hening Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 ha még meglenne az opel, lefényképezném neked, hogy nem mindegyikben van :D Én még olyant nem láttam. Persze lehet ez is évjárat, és felszereltségfüggő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 ha még meglenne az opel, lefényképezném neked, hogy nem mindegyikben van :D az útfenntartóknál nem kellettek ilyen extrák ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Trabi GTI höhö :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 az útfenntartóknál nem kellettek ilyen extrák :D látod, az lehet ;) mindegy, amit szereztem, azt elküldtem Pepének Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Elméleti síkon okoz bármiféle problémát ha 50-es keveréket tankolok? Nem tankoltam azt, csak kérdezem. Gondolom jobban füstöl, esetleg más , gyertyát beköpi, injektor koszolódik, vagy ilyesmi? Katalizátor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Elméleti síkon okoz bármiféle problémát ha 50-es keveréket tankolok? Nem tankoltam azt, csak kérdezem. Gondolom jobban füstöl, esetleg más , gyertyát beköpi, injektor koszolódik, vagy ilyesmi? Katalizátor? Miért akarsz keveréket tankolni? :D loptál valahonnan egy simsont? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Miért akarsz keveréket tankolni? ;) loptál valahonnan egy simsont? :P Nem , csak megyünk hétvégén temetőkörútra, és nem vagyok benne teljesen biztos, hogy elég a benyám. Tankolni most nem akarok, de van a keverékem kannába, gondoltam biztonság kedvéért berakom a csomitartóba. 99.99% hogy elég a benzin, csak én ilyen fosós vagyok mindíg attól rettegek hogy ott maradok az út szélén. De ha gond a keverék, inkább nyomatok bele pár ezerért. Végül is a nyáron 750km volt egy tank, most 450-nél járok csak ugye hideg van meg rövidtáv, meg ugyebár a tiltás próbálgatása.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Nem , csak megyünk hétvégén temetőkörútra, és nem vagyok benne teljesen biztos, hogy elég a benyám. Tankolni most nem akarok, de van a keverékem kannába, gondoltam biztonság kedvéért berakom a csomitartóba. 99.99% hogy elég a benzin, csak én ilyen fosós vagyok mindíg attól rettegek hogy ott maradok az út szélén. De ha gond a keverék, inkább nyomatok bele pár ezerért. Végül is a nyáron 750km volt egy tank, most 450-nél járok csak ugye hideg van meg rövidtáv, meg ugyebár a tiltás próbálgatása.... :D Én biztos nem önteném bele. ;) Szintjelződet csak ismered, nem? Akkor tankolj amikor kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Tankolni most nem akarok, de van a keverékem kannába... De ha gond a keverék, inkább nyomatok bele pár ezerért. Szerintem nem kérdés a választás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Nem , csak megyünk hétvégén temetőkörútra, és nem vagyok benne teljesen biztos, hogy elég a benyám. Tankolni most nem akarok, de van a keverékem kannába, gondoltam biztonság kedvéért berakom a csomitartóba. 99.99% hogy elég a benzin, csak én ilyen fosós vagyok mindíg attól rettegek hogy ott maradok az út szélén. De ha gond a keverék, inkább nyomatok bele pár ezerért. Végül is a nyáron 750km volt egy tank, most 450-nél járok csak ugye hideg van meg rövidtáv, meg ugyebár a tiltás próbálgatása.... :D Ilyenkor kell pumpolni a rokonokat, hogy elviszed őket a temetőbe, ha tankolnak a kocsiba és akkor megoldódik a problémád ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Én biztos nem önteném bele. ;) Szintjelződet csak ismered, nem? Akkor tankolj amikor kell. Szerintem nem kérdés a választás. Ilyenkor kell pumpolni a rokonokat, hogy elviszed őket a temetőbe, ha tankolnak a kocsiba és akkor megoldódik a problémád :P Elég car a szinjelzőm. Full tanknál 35-őn áll, most elérte a pirosat, pedig fogyasztás alapján még 15-20 liternek kéne benne lenni. De most megoldottam a problémát, tankoltam a tecsónál a másik kannába 95-öt. 5 literes kannába 6.6 litert, és még nem volt tele. :D Ha kiürül kiváncsiságból feltöltöm vizzel mérőpohárból. Anyuékat viszem, nincs pofám pumpolni, ők se tették amikor nem volt kocsim, és ők cipeltek mindenhova. :D A szintjelzővel nem lehet vmit kezdeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 látod, az lehet :D mindegy, amit szereztem, azt elküldtem Pepének És Pepe köszöni szépen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Elég car a szinjelzőm. Full tanknál 35-őn áll, most elérte a pirosat, pedig fogyasztás alapján még 15-20 liternek kéne benne lenni. De most megoldottam a problémát, tenkoltam a tecsónál a másik kannába 95-öt. 5 literes kannába 6.6 litert, és még nem volt tele. :D Ha kiürül kiváncsiságból feltöltöm vizzel mérőpohárból. Anyuékat viszem, nincs pofám pumpolni, ők se tették amikor nem volt kocsim, és ők cipeltek mindenhova. :P A szintjelzővel nem lehet vmit kezdeni? Én már öntöttem bele 33-ast is vagy 8-10 litert, ami a kannában maradt a nyárról, oszt semmi baja. Miért is lenne? A kétüteműben is elég az olaj a benzinnel együtt és nem "köpi be" a gyertyát. Volt egy kis felsőkenése a szelepeknek legalább. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Én már öntöttem bele 33-ast is vagy 8-10 litert, ami a kannában maradt a nyárról, oszt semmi baja. Miért is lenne? A kétüteműben is elég az olaj a benzinnel együtt és nem "köpi be" a gyertyát. Volt egy kis felsőkenése a szelepeknek legalább. ;) Katalizátor biztos örült az extra olajnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Én már öntöttem bele 33-ast is vagy 8-10 litert, ami a kannában maradt a nyárról, oszt semmi baja. Miért is lenne? A kétüteműben is elég az olaj a benzinnel együtt és nem "köpi be" a gyertyát. Volt egy kis felsőkenése a szelepeknek legalább. ;) Kösz, bár most megoldottam a problémát, azért nemárt tudni ha megszorulok, nem csinálok nagy galibát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon, de már régóta követem az "eseményeket" :D Két kérdésem van: fűthető tükröt szeretnék tenni a kocsira (2001-es F Astra, ffp - full fapad verzió, kivéve az utólag beszerelt központi zárat:-), ez mekkora macera, gondolom ezek alapból elektromosan állíthatók is, nem? Illetve a második: valakinek az a hobbija mostanság itt a parkolóban a ház előtt (XI ker.), hogy kulccsal végighúzza az autó oldalát. Lepolíroztattam a gépet -ismerős által - azt hittem eltűnik a karc, de nem. Ezek a hibajavítók, mindenféle színkódokkal, amiket a boltban látni, tényleg használhatók? Köszi Zoli Ma láttam a tecsóban Turtle Wax szines polírpasztát 3000 forintért, és hozzá volt csomagolva egy javító kréta. Ezzel a krétával először ki kell tömni a karcot, és utána a paszta meg levédi. Ennél olcsóbb megoldást nem nagyon tudok. Egyébként én is szines polirpasztát használok évek óta, és nagyon bevált a 16 éves metál lakkozásomon. Igaz az enyém nem krétás, csak síma wax, Simonitz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Katalizátor biztos örült az extra olajnak :D Hááát ha eddig nem krepált be, akkor ezután már nem fog emiatt. Egyébként egy vékony elégett olaj ugyanúgy CO2 re bomlik, sőt vannak kétütemű katalizátoros motorok is. Nem rendszeres üzemről van szó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoller Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 A hangszóró kábele akkor hogy menne át, ha nem lenne??? :D ;) Nagy valószínűséggel a két hangszóró kábelen kívül nem lesz benne gyárilag semmi. A közonti vezetékének pedig át lett fúrva a műanyag. :P H bele akarod rakni a tükörmozgatást, fűtést, akkor neked is fúrnod kell majd. Vagy úgy csinálod, ahogy én, és teszel bele bontott kábelköteget. Igen, gumiharang van benne, meg emlékszem, hogy mikor betették a központi zárat, akkor ki kellett fúrni a vezeték helyét. Akkor ezek szerint tükörrel együtt a kábelezést is be kéne szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoller Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Ma láttam a tecsóban Turtle Wax szines polírpasztát 3000 forintért, és hozzá volt csomagolva egy javító kréta. Ezzel a krétával először ki kell tömni a karcot, és utána a paszta meg levédi. Ennél olcsóbb megoldást nem nagyon tudok. Egyébként én is szines polirpasztát használok évek óta, és nagyon bevált a 16 éves metál lakkozásomon. Igaz az enyém nem krétás, csak síma wax, Simonitz. Kösz, én is ezen gondolkodtam el először, asszem "beruházok" rá, aztán kipróbálom valami kis helyen, a karc az elég hosszú sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Szerintetek mennyibe kerülhet a tetőkárpit flokkolása? flokkolás Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Szerintetek mennyibe kerülhet a tetőkárpit flokkolása? flokkolás Mégcsak nem is hallottam róla, pedig textiles vagyok, de hát változnak az idők. Én most azon vacilálok, hogy kárpitanyag, vagy műbőr. A kárpit jobban tetszik, viszont műbőrt tudok szerezni, de csak fehérben. Nekem meg eredetileg világos szürke van. De szerintem most csak leszedem, ahol lóg visszaragasztom, meg megpróbálom óvatosan tisztítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Mégcsak nem is hallottam róla, pedig textiles vagyok, de hát változnak az idők. Én most azon vacilálok, hogy kárpitanyag, vagy műbőr. A kárpit jobban tetszik, viszont műbőrt tudok szerezni, de csak fehérben. Nekem meg eredetileg világos szürke van. De szerintem most csak leszedem, ahol lóg visszaragasztom, meg megpróbálom óvatosan tisztítani. Inkább ne nyúlj hozzá. Hidd el csak rontasz rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Inkább ne nyúlj hozzá. Hidd el csak rontasz rajta. De így nagyon ótvar, arról nem is beszélve hogy lassan rálóg az asszony fejére! :D Akkor mégiscsak hozok fehér műbőrt, és he nem jön be a renovállás, lehúzom az egészet és feldobom azt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 De így nagyon ótvar, arról nem is beszélve hogy lassan rálóg az asszony fejére! :D Akkor mégiscsak hozok fehér műbőrt, és he nem jön be a renovállás, lehúzom az egészet és feldobom azt! Lehet,hogy teneked nagyobb tapasztalatod van, mert textiles vagy. De azért azt a szivacsréteget elég nehéz lesz lekaparni,és még vigyázni kell a préselt tetőre is, elég sérülékeny. Én sokkal masszívabbnak gondoltam,de lehet,hogy kap műgyantából egy keveset. Amúgy én már leszedtem, most a garázsban várja a sorsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 bontott kábelköteget. mit csináltál szegény fogóval? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts