J0hnny Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Köszi a rajzot! Amúgy mi a szerepe ezeknek a csatlakozóknak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Nyár elején kipróbáltam hogy bírja a gép a pörgést, 2-be 6500nál leszabályzott, nem pörgött jobban. Legalább megtudtam, mikor tilt le. :lol: Én még mindíg nem bírtam kipróbálni a leszabályzást, mert vagy hideg volt a moci, vagy az asszony ült mellettem, vagy mindkettő. Mostanában nem volt hosszabb utam egyedül. :lol: 2.-ba mennyivel ment amikor leszabályzott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Én ilyenkor inkább az utat nézem. :lol: Bár az Astrának még csak egyszer toltam tiltásig. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 hellosztok nagyon nagyon rég jártam erre, mi a helyzet? remélem mindenki jol van és happy minden :lol: lenne egy kérdésem. neten keresgéltem, de nem találtam semmi nyomát F astra játékautónak vagy modelnek, és szeretnék egyet keríteni, ha jol mutat a műszerfal tetejére szeretném rakni. ha valaki tudna segíteni ebben, légyszi privátba üzenjen már rám köszi üdv jó opelezést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 hellosztok nagyon nagyon rég jártam erre, mi a helyzet? remélem mindenki jol van és happy minden :lol: lenne egy kérdésem. neten keresgéltem, de nem találtam semmi nyomát F astra játékautónak vagy modelnek, és szeretnék egyet keríteni, ha jol mutat a műszerfal tetejére szeretném rakni. ha valaki tudna segíteni ebben, légyszi privátba üzenjen már rám köszi üdv jó opelezést :D Szeva gyerek! :lol: Hol a túúúúúúróóóba voltál idáig? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 hellosztok nagyon nagyon rég jártam erre, mi a helyzet? remélem mindenki jol van és happy minden :lol: lenne egy kérdésem. neten keresgéltem, de nem találtam semmi nyomát F astra játékautónak vagy modelnek, és szeretnék egyet keríteni, ha jol mutat a műszerfal tetejére szeretném rakni. ha valaki tudna segíteni ebben, légyszi privátba üzenjen már rám köszi üdv jó opelezést :D Zajlik az élet, volt vez.szijszakadás, koccanás, ablakemelő komplikációk, kinek-kinek ízlés szerint. :lol: Néha marakodunk, sértödünk, meg kibékülünk. Mint általában a gyerekek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Köszi a rajzot! Amúgy mi a szerepe ezeknek a csatlakozóknak? Ide csatlakoznak a diagnosztikai műszerrel Opel szervízben (Tech). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Nem akarok h??lyes??get mondani ??s hazudni sem, de ??gy r??mlik, mintha 50 f??l??tt mentem volna vele. De mondom, ez csak r??mlik. ?ltal??ban 3.ban ??s 4.ben szoktam kicsit odal??pni, de ez ritka- ha a forgalom ??gy k?v??nja. Csal??ddal nem versenyzek!?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Szóval megint nem tudok rendesen írni telefonról. Olyan 50 felett mehettem vele, de nem akarok hazudni, meg hát versenyezni sem szoktam, hisz ott a 2 pici mögöttem. De azért néha odalépek 3.-4.-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Szóval megint nem tudok rendesen írni telefonról. Olyan 50 felett mehettem vele, de nem akarok hazudni, meg hát versenyezni sem szoktam, hisz ott a 2 pici mögöttem. De azért néha odalépek 3.-4.-ben. Másodikban jó hogy 50 fölött mentél :lol: . Nekem emlékeim szerint valahol 90 és 100 között tiltott óra szerint másodikban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Jóvanna... (leborulós szmájli) Akkor úgy rémlik olyan 90körül járhatott a gép, mikor letiltott... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Hát, ha jól dolgoztam, akkor: 1 vill., 1mp pause, 2vill. Ezt megcsinálta 13x. Végeredmény? Tud valaki linkelni (vagy berakni ide) egy táblázatot, hogy hány villogás mit jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Tud valaki linkelni (vagy berakni ide) egy táblázatot, hogy hány villogás mit jelent? Hibakódok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Köszi! Én meg ezt találtam azóta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Ezzel az egyszerű módszerrel hibakódot lehet törölni is, vagy csak kiolvasni lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Ezzel az egyszerű módszerrel hibakódot lehet törölni is, vagy csak kiolvasni lehet? Csak olvasni. Törölni úgy tudod, hogy leveszed az akksisarut 1 percre. De az is csak bizonyos évjáratig, azt nem tudom melyik az az évjárat, talán '96. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Szia yooccoo! Én nem tunningolni szeretném a gépet, ezért gondolkodom a gyári dolgokban. Csak az infó amit a neten találtam az nagyon homályos, mert minden oldal mást ír róla! Akkor most menniy is a C14SE maximális nyomatéka? És hol is adja le, milyen fordulaton? Köszi: BB motorcsere helyett vegyél egy nagyobb autót nem éri meg papírosan csinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Csak olvasni. Törölni úgy tudod, hogy leveszed az akksisarut 1 percre. De az is csak bizonyos évjáratig, azt nem tudom melyik az az évjárat, talán '96. Én olyat hallottam, hogy x-edik indítással törlődnek a hibakódok.Talán a 10, vagy a 20.-ra? Vhol mintha olvastam volna ilyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Én olyat hallottam, hogy x-edik indítással törlődnek a hibakódok.Talán a 10, vagy a 20.-ra? Vhol mintha olvastam volna ilyet. :lol: ha x indítás során nem áll fenn a hiba, akkor törlődik vagy sarulevétellel Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 ....x indítás során.... x indítás ? :lol: Azt meg hogy kell ? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 x indítás ? :lol: Azt meg hogy kell ? :lol: :D :D nyomod neki az atomot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 motorcsere helyett vegyél egy nagyobb autót nem éri meg papírosan csinálni Nem cserélni akar, SE-síteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 nyomod neki az atomot :lol: Szájenszfiksön mániás :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 x indítás ? :lol: Azt meg hogy kell ? :D :D :lol: Mámegimt a káka meg a csomó! :lol: Az X az ismeretlen, az amit nem tudok. Sokmindent nem tudok, de nem minden X! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts