conquistador Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Szia spzoli! Ha neked valóban van egy főtengelyre való jeladós nem hoszbordás, hanem sima ékszijjas tárcsád akkor ídj egy pü-t telszámmal és megbeszéljük a részleteket! Előre is Köszönöm! Üdv:BB sehez kell gondolom...az én átalakitásomhoz nem kell ez a tárcsa, de a donormotoron elvileg rajta van....ha gondolod :lol: ja és köbányán vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Láttam tegnap este egy javítási kézikönyvet belinkelve (talán: Így csináld), egy piros astra volt az elején, sárga indexbúrával+ volt utána mégegy könyv- na, ezeket keresem, hol láttam? :lol: Elfelejtettem, és akárhogy is ütöm itten eztet a gépet, sehogysenem nem akarja nekem megtalálni. Kiváncsi lennék, mi mindent tanulhatok belőlük... :lol: :lol: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Mi kész? És 4.? Nomeg 5 sebességes. :lol: :lol: Ember, igy is a torkomban dobogott a szívem ahogy suhantam el a kaminyonok mellett! :D Egy életre elég volt a száguldásból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Láttam tegnap este egy javítási kézikönyvet belinkelve (talán: Így csináld), egy piros astra volt az elején, sárga indexbúrával+ volt utána mégegy könyv- na, ezeket keresem, hol láttam? :lol: Elfelejtettem, és akárhogy is ütöm itten eztet a gépet, sehogysenem nem akarja nekem megtalálni. Kiváncsi lennék, mi mindent tanulhatok belőlük... :lol: :lol: Köszi! A pirosat innen is letöltheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 A pirosat innen is letöltheted. KÍÍÍRÁLY VAGY! :lol: + (leborulós szmájli) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Akkor már csak a másikat kell megszerezni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Szia FPepe! Nekem is egy cső kéne az átalakításhoz! Bár én még számot sem tudok mondani hozzá, csak annyit tudok, hogy egy cső amin van még leágazás az NZ motorhoz képest. tudom így elég nehéz, de sajna nem tudok több infót sajna :lol: Állítólag erről a csöről megy valami plusz viz a szivó részbe előmelegítésnek! Én vagyok a legszomorúbb ez miatt, mert csak néznek a boltosok akiket molesztáltam már ezzel! Ha esetleg így is tudsz segíteni akkor Nagyon Megköszöném! Üdv:BB Az is van 4283Ft-ért "gazdaságosan" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Mondtam hogy lehet jobban járnál ha venél egy gyárilag 16szelepest és egy az egybe átpakolnád... :lol: :lol: Ezt már 1 éve mondtam neki,hogy ne szórja a pénzt olyan kocsira aminek a motorja kevés lesz egy idő után.......Válasz:Nem érdekel a száguldás,jó lesz nekem ez is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 jó lesz nekem ez is :D eddig jó volt :lol: , de tudod h nem olyan eccerü nekem a motorcsere...nyilván jó lenne egy xe, de sajnos nem töhötöm :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Sziasztok! Ma nézegettem a hűtőt hogy hol tudom leereszteni belőle a "vizet" -mert szeretnék benne cserélni fagyállót és gondoltam nem csak felöntöm hanem csere- és arra lettem figyelmes hogy van egy AC felirat rajta...nyilván volt ez már cserélve mert eléggé "újnak" néz ki, de mégis érdekelne hogy akkor ezekszerint lehetne bele utólag klimát szerelni? Irjatok nekem erről valamit, légyszi! Ja, és nem utolsó sorban, hol a francba tudom leengedni a hűtőfolyadékot? Hogyan kell cserélni benne, mi a munkamenete? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 eddig jó volt :lol: , de tudod h nem olyan eccerü nekem a motorcsere...nyilván jó lenne egy xe, de sajnos nem töhötöm :lol: :lol: De tehetnéd..csak besz@ri vagy :lol: :D Sokkal ez se lesz olcsóbb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 De tehetnéd..csak besz@ri vagy :lol: :lol: Sokkal ez se lesz olcsóbb :D mondat elsőfele: igaz :lol: 2.: kinek mi a sok...terveim szerint, ha minden jól megy nem fog 60nál többe kerülni :lol: ha nem megy jól akkor :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Sziasztok! Ma nézegettem a hűtőt hogy hol tudom leereszteni belőle a "vizet" -mert szeretnék benne cserélni fagyállót és gondoltam nem csak felöntöm hanem csere- és arra lettem figyelmes hogy van egy AC felirat rajta...nyilván volt ez már cserélve mert eléggé "újnak" néz ki, de mégis érdekelne hogy akkor ezekszerint lehetne bele utólag klimát szerelni? Irjatok nekem erről valamit, légyszi! Ja, és nem utolsó sorban, hol a francba tudom leengedni a hűtőfolyadékot? Hogyan kell cserélni benne, mi a munkamenete? :lol: :lol: kiegyenlítő sapi le... legalsó cső le... jobb esetbe kompresszorral megnyomatod éssss ennyi...jahh és nemárt átmosni sem am a klímát nem javasolják utólag,mert horrorért rakják bele ... de ha van ember aki jóárosítja ,akkor GOOOO :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 kiegyenlítő sapi le... legalsó cső le... jobb esetbe kompresszorral megnyomatod éssss ennyi...jahh és nemárt átmosni sem ez teljesen logikusnak tűnik, én is igy gondoltam, viszont a hűtőn lévő alsó cső is kb. középtájt van a hűtőn(számomra ez elég furcsa) és az megy a pumpához(ha jól láttam)..ha azt leveszem akkor még mindig marad benne valami...akár valami üledék, trutyi is..hm? :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Tápi ebből sose lesz Se majd a sajátombol, mert ez apué :lol: én pedig 1.6osat szeretnék... esetleg még ha 3 ajtós lenne :lol: persze abbol is sima 1.6i-t és majd idővel 1.6 Se :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 ez teljesen logikusnak tűnik, én is igy gondoltam, viszont a hűtőn lévő alsó cső is kb. középtájt van a hűtőn(számomra ez elég furcsa) és az megy a pumpához(ha jól láttam)..ha azt leveszem akkor még mindig marad benne valami...akár valami üledék, trutyi is..hm? :lol: :D :lol: :lol: Le kell szedni a hütőt, abba is marad. Asszem fent két csavar, a két bilincs meg egy csati. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 A Skodeszomon volt alul két csavar oszt csókolom...hm.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 A Skodeszomon volt alul két csavar oszt csókolom...hm.. Favorit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 ez teljesen logikusnak tűnik, én is igy gondoltam, viszont a hűtőn lévő alsó cső is kb. középtájt van a hűtőn(számomra ez elég furcsa) és az megy a pumpához(ha jól láttam)..ha azt leveszem akkor még mindig marad benne valami...akár valami üledék, trutyi is..hm? :lol: :D :lol: :lol: ok,nahh 1ik ismim így nyomja:belerakja a slagot,kis vízkőoldót,aztán meg vmi mosószert,és küldi neki a vizet... aztán vagy levegővel,vagy nem nyomja ki a benne maradt vizet,csak akkor a fokkolással kell sokat babrálni... de ha levegővel kinyomatod aztán akkor jónak kell lenni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 majd a sajátombol, mert ez apué :lol: én pedig 1.6osat szeretnék... esetleg még ha 3 ajtós lenne :lol: persze abbol is sima 1.6i-t és majd idővel 1.6 Se :D Mit számít? :lol: Akkor már inkább vegyél egy 8v gsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Szia Lacee! Köszi az infót, de sajnos ők sem tudnak segíteni rajram :lol: Kezdek szomorkás lenni! Üdv:BB www.patacsi.hu - róna utca egressy/hungáris sarkán van egy bolt is nagy lajoson a bosnyáktól ne messze van az ORIENT IMPEX bosnyák utcában a másik bontó Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Favorit? ÁÁÁÁ, dehogy! 120-as :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 ok,nahh 1ik ismim így nyomja:belerakja a slagot,kis vízkőoldót,aztán meg vmi mosószert,és küldi neki a vizet... aztán vagy levegővel,vagy nem nyomja ki a benne maradt vizet,csak akkor a fokkolással kell sokat babrálni... de ha levegővel kinyomatod aztán akkor jónak kell lenni.... ah, köszi...na, majd valahogy megoldom...vagy nem és ezt a telet még igy veszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 ah, köszi...na, majd valahogy megoldom...vagy nem és ezt a telet még igy veszi... amen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 ...mellesleg mi van a klimával, mivel járna igy utólagosan...az anyagiakat is beleértve... Éppenséggel jó lenne a nagy kánikulában nyáron, viszont igy is épp hogy gurul,,,akkor még talán nekem is kéne segitenem hajtani..."like Flinstones" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts