Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nyár elején kipróbáltam hogy bírja a gép a pörgést, 2-be 6500nál leszabályzott, nem pörgött jobban. Legalább megtudtam, mikor tilt le. :lol:

Én még mindíg nem bírtam kipróbálni a leszabályzást, mert vagy hideg volt a moci, vagy az asszony ült mellettem, vagy mindkettő. Mostanában nem volt hosszabb utam egyedül. :lol: 2.-ba mennyivel ment amikor leszabályzott?

Elküldve

hellosztok

nagyon nagyon rég jártam erre, mi a helyzet?

remélem mindenki jol van és happy minden :lol:

lenne egy kérdésem.

neten keresgéltem, de nem találtam semmi nyomát F astra játékautónak vagy modelnek, és szeretnék egyet keríteni, ha jol mutat a műszerfal tetejére szeretném rakni.

ha valaki tudna segíteni ebben, légyszi privátba üzenjen már rám

köszi

üdv jó opelezést :lol:

Elküldve
hellosztok

lenne egy kérdésem.

neten keresgéltem, de nem találtam semmi nyomát F astra játékautónak vagy modelnek, és szeretnék egyet keríteni, ha jol mutat a műszerfal tetejére szeretném rakni.

köszi

üdv jó opelezést :D

Szeva gyerek! :lol: Hol a túúúúúúróóóba voltál idáig? :lol: :D

Elküldve
hellosztok

lenne egy kérdésem.

köszi

üdv jó opelezést :D

Zajlik az élet, volt vez.szijszakadás, koccanás, ablakemelő komplikációk, kinek-kinek ízlés szerint. :lol: Néha marakodunk, sértödünk, meg kibékülünk. Mint általában a gyerekek. :lol:

Elküldve

Nem akarok h??lyes??get mondani ??s hazudni sem, de ??gy r??mlik, mintha 50 f??l??tt mentem volna vele. De mondom, ez csak r??mlik. ?ltal??ban 3.ban ??s 4.ben szoktam kicsit odal??pni, de ez ritka- ha a forgalom ??gy k?­v??nja. Csal??ddal nem versenyzek!??????

Elküldve

Szóval megint nem tudok rendesen írni telefonról. Olyan 50 felett mehettem vele, de nem akarok hazudni, meg hát versenyezni sem szoktam, hisz ott a 2 pici mögöttem. De azért néha odalépek 3.-4.-ben.

Elküldve
Szóval megint nem tudok rendesen írni telefonról. Olyan 50 felett mehettem vele, de nem akarok hazudni, meg hát versenyezni sem szoktam, hisz ott a 2 pici mögöttem. De azért néha odalépek 3.-4.-ben.

Másodikban jó hogy 50 fölött mentél :lol: . Nekem emlékeim szerint valahol 90 és 100 között tiltott óra szerint másodikban.

Elküldve
Hát, ha jól dolgoztam, akkor: 1 vill., 1mp pause, 2vill. Ezt megcsinálta 13x. Végeredmény?

Tud valaki linkelni (vagy berakni ide) egy táblázatot, hogy hány villogás mit jelent?

Elküldve
Ezzel az egyszerű módszerrel hibakódot lehet törölni is, vagy csak kiolvasni lehet?

Csak olvasni. Törölni úgy tudod, hogy leveszed az akksisarut 1 percre. De az is csak bizonyos évjáratig, azt nem tudom melyik az az évjárat, talán '96.

Elküldve
Szia yooccoo!

Én nem tunningolni szeretném a gépet, ezért gondolkodom a gyári dolgokban. Csak az infó amit a neten találtam az nagyon homályos, mert minden oldal mást ír róla!

Akkor most menniy is a C14SE maximális nyomatéka? És hol is adja le, milyen fordulaton?

Köszi: BB

motorcsere helyett vegyél egy nagyobb autót

nem éri meg papírosan csinálni

Elküldve
Csak olvasni. Törölni úgy tudod, hogy leveszed az akksisarut 1 percre. De az is csak bizonyos évjáratig, azt nem tudom melyik az az évjárat, talán '96.

Én olyat hallottam, hogy x-edik indítással törlődnek a hibakódok.Talán a 10, vagy a 20.-ra? Vhol mintha olvastam volna ilyet. :lol:

Elküldve
Én olyat hallottam, hogy x-edik indítással törlődnek a hibakódok.Talán a 10, vagy a 20.-ra? Vhol mintha olvastam volna ilyet. :lol:

ha x indítás során nem áll fenn a hiba, akkor törlődik vagy sarulevétellel

Elküldve
x indítás ? :lol:

Azt meg hogy kell ? :D :D :lol:

Mámegimt a káka meg a csomó! :lol: Az X az ismeretlen, az amit nem tudok. Sokmindent nem tudok, de nem minden X! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.