epk947 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Azt hittem nekem írod. :huh: Viszont egyvalami nem tetszik a pirosban, ezzel kapcsolatban. Tegnap mentem vele, és a fehérben megszokott hogy ha elveszem a gázról a lábam akkor elég jól elkezd lassulni az autó. Hát itt nem. Igaz nem nagy fordulatokról van szó de motorfék hatást alig érezni rajta. <_< Nekem se nagy a motorfék hatás gázelvételnél. Ezért aztán ugy jár a kezem lábam mint a motolla minden lassításnál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Nekem se nagy a motorfék hatás gázelvételnél. Ezért aztán ugy jár a kezem lábam mint a motolla minden lassításnál! <_< Próbáljatok meg kettőt visszakapcsolni, majd lesz motorfék! Persze ne 140-nél harmadikba! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 http://www.migweb.co.uk/forums/engines-tra...lightening.html Ez alapján: A standard one is 7.4kg A Pot one is 9.4kg Az 1.4be nekem valóban olyan 7,5 körül lehetett, az 1.8ban meg gondolom már a pot type van. De akkor nem is volt több változat? <_< Így a könnyítés projekt meglőve. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Persze ne 140-nél harmadikba! <_< Ott elváltani szoktunk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Nekem se nagy a motorfék hatás gázelvételnél. Ezért aztán ugy jár a kezem lábam mint a motolla minden lassításnál! :huh: Szerválj bele könnyű lendkereket, ha sikerült mondd el honnan és milyet. :D Ja amúgy a szervó sem tetszik, borzasztó vele kanyarodni. Teljesen érzéketlenné teszi az autót. <_< Nem lehet valahogy könnyen kikatatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ja amúgy a szervó sem tetszik, borzasztó vele kanyarodni. Teljesen érzéketlenné teszi az autót. <_< Nem lehet valahogy könnyen kikatatni? Mazohista! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Szerválj bele könnyű lendkereket, ha sikerült mondd el honnan és milyet. :D Ja amúgy a szervó sem tetszik, borzasztó vele kanyarodni. Teljesen érzéketlenné teszi az autót. <_< Nem lehet valahogy könnyen kikatatni? Nem egyezik a stílusunk! :D Nem bontok motort amíg nem muszáj! :huh: Mi bajod a szervókormánnyal? Állónál és kis sebességnél segít, tempónál hatástalan. Mit akarsz érzékelni? Ha az neked élvezet, hogy parkolásnál markolászhatod a kormányt akkor csak élvezkedj! :lol: Vagy tán a szervófékre gondoltál? Akkor pedig vegyél madzagfékes fócvágen bogarat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Nem egyezik a stílusunk! :D Nem bontok motort amíg nem muszáj! <_< Mi bajod a szervókormánnyal? Állónál és kis sebességnél segít, tempónál hatástalan. Mit akarsz érzékelni? Ha az neked élvezet, hogy parkolásnál markolászhatod a kormányt akkor csak élvezkedj! :D Vagy tán a szervófékre gondoltál? Akkor pedig vegyél madzagfékes fócvágen bogarat! Motorbontásról szó sincs. :lol: Nem ad elég visszajelzést. Ennyi és nem több. De ha jól sejtem ez még nem sebességfüggő rásegítésű így tempónál sem hatástalan. Ott pedig tényleg abszolút szükségtelen. És jóval többet megyek normálisan mint parkolok. A fékrásegítés is csak azért kell mert túl nehéz az autó. :huh: Ha párszáz kilóval könnyebb lenne biztos vagyok benne, hogy rásegítés nélkül is jól működne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 A fékrásegítés is csak azért kell mert túl nehéz az autó. <_< Meg a kormányszervó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Nem ad elég visszajelzést. Ennyi és nem több. Ha ez mond valamit, én szervóval ralizom, és nem adnám semmi pénzért <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ha ez mond valamit, én szervóval ralizom, és nem adnám semmi pénzért :D "Papírkutya" <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 "Papírkutya" <_< :huh: :D Próbálj egy nem szervós kormányművet végigtekerni a mp töredéke alatt :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Próbálj egy nem szervós kormányművet végigtekerni a mp töredéke alatt :huh: <_< Bizztos sikerülne. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Bizztos sikerülne. :huh: :D Akkor te nagyon ügyes gyerkőc vagy! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Próbálj egy nem szervós kormányművet végigtekerni a mp töredéke alatt :D :huh: Mert erre ugye szükség is van?! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Némi feszültséget kezdek érezni a levegőben <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Mert erre ugye szükség is van?! <_< Hát amennyivel Gabi megy ott feltétlenül :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Mert erre ugye szükség is van?! <_< Elég sokszor :D Hát amennyivel Gabi megy ott feltétlenül :huh: :D :D :lol: Neszójjbe Mr. Genya! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Be kell tennem a fényképezőgépet a kocsiba, nemsokára meglesz a 230000Km-er. Megkapta az első ablakemelőket ez alkalomból, de mondtam neki amíg nem jön el a nagy nap addig nem használhatja őket! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 csak ne felejtsd el, mert én így maradtam le a 222.222-ről <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 csak ne felejtsd el, mert én így maradtam le a 222.222-ről <_< pont erről maradtam le nemrég én is az omiban :huh: bár a valóságban több is van benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 csak ne felejtsd el, mert én így maradtam le a 222.222-ről <_< Még van hátra pár 100km-er, de már most készülök rá! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Még van hátra pár 100km-er, de már most készülök rá! :huh: Amennyit használod, jövőre lesz meg az a mennyiség. :D <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Amennyit használod, jövőre lesz meg az a mennyiség. :D <_< :huh: Miért, szereztem fa@a téli gumit mehetek vele hóban is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Miért, szereztem fa@a téli gumit mehetek vele hóban is! :huh: Ha nem lesz hó, akkor fel sem rakatod ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts