsira , persze a várólistámon kívül, valszeg befigyelne egy SE-sítés, szervó, tükörfűtés, kényelmesebb ülések előlre, ford. mérős műszeregység, csak most így hirtelen. Az ajtók meg maradnának olyanok amilyenek. Amugy nem tudom milyen garázsban lehetne kiszállni a kocsiból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 ....... kényelmesebb ülések előlre, .................... Esetleg ilyenek.....Ülések Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Esetleg ilyenek.....Ülések Esetleg ilyenek, de a hátsó nem jó, mert 3db kölök van azt a kötépső igy is nyekereg, mert pupon ül. Nincs olyan fajta ami ful egyenes? Amúgy is az üléscsere a lista legalján van, ha már nem tudok mire költeni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Apropó első ülések. Olyasmi létezik, hogy üléskárpit újrahúzása, vagy felejtsem el? Kezd nagyon elhasználódni. Ezt a fajta kárpitot ami nekem van, láttam már sok F Astrában. Vagy érdemesebb komplett új első üléseket venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts