Novy Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Aki már rendelt hátsó dobbetétet a "Rider"-től attól kérdezem, mennyi idő alatt küldik meg címre ? Arra gondolok, hétfőn megrendelem a cuccost. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Aki már rendelt hátsó dobbetétet a "Rider"-től attól kérdezem, mennyi idő alatt küldik meg címre ? Arra gondolok, hétfőn megrendelem a cuccost. Erről RTomi (boldog kispapa :D ) tudna igazából nyilatkozni, mert Ő rendelt tőlük. De azt is említette, hogy telefonon rendelte, mert az e-mail-ra rá se b@ct@k. Amúgy sztem utánvéttel kb 3-5 nap alatt ott lehet a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 RTominak nagyon sok Boldogságot kívánok.:-) Egyébként, kisgyerek kis gond, nagy gyerek meg... Khhhrrr... Akinek 18 éves lánya van az tudja :D Akkor hétfőn rájuk telefonálok, hogy kérek egy párat.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 RTominak nagyon sok Boldogságot kívánok.:-) Egyébként, kisgyerek kis gond, nagy gyerek meg... Khhhrrr... Akinek 18 éves lánya van az tudja :D Akkor hétfőn rájuk telefonálok, hogy kérek egy párat.:-) Én csak olyat ismerek akinek van 18 éves lánya (a lányt "jobban" ismerem) :P :D :D Magamból kiindulva inkább fiu gyermeket szeretnék majd. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Helyesbítek. RTominak, és családjának :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 RTominak nagyon sok Boldogságot kívánok.:-) Egyébként, kisgyerek kis gond, nagy gyerek meg... Khhhrrr... Akinek 18 éves lánya van az tudja :D Akkor hétfőn rájuk telefonálok, hogy kérek egy párat.:-) Helyesbítek. RTominak, és családjának ;) Köszönjük szépen. :P Asszem kb 4 munkanap volt,hogy kiküldték a cuccost. :D És tényleg inkább telefonálj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Én csak olyat ismerek akinek van 18 éves lánya (a lányt "jobban" ismerem) :P :D :D Magamból kiindulva inkább fiu gyermeket szeretnék majd. ;) Helló ez nem a három kivánság! Nincs itt Tibi bácsi! :D Fiút szeretnék...ha,ha.... aztán majd úgy jársz mint én. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 miért neked kutyád lett? ;) én meg szeretnék jánytot is mek kölköt is fiu kölköt :P szarok a válságba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 miért neked kutyád lett? :P én meg szeretnék jánytot is mek kölköt is fiu kölköt :D szarok a válságba ;) Hát először lett egy lány, aztán amikor az asszony az ikrekkel ment szülni , jött ki a két nővérke a két gyerekkel, gratulálunk apuka, lánya már van? Most akkor van még kettő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bob Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Aki már rendelt hátsó dobbetétet a "Rider"-től attól kérdezem, mennyi idő alatt küldik meg címre ? Arra gondolok, hétfőn megrendelem a cuccost. Én telefonáltam nekik, ők megadták egy olyan területi képviselőjük számát aki arra "területi képvisel" amerre én dolgozom. Egyeztettem vele és behozta nekem a melóhelyre plussz költség nélkül. Kérdezz rá, hátha van emberük felétek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Egyébként, kisgyerek kis gond, nagy gyerek meg... Khhhrrr... Akinek 18 éves lánya van az tudja :D Egy hete mult 18. a lányom:) És van egy 13 éve is. Hmm. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Sziasztok! RTomi gratula! :D Egy olyan kérdésem lenne, hogy az Nz-be valló 2 polusú gyertya jó az Se-be is? Vagy cserélnem kell más típusra? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 3 lány? mennyi idős vagy te srácc? :D gyertya: 14se:BPR5SE V-line 6 97ig BKR5EK V line 23 98 tól legalábbis ezt hozz a 2008-2009 es katalógusa az NGK nak am dejó sok jó opelos ember és soknak van 18at betöltött lánya.hmm hmm én mégcsak 24 multam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 3 lány? mennyi idős vagy te srácc? :D gyertya: 14se:BPR5SE V-line 6 97ig BKR5EK V line 23 98 tól legalábbis ezt hozz a 2008-2009 es katalógusa az NGK nak am dejó sok jó opelos ember és soknak van 18at betöltött lánya.hmm hmm én mégcsak 24 multam ;) Válasz a profilomban. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 hát komolyan mondom amiket eddig irtál, na meg a cikrító biciklizős kutya... :D megint én vok a legfiatalabb? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 3 lány? mennyi idős vagy te srácc? :D gyertya: 14se:BPR5ES V-line 6 97ig BKR5EK V line 23 98 tól legalábbis ezt hozz a 2008-2009 es katalógusa az NGK nak am dejó sok jó opelos ember és soknak van 18at betöltött lánya.hmm hmm én mégcsak 24 multam ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 hát komolyan mondom amiket eddig irtál, na meg a cikrító biciklizős kutya... :D megint én vok a legfiatalabb? ;) Örülj neki, amikor mi a tolószékből bámulunk kifelé, te még vígan driftelgetsz a géppel. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 driftelgetni sztem azé má én se fogok... 9 év csak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 driftelgetni sztem azé má én se fogok... 9 év csak :D Azért a 9 évért odadnám az egyik golyómat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 sztem ne tedd még most én épp most kezdtem el melózni mit ne mondjak minimálbér, barátnő mellett mire elég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 sztem ne tedd még most én épp most kezdtem el melózni mit ne mondjak minimálbér, barátnő mellett mire elég... Hát ja, múltkor mi is néztük a csajokat amikor mentünk hazafelé melóból, gondoltam is ezek eltapsolnák a füzetésem egy szombat este! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 áhh nem ugymegy ez SHOPING na oda kell erős pízzztárca ez is megvenne mindent jaj ez de jó mégse inkább ez, és már mikor lejártam a lábam, és megveszi az elsőnek nézett ruhát... na de mikor pénztártól eltávolodva, vagy itthon elkezd nyüszíteni, hogy mégse ezt kellett volna, és kajak elkezd pityeregni, két dolog forog a fejemben: A:oamegyek megölelem és megnyugtatom, hogy jaj jo ez szépen nézel ki benne jól áll stb.. B: uj asszony? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 áhh nem ugymegy ez SHOPING na oda kell erős pízzztárca ez is megvenne mindent jaj ez de jó mégse inkább ez, és már mikor lejártam a lábam, és megveszi az elsőnek nézett ruhát... na de mikor pénztártól eltávolodva, vagy itthon elkezd nyüszíteni, hogy mégse ezt kellett volna, és kajak elkezd pityeregni, két dolog forog a fejemben: A:oamegyek megölelem és megnyugtatom, hogy jaj jo ez szépen nézel ki benne jól áll stb.. B: uj asszony? ;) Minek újjitanál? Akkor kezdhetsz mindent elölről! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Skacok. ha valaki megy legközelebb bontóba, kérdezze már meg, hogy caraván tetőkárpitot lehet e kapni. Sajna az enyém teljesen leázott :D , és nem tudom lekaparni a régi kárpitot, mert amire fel van ragasztva az is teljesen meg van puhulva, kikeményíteni meg nem hiszem, hogy lehet, hogy le tudjam szedni a régi szövetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts