Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Minek újjitanál? Akkor kezdhetsz mindent elölről! :D :P de az legalább még izgi lenne, nem uncsi na ezt hallaná lenne olyan izgalom hujuj ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Skacok. ha valaki megy legközelebb bontóba, kérdezze már meg, hogy caraván tetőkárpitot lehet e kapni. Sajna az enyém teljesen leázott :D , és nem tudom lekaparni a régi kárpitot, mert amire fel van ragasztva az is teljesen meg van puhulva, kikeményíteni meg nem hiszem, hogy lehet, hogy le tudjam szedni a régi szövetet. eza tetőkárpit sajna ilyen... valaki csinált már ujat....vagyis ragasztotta ujra vissza, de ő nem panaszkodott arra hogy amin a szövet van az is elmálot volna... én egy kombit láttam, de az 3 darabos volt szóval sztem ebbena bontóban ahova én járok nincs nekedvaló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Skacok. ha valaki megy legközelebb bontóba, kérdezze már meg, hogy caraván tetőkárpitot lehet e kapni. Sajna az enyém teljesen leázott :D , és nem tudom lekaparni a régi kárpitot, mert amire fel van ragasztva az is teljesen meg van puhulva, kikeményíteni meg nem hiszem, hogy lehet, hogy le tudjam szedni a régi szövetet. Nemrég Vaterán láttam tetőkárpitot árulni. Keress rá, lehet érdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Skacok. ha valaki megy legközelebb bontóba, kérdezze már meg, hogy caraván tetőkárpitot lehet e kapni. Sajna az enyém teljesen leázott :D , és nem tudom lekaparni a régi kárpitot, mert amire fel van ragasztva az is teljesen meg van puhulva, kikeményíteni meg nem hiszem, hogy lehet, hogy le tudjam szedni a régi szövetet. Én láttam egyet itt Győrben, sokkal tisztább volt mint az enyém, de egy helyen az is lógott. Nekem össze van tapizva olajos kézzel, meg az asszonynak majdnem eléri a fejét, úgy lóg. Nem 190 magas. :P Jövőre tervezem ezt is lecibállni, lefejteni a szövetet, meg újjat ragasztani helyette. Meg azon gondolkodtam ha bontóban veszek tetőkárpitot, hogyan hozom el? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Hajtogasd össze felébe, negyedébe :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Hajtogasd össze felébe, negyedébe :P :D Kösz, bíztam benned! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Én láttam egyet itt Győrben, sokkal tisztább volt mint az enyém, de egy helyen az is lógott. Nekem össze van tapizva olajos kézzel, meg az asszonynak majdnem eléri a fejét, úgy lóg. Nem 190 magas. :P Jövőre tervezem ezt is lecibállni, lefejteni a szövetet, meg újjat ragasztani helyette. Meg azon gondolkodtam ha bontóban veszek tetőkárpitot, hogyan hozom el? :D Arra nem gondoltál, hogy slégan befér oldalára állítva. Hátsó ülés lehajt, első hátradönt, Én is így szálítottam. Sajnos nem az újat, csak a régit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 mi az a "slégan"? :D nemtán a Blájen életéből van? ;) ragasztással csak óvatosan, mert ha sok ragasztót raksz a szövet alá, akkor eláztatja és csúnya foltos lesz nekem egy helyi kárpitos csinálta meg 3-4mm-es szivacs és rá műbőr, 13e anyag+munkadíj nem koszolódik és ha igen, akkor is könnyen takarítható, valamint valamennyi meleget is tart Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 mi az a "slégan"? :D nemtán a Blájen életéből van? ;) ragasztással csak óvatosan, mert ha sok ragasztót raksz a szövet alá, akkor eláztatja és csúnya foltos lesz nekem egy helyi kárpitos csinálta meg 3-4mm-es szivacs és rá műbőr, 13e anyag+munkadíj nem koszolódik és ha igen, akkor is könnyen takarítható, valamint valamennyi meleget is tart Jó bocs. Oldalára állítva. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 mi az a "slégan"? ;) nemtán a Blájen életéből van? :P ragasztással csak óvatosan, mert ha sok ragasztót raksz a szövet alá, akkor eláztatja és csúnya foltos lesz nekem egy helyi kárpitos csinálta meg 3-4mm-es szivacs és rá műbőr, 13e anyag+munkadíj nem koszolódik és ha igen, akkor is könnyen takarítható, valamint valamennyi meleget is tart Ezen a műbőrön már én is gondolkodtam, viszonylag könnyen hozzá tudok jutni, mivel műbőrgyárba dolgozom. Egyenlőre. :D Csinálunk olyat amit a kórházakban használlnak a vizsgálóasztalokon. Csak ki kell fogni, mert elég ritka. a szivacsot szerintem én kihagyom. Majd tavasszal meglátjuk, marad-e rá píz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Én láttam egyet itt Győrben, sokkal tisztább volt mint az enyém, de egy helyen az is lógott. Nekem össze van tapizva olajos kézzel, meg az asszonynak majdnem eléri a fejét, úgy lóg. Nem 190 magas. :P Jövőre tervezem ezt is lecibállni, lefejteni a szövetet, meg újjat ragasztani helyette. Meg azon gondolkodtam ha bontóban veszek tetőkárpitot, hogyan hozom el? :D Mi már hoztunk haza Caravanban hozzá való tetőkárpitot. Betettük simán fektetve, elöl a fejünk fölött volt, én tartottam hazáig az anyósülésről a fejünk felett ;) Egyébként ha kísérletezni akarsz, még megvan a rossz, amit kivettünk anno a Caravanból, ha kell, gyere és vidd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 :D hát nemhiába ott a helye ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Ezen a műbőrön már én is gondolkodtam, viszonylag könnyen hozzá tudok jutni, mivel műbőrgyárba dolgozom. Egyenlőre. :D Csinálunk olyat amit a kórházakban használlnak a vizsgálóasztalokon. Csak ki kell fogni, mert elég ritka. a szivacsot szerintem én kihagyom. Majd tavasszal meglátjuk, marad-e rá píz. ;) akkor egyszerű dolgod van de ez alá is vékonyan kell kenni a ragsztót Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Mi már hoztunk haza Caravanban hozzá való tetőkárpitot. Betettük simán fektetve, elöl a fejünk fölött volt, én tartottam hazáig az anyósülésről a fejünk felett ;) Egyébként ha kísérletezni akarsz, még megvan a rossz, amit kivettünk anno a Caravanból, ha kell, gyere és vidd :P Élőször én is erre gondoltam, hogy majd a fejünkel tartjuk, de mondom nem írom be mert kiröhögtök..... :D akkor egyszerű dolgod van de ez alá is vékonyan kell kenni a ragsztót Én pálmatex-re gondoltam, elég sürű, talán nem áztatja el a kárpitot, a műbőrt meg biztos nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 én ugy olvastam vastagon a palma is foltot hagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 én ugy olvastam vastagon a palma is foltot hagy Lehet, de ha tényleg műbőr lesz, azon nemhiszem hogy áttüt, a tető fele meg úgysem látszik. :D Ha viszont kárpitanyag lesz akkor kell vmi másik ragasztó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 textilragasztó tökéletes a műbőrhöz is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 textilragasztó tökéletes a műbőrhöz is Próba-cseresznye! Addig is TA-TAAAAAAM ATRAKCIÓÓÓ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Próba-cseresznye! Addig is TA-TAAAAAAM ATRAKCIÓÓÓ! :D Lehet kapni sprébe kárpitragasztót, pontosan nem tudom mi a neve, de holnap megnézem. Amúgy a műbőrön is átüt a pálmatex ha vastagon van kenve,1hét után barnulni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 én egy kárpitragasztóval ragasztotta a mélyládáimat, sajna nemtom mi a neve de itt van róla kép ITT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Próba-cseresznye! Addig is TA-TAAAAAAM ATRAKCIÓÓÓ! ;) Nem mondod hogy emiatt félreálltál az úton? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Nem mondod hogy emiatt félreálltál az úton? :D Dehogy, kiszámolta hogy pont így érjen haza. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 A Fórum óráját ki állítja át? ;) Siet 1 órát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 ezt én már 3 napja figyelem...mert nem mától jár másképp :P tegnap előtt cseréltem ugyebár a váltóban az oilt, és kimentem beöntöttem még 4 decit, és visszajöttem, ránéztem az utcsó hozzászólásra, meg az órára, és egy óra 10 perc volt a különbség :D az az egy óra kiesett nekem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 azóta korrigálták :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts