yooccoo Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 max gay, illetve ray :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidi Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Csak olvasni. Törölni úgy tudod, hogy leveszed az akksisarut 1 percre. De az is csak bizonyos évjáratig, azt nem tudom melyik az az évjárat, talán '96. Az enyén 96-os, de ismerek egy 98-ast, ami pont ugyanúgy működik. Saru levétellel nem törlődik a hibatár, de ha 20 indítás alatt nem jelentkezik újra egy hiba, akkor az törlődik. Bár úgy rémlik, hogy nem minden hibakódot kezel így az ECU. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Az enyén 96-os, de ismerek egy 98-ast, ami pont ugyanúgy működik. Saru levétellel nem törlődik a hibatár, de ha 20 indítás alatt nem jelentkezik újra egy hiba, akkor az törlődik. Bár úgy rémlik, hogy nem minden hibakódot kezel így az ECU. A biztonsági hibákat nem, pl. légzsák hiba tudtommal nem törlődik, csak Tech2-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 A biztonsági hibákat nem, pl. légzsák hiba tudtommal nem törlődik, csak Tech2-vel. mi az a légzsák? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 mi az a légzsák? :lol: Madaraknak szokott lenni belső szervük pl... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Coupe: Már nem tudom hol volt szó róla, de tudom megígértem megnézem meddig pörög el a piros. Én esküszöm megpróbáltam, de nem ment. :D Megvolt a héten a nagyszervíz. Ma néztem, de 4500 felett elkezd szenvedni és 5 felett már annyira rossz hallgatni, hogy inkább elváltok. Viszont egyszer 3-ban valahogy jól elkaphatta a fonalat és egész 6 alá eltoltam, de elég gyorsan fogyott az út. Kicsit tréfás a hosszú fokozat, alig akar leforogni ráadásul még gyorsan is megy. :lol: 1-ben borzalom 3 fölé vinni, 2-ben meg jön valami fura hang is talán váltóból. 4-5-öt képtelenség. Minden porcikája tiltakozik a tolóüzem ellen, úgyhogy a továbbiakban nem is erőltetem ezt. Fehérrel annak ellenére, hogy nem erősebb nagyságrenddel élvezetesebb menni. :D Az enyém kb úgy megy mint egy kadett c20ne......Sokkal rosszabbra számítottam,de pl astra caravan c20ne nem volt ellenfél.Az enyém nagyon jól megy csak azt nem tudom hogy akkor mitől :lol: Ráadásul sokkal nyomatékosabb érzetre mint a c20xe(sárga),de azért tiltásig is elég jól szedi a lábát.(persze ez ritkán fordul elő,csak mikor megvettem ki kellett próbálnia többieken is :lol:.Az is lehet hogy el van lustulva,és majd magához tér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Madaraknak szokott lenni belső szervük pl... :lol: :lol: Meg van a halaknak is........ ja nem az úszóhólyag. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Az enyém kb úgy megy mint egy kadett c20ne......Sokkal rosszabbra számítottam,de pl astra caravan c20ne nem volt ellenfél.Az enyém nagyon jól megy csak azt nem tudom hogy akkor mitől :lol: Ráadásul sokkal nyomatékosabb érzetre mint a c20xe(sárga),de azért tiltásig is elég jól szedi a lábát.(persze ez ritkán fordul elő,csak mikor megvettem ki kellett próbálnia többieken is :lol:.Az is lehet hogy el van lustulva,és majd magához tér :D Hát túl sok c20ne-vel és c20xe-vel sem mentem. :lol: Az ellustulásra viszont én is gondoltam. Idővel kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Ma az autósboltban az orrom előtt vett egy kisöreg 4500ft-ért vadiúj ablaktörlő kapcsolót..... :lol: A bontóban 1500ft-ért adják.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Ma az autósboltban az orrom előtt vett egy kisöreg 4500ft-ért vadiúj ablaktörlő kapcsolót..... :lol: A bontóban 1500ft-ért adják.... :lol: és aki a tescoban vesz 180ft-ért CD-t? :D kb. ugyanaz a kategória... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 és aki a tescoban vesz 180ft-ért CD-t? :D kb. ugyanaz a kategória... :lol: Azt is adnak bontóban olcsóbban? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Azt is adnak bontóban olcsóbban? :lol: :lol: Igen. Bemész és kérsz. Hivatkozz Jánosra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 hát erre is vagyok meg arra is.. meló assssszony tudjátok min mind gond... az autóvbal eddig nem volt semmi bajom, így nemigazán volt égető fontosságú forumoznom, de leginkább a sok más forrású gubanc miatt nem vagyok itt am henike az msnem ott van ha hiányzok :lol: mostanában csendesedik a zajlás, szal lehet leszek többet ja igen megejtettem egy olajteknőc tömi cserét, pasztával adtam az élvezetnek, és azóta száraz az alja :lol: bár rég néztem, de 3 ezer km azóta letudva, és nem hiányzik az oilbol előtte meg rá kellett tölteni másfél lityót bőven 15 ezer alatt, mivel kissé kifutottunk az intervallumból, de adalék is van benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 mi ez a piros?? tudom tudom olvassak vissza de félévet? :S ellustulás valós és élő jelenség... egy időben nem akart menni 140 felett a verda, de megjárattam és ugy 150ekkel mentem 30kmeket, és most hétvégén bejött egy 170, na meg a végén a kanyar 120al, érdekes volt ugy veni hogy ellenkormányozva és végig nyígtak a gumik :lol: jovolt;) lelkes 1.4es 60 nyihahával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 ....na meg a végén a kanyar 120al, érdekes volt ugy veni hogy ellenkormányozva és végig nyígtak a gumik :lol: jovolt;) lelkes 1.4es 60 nyihahával :lol:.... 120al keresztbecsúsztál egy kanyarban ? Mesélj még Erről Kicsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 mi ez a piros?? tudom tudom olvassak vissza de félévet? :S Új szerzemény, 1.8 16v sedán. Családi autónak. Majd egyszer lesznek képek is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 hát hogy keresztbe az tulzás de 120 az megvolt csúsztam is ellenkormányoztam is nyikorgás is volt, vagyis csikorgás :lol: ja még valami sikítás, de nem tőlem... én csak a fejlményeket vártam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 1.8 16 az elég szép lesz ha nekiállsz mint az 1,4 8v nek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 1.8 16 az elég szép lesz ha nekiállsz mint az 1,4 8v nek :lol: Azt nem kell reszelni megy rendesen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Szóval.. Ma a karosszériás beépítette a lökhárítóba a ködlámpákat.. Mint aki jól végezte dolgát, indultam műszeres fényszóróbeállításra az autóklubhoz. Ott derült ki, nem lehet beállítani, mert a magasságállító motor állító műanyag gömbje letörött, és egy csavarral pótolták. Kiakadt, rossz minden. Kiszedték az egész lámpát, és elszörnyülködve nézték a munkáját. A homloklemez, vagy mi a neve, ferde. Rossz minden. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Szóval.. Ma a karosszériás beépítette a lökhárítóba a ködlámpákat.. Mint aki jól végezte dolgát, indultam műszeres fényszóróbeállításra az autóklubhoz. Ott derült ki, nem lehet beállítani, mert a magasságállító motor állító műanyag gömbje letörött, és egy csavarral pótolták. Kiakadt, rossz minden. Kiszedték az egész lámpát, és elszörnyülködve nézték a munkáját. A homloklemez, vagy mi a neve, ferde. Rossz minden. :lol: Együttérzésemről biztosítalak! Nekem nagy szerencsém van, hogy itt a faluban van a lakatosom. Ő nem tud elfutni a felelősség elől, mert itt van helyben, igaz nem is adott eddig okot rá nálam. Pedig elég nagy műtétet hajtott végre a kocsimon amikor megvettem. 1 hónap alatt kellett rendbetenni, mert utána kihúzták már alólam a vállalati kocsit. Dolgoznom meg kellett... Elkészült és meg is vagyok elégedve vele. Nekem például restaurálnom kellett a ködlámpákat, mert repedtek voltak, a lökhárítók itt ott sérültek. A lökhárítót műanyagossal javíttattam, a ködlámpa üveget szélvédő javítóval javíttattam, a ködlámpa felfogatást is javítani kellett, az egyik fényszóró állítóm is dögledezett, a fényszóróm egyik "lába" is törött volt, de azt is megragasztottam. Szerencsére a lemezek a helyén vannak nálam! A fényező meg remek munkát végzett. Te meg próbálj visszamenni a lakatosodhoz és reklamáld meg a trehány munkát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Holnap megyek a lakatoshoz a héten harmadjára, merthát szerda lesz pont. A város túloldalára.. Úgy történt, a kárrendező cég kifizette neki előre a várható alkatrészárak költségét. Az meg még a bontott dolgokon is spórolni akart, az én kontómra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 nem akarok beleszólni, de ha annyira gáz állapotban voltak azok a lökösök, bontóbol egy "szép" állapotút nem lett volna olcsóbb, időbarátabb venni? hozzáteszem nemtudom mennyiért adják a ködlámpás lökösöket ez a része engem is érdekelne esetleg. sok trehány karosszéria munkát láttam már szerelői munkálkodásom röpke féléve alatt...néha kezemben maradnak elemek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 A lökős, kivételesen új. Úgy működik álítólag, minden lökősön ott a ködlámpa hely.. A felfogatóhely, és az is ahol ki kell vágni. Csak tényleg ki kell vágni a helyét, és kész is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Vettem a M@T@O-ban Bosch ablaktörlő lapátokat 3000-ért/pár, fel is raktam, ugyanilyen volt rajta, csak ami elszakadt az volt Valeo? ha jól írtam. Viszont a jobb első vége nem éri el az üveg sarkát, ott már igen görbül. Az üveg. :lol: Ez nem gond? Végülis már mindegy vissza nem viszem. Nem 450-a gyári méret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts