nagy istván Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 szoktam látni a verdát, mikor buszozok hazafelé :lol: :lol: hol? a parkolóban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Néztem ma univerzális könyöktámaszt. Van valakinek ilyen??? Hova kell azt felfogatni? a kézifék kart nem zavarja? Nekem van berakva, nem a legjobb fajta. Hátul a két lemeztalpát egyszerűen belecsavaroztam a műanyag "kardánalagútba" a hamutartó irányába, elöl meg kábelkötegelő tartja a helyén a kézifékkar bőrjét csiszolva. Nem szép, nem stabil, de kényelmes. Kézifékre jól rátakar, szokást igényel a használata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 hol? a parkolóban? :lol: jaja, a parkolóban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 jaja, a parkolóban :lol: én még nem láttam ismerős autót mióta pesten lakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 nekem tilt 1be 50nél kettőbe 90nél 3 ban ugy 135 körül ezek óra szerinti adatok, 4be 170et mentem de nem birt már tiltani...addig nem birt kipörögni, 5be meg visszaesik 160ra, és lassan eléri ujra a 170et, de addigra elfogy az út rendszerint. ha tiltást akarod hallani szép lassa álló helybe pörgesd fel és tiltani fog :lol: régebben egy éve nem si vettem ézre szinte csak abbol hogy rángatja kicsit a kaszni, mert a hangja szép sima volt dadogott magának, mostanában va alami csörgés, valami a kipufogó környékén becsörög, rem nem valami más, dehát azt teljesítménybe is érezném, ha csapágya vagy más ment volna már ki, dehát ez opel sose kop el :lol: főleg nem 7 évesen (remélem legalábbis) elviekben nem árt még a mocinak, mert azért van a tiltás, hogy károsodás előtt elvegye a kaját, és ne engedje károsodni a motort mi jó aban hogy bedadog a moci? mi jo abban hogy kapar a kerék, mi jo abban hogy hangos a zene mi jo abban hogy hangos a kipufogó na szted? egy érzés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Régi tartozás: Piros1, Piros2, Piros3, Piros4, Piros5, Piros6, Piros8 A legélethűbb színe talán az 5-ösön van, a többin a nap és a vaku nagyon elnarancsságrította. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 hm ez egy eléggé fulos jószág az astrák között, igaz nem nagyon értek hozzá.. de ha jollátom gyári elektromos minden van benne igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 hm ez egy eléggé fulos jószág az astrák között, igaz nem nagyon értek hozzá.. de ha jollátom gyári elektromos minden van benne igaz? Túl sokmindent már nem nagyon lehetne beletenni. Legalábbis ami ezeknél kapható volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 akkor az már nem rossz bár te sztem nem is tennél bele villanyablakot hiszen az +kg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 akkor az már nem rossz bár te sztem nem is tennél bele villanyablakot hiszen az +kg :lol: Mondtam már, hogy ez nem arra van. Egyébként a fehérben is van. Azon kevés extrák egyike melyeket rendkívül hasznosnak tartok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 én nem a pirosrol beszéltem de a fehérrbe meg gondoltam hogy pont erre fogok ráhibázni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Túl sokmindent már nem nagyon lehetne beletenni. Legalábbis ami ezeknél kapható volt. Tetőablak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Tetőablak? Mint látod nincs. Nem mondtam hogy nem lehetne, de tényleg nem sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Mint látod nincs. Nem mondtam hogy nem lehetne, de tényleg nem sokat. Klímád van? Mert akkor nem szoktak tetőablakot betenni. Bár hasznos lenne akkor is, mert ha nincs 30+ fok kint, akkor az igen kellemesen tartja a belsőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Klímád van? Mert akkor nem szoktak tetőablakot betenni. Bár hasznos lenne akkor is, mert ha nincs 30+ fok kint, akkor az igen kellemesen tartja a belsőt. Van persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Régi tartozás: http://sohc14.uw.hu/gallery/Piros7.JPG Piros1, Piros2, Piros3, Piros4, Piros5, Piros6, Piros8 A legélethűbb színe talán az 5-ösön van, a többin a nap és a vaku nagyon elnarancsságrította. Céép :lol: Én meg tegnap este Fehérváron egy ugyanolyan kocsi után mentem, mint az enyém: teljesen színre fújt lökösök, csak bordó színben. Lehet, hogy ez valami gyári széria volt, és nem házilag fújták le teljesen a lökösöket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 én is láttam már teljesen lefestett lököst. amiről én ugy tudom gyári volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 akkor senki nem tud műszrlapok nyomtatható verziólyát???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 mit? olyan méretben, hogy egyből lehessen nyomtatni? nekem van pár begyüjtve, de hogy méretileg mekkorák, ezt ne kérdezd, nemtudom egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 mit? olyan méretben, hogy egyből lehessen nyomtatni? nekem van pár begyüjtve, de hogy méretileg mekkorák, ezt ne kérdezd, nemtudom egyáltalán. beméretezni betudom a km óráé megvan, csak a tanknak a lapja kéne, meg a vízhőfoké Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 nekem tilt 1be 50nél kettőbe 90nél 3 ban ugy 135 körül ezek óra szerinti adatok, 4be 170et mentem de nem birt már tiltani...addig nem birt kipörögni, 5be meg visszaesik 160ra, és lassan eléri ujra a 170et, de addigra elfogy az út rendszerint. ha tiltást akarod hallani szép lassa álló helybe pörgesd fel és tiltani fog :D régebben egy éve nem si vettem ézre szinte csak abbol hogy rángatja kicsit a kaszni, mert a hangja szép sima volt dadogott magának, mostanában va alami csörgés, valami a kipufogó környékén becsörög, rem nem valami más, dehát azt teljesítménybe is érezném, ha csapágya vagy más ment volna már ki, dehát ez opel sose kop el :lol: főleg nem 7 évesen (remélem legalábbis) elviekben nem árt még a mocinak, mert azért van a tiltás, hogy károsodás előtt elvegye a kaját, és ne engedje károsodni a motort mi jó aban hogy bedadog a moci? mi jo abban hogy kapar a kerék, mi jo abban hogy hangos a zene mi jo abban hogy hangos a kipufogó na szted? egy érzés :lol: Na megvolt az áttörés, elhatározás, kemény voltam mint a vídia.: 2-be 90-ledadog, 3-be 140 ledadog. Ennyi, megvolt, be se sza@tam, vége ,kész. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 én annyit vettem észre minnél nagyobb a fokozat annál lassabban dadog legalábbis ugy tünik Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 én annyit vettem észre minnél nagyobb a fokozat annál lassabban dadog legalábbis ugy tünik Én nem csinálom olyan gyakran, hogy meg tudjak figyelni vmit. Konkrétan most csinálltam először, és utoljára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 hát én tuti nem utcsonak néha magátol is ledadog :lol: magátol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 hát én tuti nem utcsonak néha magátol is ledadog :D magátol :lol: Tőlem? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts