Tiv. Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 14. Most kezd serdülni. :D Még pár év, és meg lehet b..ni. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Még pár év, és meg lehet b..ni. :lol: :lol: :D Fúj undoritó vagy! :lol: Esetleg szo@atni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 A két vödör vizet már bírja... :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Tetszik ez a tükörfűtés a kocsiba. A hajnali párát pillanatok alatt lenyomja. Kiváncsi leszek télen mit kezd a zuzmarával s a jéggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Tetszik ez a tükörfűtés a kocsiba. A hajnali párát pillanatok alatt lenyomja. Kiváncsi leszek télen mit kezd a zuzmarával s a jéggel. kb. 20 mp. alatt azzal is végez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Áthelyezve Általános műszaki problémákból ->Zotya975 Itt minden Opelest leszerelnek? Jó lesz vigyázni! Kicsit OFF, de tegnap amikor tankoltam tele volt Suzukival a kút. Előttem 2, mellettem 2, mögöttem meg egy. Mondtam az asszonynak kapaszkodjon, kitörünk előre, ezek vmit akarnak! laugh.gif Jellemző , csökken pár forintal a benzin ára, sok paraszt(én is) rohan tankolni, 20literen nyertem vagy 50 forintot. dry.gif Hááát, előbb-utóbb. Az autóink kompenzálják "tehetetlenségi" problémáinkat. Az előferdül néha, kissé pánikhangulatban érzem magam én is ha 2-nél több van a közelemben. Az asszonypajti meg anélkül is kapaszkodik ha látja rajtam a helyzetet. Nagy különbség, ezért én nem zsiványkodok hova menjek tankolni, amúgy is megoldom olcsóbb helyről, ott azért már jelentkezik, hogy nem 300akármennyi csak 2 kiló/L. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Az előferdül néha, kissé pánikhangulatban érzem magam én is ha 2-nél több van a közelemben. Az asszonypajti meg anélkül is kapaszkodik ha látja rajtam a helyzetet. Mi a bajotok a suzukival? Hogy egy igénytelen, megbízható, olcsó fenntartású, keveset fogyasztó kisautó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 A Suzukikkal speciel semmi -inkább a sofőrjeikkel, na nem mintha én se lennék néha agyament de az ritkán fordul elő, nem rossz autók de akkor sem kéne. A volt munkatársam Ignisével mentem egyszer, hiába Opel cucc az egész -a mechanikát kivéve- nem egy feeling, egy Meriva sokkal másabb. Mondjuk nem tudom miért de míg én is Suzukit hajkurásztam -ami nem mostanában volt- én is azt csináltam vele mint az állat. Ez kocsifüggő szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Mi a bajotok a suzukival? Hogy egy igénytelen, megbízható, olcsó fenntartású, keveset fogyasztó kisautó? :lol: Végül is semmi. A faternak is volt egy csak tankolni kellett bele. Ez inkább olyan szófordulat és nem is a kocsinak hanem a sofőrnek szól, régen volt a "kalapos skodás", most meg a Suzukis. Meg állitólag gyenge lemezből van és csattanáskor nem vmi biztonságos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 A volt munkatársam Ignisével mentem egyszer, hiába Opel cucc az egész -a mechanikát kivéve- nem egy feeling, egy Meriva sokkal másabb. ??? :lol: Wagon R+ lesz az, nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 ??? :lol: Wagon R+ lesz az, nem ? Nem, az az Agila kaszniját kapta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Nem, az az Agila kaszniját kapta. Ignis, mint Opel technika? Ez nekem tök új. Kifejtenéd bővebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Ignis, mint Opel technika? Ez nekem tök új. Kifejtenéd bővebben? Nem a technika csak a kaszni. Licenszvásárlás vagy csak szimplán bérgyártás, nem tudom pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 esztergomban csinálnak agilát is Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 esztergomban csinálnak agilát is mivel testvérmodellek, ezt ok. de hogy jön ide az ignis? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 mivel testvérmodellek, ezt ok. de hogy jön ide az ignis? :lol: Az ignis tesója meg a subaru justy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Az ignis tesója meg a subaru justy. Azért nem értem, hogy jön ide, hogy az ignis-opel párhuzam :lol: wagonr-agila, rendben, de az ignis az nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Azért nem értem, hogy jön ide, hogy az ignis-opel párhuzam :D wagonr-agila, rendben, de az ignis az nem :lol: Ezt igazából én sem. :lol: Még a splash-agila is "stimmel" egyébként. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Tetszik ez a tükörfűtés a kocsiba. A hajnali párát pillanatok alatt lenyomja. Kiváncsi leszek télen mit kezd a zuzmarával s a jéggel. Arra is jó! És ami fő, negyed óra után önkikapcsol. Nem dolgozik fölöslegesen. Volt már, hogy véletlenül nyomtam meg nyáron a gombot, amikor tükröt akartam igazítani. No akkor gyújtást le, és újraindít, hogy ne fűtsön a bolondulásig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Az esőben is jó, mert azt is lenyomja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Végül is semmi. A faternak is volt egy csak tankolni kellett bele. Ez inkább olyan szófordulat és nem is a kocsinak hanem a sofőrnek szól, régen volt a "kalapos skodás", most meg a Suzukis. Meg állitólag gyenge lemezből van és csattanáskor nem vmi biztonságos. Biztosíthatlak,hogy ugyan az a lemezvastagság mint az Opelnél. Ugyan az a beszállító mint pl a Lengyel Opelnél (Gliwice) Ignis, mint Opel technika? Ez nekem tök új. Kifejtenéd bővebben? Az Ignis alkatrészeinek 90%-ában bele van ütve-sütve a GM logo. Amerikában Chevrolet Cruize néven forgalmazták. Pontosabban Canadában. Az új Agilát pedig annyira Esztergomban gyártják,hogy máshol nem is. (Októberben pontossan 6500 db-ot) Éjjel is készült pár darab. Én már csak tudom. :lol: :lol: :lol: Nézzetek meg pár régebbi képet az Opel Insignia és a Suzuki Kizashi tanulmány autókról. Képek ebben a topicban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Biztosíthatlak,hogy ugyan az a lemezvastagság mint az Opelnél. Ugyan az a beszállító mint pl a Lengyel Opelnél (Gliwice) Az Ignis alkatrészeinek 90%-ában bele van ütve-sütve a GM logo. Amerikában Chevrolet Cruize néven forgalmazták. Pontosabban Canadában. Az új Agilát pedig annyira Esztergomban gyártják,hogy máshol nem is. (Októberben pontossan 6500 db-ot) Éjjel is készült pár darab. Én már csak tudom. :lol: :lol: :lol: Nézzetek meg pár régebbi képet az Opel Insignia és a Suzuki Kizashi tanulmány autókról. Akkor ezek szerint én is a klubhoz tartozom? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Biztosíthatlak,hogy ugyan az a lemezvastagság mint az Opelnél. Ugyan az a beszállító mint pl a Lengyel Opelnél (Gliwice) A régieknél is? A faternak állandóan behuppant a kocsi oldala. Az Opelnél ilyet nem tapasztaltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 A régieknél is? A faternak állandóan behuppant a kocsi oldala. Az Opelnél ilyet nem tapasztaltam. Technológiai különbég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Technológiai különbég. Akkor bocs Suzi! Ezentúl másképp nézek rájuk. :lol: Na jó, ezt magam se hiszem el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts