Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 önmagától :lol: na lényeg hogy néha bedadog hétköznapokon is tiltás miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 önmagától :lol: na lényeg hogy néha bedadog hétköznapokon is tiltás miatt :lol: Nekem nem , én még friss jogsis vagyok, hétköznap nagypapisan autózok. Nekem még többször fullad le, mint letilt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 ez komoly? :lol: nemhiszem am ahogy ígértem visszatérek, de hogy annyire? : http://kepfeltoltes.hu/view/081019/1179426...ltoltes.hu_.jpg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 ez komoly? :lol: nemhiszem am ahogy ígértem visszatérek, de hogy annyire? : http://kepfeltoltes.hu/view/081019/1179426...ltoltes.hu_.jpg :lol: Na jó ,olyan gyakran már nem fulladok le, de tényleg öreguras tempóban szoktam autózni. Sok a rendőr, meg általában a család is velem van, ma kivételesen toltam neki pályán 150-el, de nem hosszú távon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 caravánnal 150 már elég jó tempó én ugy 120 al szoktam menni vele az egy átlagos utazó nekem tiltani meg tilt 50nél is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 caravánnal 150 már elég jó tempó én ugy 120 al szoktam menni vele az egy átlagos utazó nekem tiltani meg tilt 50nél is :lol: Én huzamosan max. 90-nel megyek vele , pályán nem szoktam menni, itt Győrnél van egy ingyenes szakasz, azt leszámítva. Egyszer kűdtem meg 160-nal óra szerint, de azt is csak pár pillanatra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 megy az tartósan is :lol: nekem 5be 170 el sikerült eddig mennem vele max... de mentem vele pár percet ugy de nem olt semmi, ég csak a víz se met fel benne az üzemi felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Szép autód van Tibi! :lol: Vagyis Tápi! Majdnem annyira felszerelt mint az enyém. :lol: Az oldalán a díszlécen milyen felirat van? GLS? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 megy az tartósan is :lol: nekem 5be 170 el sikerült eddig mennem vele max... de mentem vele pár percet ugy de nem olt semmi, ég csak a víz se met fel benne az üzemi felé. Hát felénk nem nagyon vannak olyan utak, ahol huzamosabb ideig lehetne tolni neki, meg általában nem sietek sehova se, akkor minek nyúzzam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 hát hogy ne lustuljon el pl vagy néha nem is árt neki ha meghajtod, pl szelepeknl lerakódás könnyen előjön tötymörgéstől... stb stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 hát hogy ne lustuljon el pl vagy néha nem is árt neki ha meghajtod, pl szelepeknl lerakódás könnyen előjön tötymörgéstől... stb stb. A szelepeim tiszták! Láttam őket amikor szétkaptuk a mocit vezszijszakadáskor. :lol: Na hát erről is lemaradtál! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 ugygondolom azalatt a bő félév alatt sokminden másról is lemaradtam sztem, mióta utcsonak lekesen itt voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 észak magyarországiak nem akartok bekukkantani a saját forumunkra? kicsit kevesen vagyunk 3masban... olvassatok be oda is üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Na megvolt az áttörés, elhatározás, kemény voltam mint a vídia.: 2-be 90-ledadog, 3-be 140 ledadog. Ennyi, megvolt, be se sza@tam, vége ,kész. :lol: Nolátod montamééén! :lol: Különben én sem pörgetem az enyémet még a tiltás közelébe se. Nincs értelme, mert a nyomatékgörbém nagyon lapos, mondhatni 2300 és 4200 között végig a maximumon van. Ezért aztán ritka ha 5000-ig elforgatom, pedig 6000 fölött tilt csak! :D Régen a kis nyóccelepes 1,4-esnek én is kinyomtam a szömit!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 pedig elvileg annak is alacsonyan van a nyomaték maximuma, de én is ugyérzem hogy pörgetni kell.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Szép autód van Tibi! :lol: Vagyis Tápi! Majdnem annyira felszerelt mint az enyém. :lol: Az oldalán a díszlécen milyen felirat van? GLS? De kiaza tibi? :lol: GLS-nek nézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 pedig elvileg annak is alacsonyan van a nyomaték maximuma, de én is ugyérzem hogy pörgetni kell.... :lol: Mikor lesz belőle SE? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 De kiaza tibi? :lol: Tibi annyira híres,hogy még Csokit is neveztek el róla. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Nolátod montamééén! :D Különben én sem pörgetem az enyémet még a tiltás közelébe se. Nincs értelme, mert a nyomatékgörbém nagyon lapos, mondhatni 2300 és 4200 között végig a maximumon van. Ezért aztán ritka ha 5000-ig elforgatom, pedig 6000 fölött tilt csak! :D Régen a kis nyóccelepes 1,4-esnek én is kinyomtam a szömit!!! :lol: Tudom, régen amikor az itt fórumozók nagy része, még gondolatban sem létezett! :lol: Majd ha felnövök, és jó leszek talán én is meglepem magam egy nagyobbal. De lehet hogy mégse, igen megszerettem ezt a kocsit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Mikor lesz belőle SE? :lol: hali. az enyémből remélem nemsokára....hétvégére terveztem, de nem biztos h összejön addigra :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 pedig elvileg annak is alacsonyan van a nyomaték maximuma, de én is ugyérzem hogy pörgetni kell.... :lol: Hát persze, mert bár alacsonyan van a max nyomaték, de az meg kevéske. Ha meg valami érezhető teljesítményt akarsz kicsikarni belőle, például egy kamion előzésekor, akkor pörgetni kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 hali. az enyémből remélem nemsokára....hétvégére terveztem, de nem biztos h összejön addigra :lol: :lol: Dzsoni lelt neked kábelköteget ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Dzsoni lelt neked kábelköteget ? Udival beszéltem, aztmondta szombatra megnézi epcbe a dolgokat mert nem ismeri az x16szrt. viszont vájlingon találtam egy hirdetés és a srácnak maradtak cuccai mert 2motorja is volt. ja és neki is hasonlo(x16sz) motorja van és már megcsinálta. ugyh elküldi ami maradt neki...aztán a héten elhozom a motort, hf megy sikolodni...csak lehet h nem lesz meg a héten.... néztem csergöbe...10e az egyik csö ami kéne :lol: meg majd kéne benzinpumpa...meg pár aproság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Sziasztok! Tud valaki a 14kerben opel bontót? Egy egyszerű ám igen nehezen beszerezhető cucc kéne nekem! Jeladós ékszijtárcsa! Ha valaki tud ebben segíteni azt nagyon megköszönném! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Sziasztok! Tud valaki a 14kerben opel bontót? Egy egyszerű ám igen nehezen beszerezhető cucc kéne nekem! Jeladós ékszijtárcsa! Ha valaki tud ebben segíteni azt nagyon megköszönném! Üdv:BB sehez kell gondolom...az én átalakitásomhoz nem kell ez a tárcsa, de a donormotoron elvileg rajta van....ha gondolod :lol: ja és köbányán vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts