szobikari Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Milyen otó? Kadett? ;) Focus? :D Ford az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 http://www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_h...toban_/2075005/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ezek a képek már azután készültek,hogy a hamutaposók szétvágták a kocsit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 http://www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_h...toban_/2075005/ Pont ezen a két képen látszik a legjobban. Szerintem egy Mondeo Caravan volt. Ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ezek a képek már azután készültek,hogy a hamutaposók szétvágták a kocsit. :D Én nem hiszem... Ha szét is vágták volna, nem helyezik el a darabokat 20m-re egymástól. ;) Így kettészakadt az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 :D Ha eccer találkozunk kipróbálhatod ha akarod,nálam nagyjából 10km/h téved. Az útszéli mérőkkel egyezik a gps,vagy max 1km/h az eltérés. Ez jó ötlet, multkor láttam itt Győrben is telepítettek vhova. De akkor még nem működött. A nyáron kerültük a Balcsit ott is volt , meg is lepődtem a különbségen. Bár nem volt egyértelmű, mert mind a két sáv tele volt. De van különbség a műszeregység, meg a lijelző sebbeségmérő funkció mérése között is. Csak nem értem ez miből adódik. nem egyhelyről kaplák a jelet. Most váltottam 175/75-ről 165/75-re, gondolom most még többet csal. A kocsi viszont pörgősebb lett! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ez jó ötlet, multkor láttam itt Győrben is telepítettek vhova. De akkor még nem működött. A nyáron kerültük a Balcsit ott is volt , meg is lepődtem a különbségen. Bár nem volt egyértelmű, mert mind a két sáv tele volt. De van különbség a műszeregység, meg a lijelző sebbeségmérő funkció mérése között is. Csak nem értem ez miből adódik. nem egyhelyről kaplák a jelet. Most váltottam 175/75-ről 165/75-re, gondolom most még többet csal. A kocsi viszont pörgősebb lett! ;) 175/70-ről 165/70-re. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 175/70-ről 165/70-re. :D :D Tényleg, kösz. Amúgy zúg mint a traktor, ezt kell hallgatnom tavaszig? Néha fel kell pörgetnem, hogy egyáltalán halljam, hogy megy a motor. :P Amúgy Skodás csávónak aki volt nálam a porlasztó alatti tömítés volt elszakadva, fals levegőt szívott a motor. De mivel nem engedte tovább bontani, mi nem jöttünk rá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Tényleg, kösz. Amúgy zúg mint a traktor, ezt kell hallgatnom tavaszig? Néha fel kell pörgetnem, hogy egyáltalán halljam, hogy megy a motor. ;) Amúgy Skodás csávónak aki volt nálam a porlasztó alatti tömítés volt elszakadva, fals levegőt szívott a motor. De mivel nem engedte tovább bontani, mi nem jöttünk rá. :D Úgy kell neki. :P Mennyire vágták meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Úgy kell neki. ;) Mennyire vágták meg? 8 lepedő, de kipuffot is heggesztettek. Fűztem még melóhelyen hogy jöjjön ki mégegyszer szédszedem jobban, de nem akart kötélnek állni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Most váltottam 175/75-ről 165/75-re, gondolom most még többet csal. A kocsi viszont pörgősebb lett! :D Hát, én meg sokkal lomhábbnak érzem... 185/60 -ról cseréltettem 185/70 télire, s gondolom az átmérő miatt lehet. Mikor elindultam gumistól, csak lestem, hogy "alig" húúúúz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Hát, én meg sokkal lomhábbnak érzem... 185/60 -ról cseréltettem 185/70 télire, s gondolom az átmérő miatt lehet. Mikor elindultam gumistól, csak lestem, hogy "alig" húúúúz. 2.0i-és alig húz: HA-HA-HA! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ha már a téli gumiról van szó, érdemes megvenni a Tesco-sat? ...vagy az mind futózott? (a környéken ott a legolcsóbb és újakat szeretnék) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Sziasztok! Megesett az eset! Tegnap este óta 82le-s a paripa :D Vagy is az biztos, hogy erősebb az autó és egy kicsit megváltozott a dinamikálya is, szerencsére jó irányba. Egy dolog sajna nem úgy jött össze, azóta valamiért nincs motor kontrol lámpám. Ez mondjuk nagyon zavar és addig nem nyugszom amig meg nem találom a dolog miértjét. A hiba ott kezdődött, hogy az én csatlakozoim a jobb lábtérnél már újabb fajták és egy másik csatit kelett a komp elé forrasztani, hogy össze lehessen kötni a dolgokat. Valami ott nem jött össze szerintem. A lényeg a lényegben, a motor megy és nagyon élvezhető lett a masina, bár még nem mértem az autó gyorsulását, mert ugye az ad egy számszerű értéket. Most egy tank benzint teszt üzemmodban vezetve autózok majd ki, amit már hazafelé is észrevettem, hogy 2 személlyel 100km/h felett is képes a gyorsulásra enyhe emelkedőn, a nyomatéka feljebb van 3400 körül, de ott már tud is produkálni valamit ;) Fogyasztást adatot egy pár hét mulva tudok írni, de remélem visszamegy a megszokott átlagomra 6.3! Eddig nagyon tetszik a gép! :P Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 2.0i-és alig húz: HA-HA-HA! ;) Hátnézdmeg, kinevetnek :D a "sokkal kevésbé" kifejezést kellett volna használnom, azt hiszem Pedig nyárinak 195/50 R15-öt akartam. Igaz, hogy az egy hajszállal kisebb ennél, de ha hasonlóan fog viselkedni, akkor meggondolandó.BC szerint min. 2-2.5 literrel nőtt a fogyasztásom, s szerintem ennek egy (igaz, hogy kisebb) része szerintem az átmérő számlájára írható. Viszont a hasa nem nagyon fog leérni, az biztos :P Igaz, hóláncot se kell megpróbálnom feltenni rá.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Hát, én meg sokkal lomhábbnak érzem... 185/60 -ról cseréltettem 185/70 télire, s gondolom az átmérő miatt lehet. Mikor elindultam gumistól, csak lestem, hogy "alig" húúúúz. 2.0i-és alig húz: HA-HA-HA! :D Az azért volt, mert tényleg nagyobb az átmérője a keréknek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ha már a téli gumiról van szó, érdemes megvenni a Tesco-sat? ...vagy az mind futózott? (a környéken ott a legolcsóbb és újakat szeretnék) ;) Szerintem a nyári guminál biztosan jobb. Valszeg én is azt vettem volna, ha nem jön Hening cartárs, hogy Ő lecseréli a sajátját. Bár az én méretemben nálunk csak 1-2 ezer forint volt a különbség, szóval lehet hogy mégse. :D Meg jópár gumis fel is rakja ingyen ha nála veszek, ez megint a tecsós ellen szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Az azért volt, mert tényleg nagyobb az átmérője a keréknek. :D Akkó mégse én vagyok a hülye :P 195 -el is kb. ilyen lesz gondolom, mert az meg még szélesebb is. A végén még teljesen szétszéled a ménes ;) Amúgy épp' gondoltam rád, Karcsi. Valamelyik este odaugorhatnék, mikor ráérsz, hogy menj a vassal egy kört? Nem tetszik nekem, ahogy induláskor megugrál 1. sebességben. Meg a kuplunggal sincs valami rendben szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Akkó mégse én vagyok a hülye ;) 195 -el is kb. ilyen lesz gondolom, mert az meg még szélesebb is. A végén még teljesen szétszéled a ménes :D Amúgy épp' gondoltam rád, Karcsi. Valamelyik este odaugorhatnék, mikor ráérsz, hogy menj a vassal egy kört? Nem tetszik nekem, ahogy induláskor megugrál 1. sebességben. Meg a kuplunggal sincs valami rendben szerintem... Nem a szélessége miatt lett lomhább, hanem az oldalmagassága miatt. 195-ösben is kapsz váltóméretet. Megugrál???? Ezt nem értem, csúszik a kuplung, vagy mit akartál ezzel mondani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Akkó mégse én vagyok a hülye :D 195 -el is kb. ilyen lesz gondolom, mert az meg még szélesebb is. A végén még teljesen szétszéled a ménes :D Amúgy épp' gondoltam rád, Karcsi. Valamelyik este odaugorhatnék, mikor ráérsz, hogy menj a vassal egy kört? Nem tetszik nekem, ahogy induláskor megugrál 1. sebességben. Meg a kuplunggal sincs valami rendben szerintem... Pont erről beszéltem a Karcsival, hogyha vmit emlegetünk biztos hogy becarik. Legutóbb a kuplung volt a téma..... ;) Lehet hogy van neki otthon egy vudu caravanja, és azt böködi csavarhúzóval. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Megugrál???? Ezt nem értem, csúszik a kuplung, vagy mit akartál ezzel mondani? Ha nem teszek szinte rögtön az autó megmozdulása után másodikat, akkor ha tovább gyorsítok, olyasmit produkál, mintha ki akarna fogyni a benzin (még nem fogyott ki a benzinem, csak filmekben láttam :D ). Pedig fordulatszám olyankor még 1500 sincs, úgy emléx... De majd most munkába menet megfigyelem. Kuplung nem csúszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Pont erről beszéltem a Karcsival, hogyha vmit emlegetünk biztos hogy becarik. Legutóbb a kuplung volt a téma..... ;) Lehet hogy van neki otthon egy vudu caravanja, és azt böködi csavarhúzóval. :D :P "Hűűűűűűjeeeee". :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 "Hűűűűűűjeeeee". :D ;) Az :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ha nem teszek szinte rögtön az autó megmozdulása után másodikat, akkor ha tovább gyorsítok, olyasmit produkál, mintha ki akarna fogyni a benzin (még nem fogyott ki a benzinem, csak filmekben láttam ;) ). Pedig fordulatszám olyankor még 1500 sincs, úgy emléx... De majd most munkába menet megfigyelem. Kuplung nem csúszik Akkor inkább megtorpan. Az lehet ám sok mindentől. Ac pumpától, a nyomásszabályzóig akármi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Akkor inkább megtorpan. Az lehet ám sok mindentől. Ac pumpától, a nyomásszabályzóig akármi. :D Jah, picit torpan, mikor odalépek minden sebességben. De az más, télleg ugrál.. Azért az a biztos szerintem, ha meglesed élőben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts