Guest Sanci Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Egy kis videó tegnapról: Kadett tali - Tokaj - Penny parkoló Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Egy kis videó tegnapról: Kadett tali - Tokaj - Penny parkoló Elvan a gyerek ha játszik! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 rüki és kormány kiteker valamelyik irányba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Egy kis videó tegnapról: Kadett tali - Tokaj - Penny parkoló Te autógyilkos bestia.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Ez 12s alatt van 100-on... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Te autógyilkos bestia.. <_< Az utóbbi 3 évben nem kapott hasonlót se, ez csak emlékeztető volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Az utóbbi 3 évben nem kapott hasonlót se, ez csak emlékeztető volt. Ja, nem árt ha tudja ki a főnök. Még a végén elkutyálódik ha az ember néha nem szedi ráncba! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Még a végén elkutyálódik ha az ember néha nem szedi ráncba! <_< Na nem azt mondom, hogy néha nem vétem el a gázt 1-1 lámpánál -főleg ha vizes az út és csak pörög de inkább lövi a kormot a mögöttem lévő orra alá... :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Na nem azt mondom, hogy néha nem vétem el a gázt 1-1 lámpánál -főleg ha vizes az út és csak pörög de inkább lövi a kormot a mögöttem lévő orra alá... :huh: <_< Én meg úgy vettem észre, hogy sokkal finomabban megy egy ideje, nem tudom nem-e az etanol tisztító hatásának köszönhetem. Bár csak egyszer nyomattam bele 10litert. Hajlamos vagyok túl korán felkapcsolni (2.2 TDI Mercin tanultam ) és szokott "dadogni" alacsony fordulatszámon. Na ez megszünt, de lehet hogy csak ügyesedek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 ...lehet hogy csak ügyesedek. :huh: Szeretnéd, mi? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szeretnéd, mi? <_< Hát ha az ember sokat hajtja a kocsit, meg okítják a kollégák akkor csak ragad rá vmi a koszon kívül! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Hát ha az ember sokat hajtja a kocsit, meg okítják a kollégák akkor csak ragad rá vmi a koszon kívül! :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Megvan a piros. <_< C18XEL, 125 paci 170 nm. (Mi az az L a végén?) Lovakat még nem nagyon izzasztottam meg, mert a vezérlés állapotáról semmit nem lehet tudni, így meg forgatni nem szeretném. De a nyomaték az nyomaték. 2-4-ig tol, mint a veszedelem. Bár kicsit nehézkes, legalábbis a másikhoz hasonlítva. :huh: Képek és további infók a közeljövőben. (a keresek-ben már volt linkelve a hirdetés) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Megvan a piros. :huh: C18XEL, 125 paci 170 nm. (Mi az az L a végén?) ..... Bár kicsit nehézkes, legalábbis a másikhoz hasonlítva. :D Ha majd ezt is lecsupaszítod lemezig akkor talááán ez sem lesz nehézkes! :D Különben sok örömöt a jövevényhez! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Megvan a piros. <_< C18XEL, 125 paci 170 nm. (Mi az az L a végén?) Lovakat még nem nagyon izzasztottam meg, mert a vezérlés állapotáról semmit nem lehet tudni, így meg forgatni nem szeretném. De a nyomaték az nyomaték. 2-4-ig tol, mint a veszedelem. Bár kicsit nehézkes, legalábbis a másikhoz hasonlítva. :huh: Képek és további infók a közeljövőben. (a keresek-ben már volt linkelve a hirdetés) Drakulálok! Sok baleset és szerelésmentes kilométert kivánok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ha majd ezt is lecsupaszítod lemezig akkor talááán ez sem lesz nehézkes! <_< Nem is a súly miatt szerintem, maga a motor hangolása nem olyan. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Megvan a piros. <_< C18XEL, 125 paci 170 nm. (Mi az az L a végén?) Light :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Bár kicsit nehézkes, legalábbis a másikhoz hasonlítva. :huh: Kell egy lekönnyített lendkerék és jó lesz az! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Megvan a piros. :D C18XEL, 125 paci 170 nm. (Mi az az L a végén?) Lovakat még nem nagyon izzasztottam meg, mert a vezérlés állapotáról semmit nem lehet tudni, így meg forgatni nem szeretném. De a nyomaték az nyomaték. 2-4-ig tol, mint a veszedelem. Bár kicsit nehézkes, legalábbis a másikhoz hasonlítva. :lol: Képek és további infók a közeljövőben. (a keresek-ben már volt linkelve a hirdetés) Gratula. A vezérlésért kár aggódnod, ugyis észreveszed ha gond van vele! <_< :huh: :D Tapasztaltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Gratula. A vezérlésért kár aggódnod, ugyis észreveszed ha gond van vele! <_< :huh: :D Tapasztaltam. A szíjszéttépő gyakorlatiasság, ugyebár... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Light :D Világosban rakták össze? :huh: Egyébként a forgalmiba csak 85kW van írva, úgyhogy mégiscsak 115?! <_< C18XEL Steuerung: DOHC Anzahl der Ventile: 16 Bohrung (mm): 81,6 Hub (mm): 86,0 Volumen (cmł): 1799 Leistung (kW bei min-1): 85 / 5400 Drehmoment (Nm bei min-1): 168 / 4000 Verdichtung: 10,8 : 1 Motormanagement: Siemens Simtec 56.0 Verwendung: Astra F (F18WR/CR) A motorkódon kívül honnan lehet látni a különbséget a nem L verzióhoz képest? Kell egy lekönnyített lendkerék és jó lesz az! :D Hát pont ilyesmire gondoltam. :lol: De elég nekem a másikra költeni. Mondjuk megvan még a 6 kg-s a másikból. Az felcupppanna rá? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ...Mondjuk megvan még a 6 kg-s a másikból. Az felcupppanna rá? :huh: KEZDŐŐŐDIK!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Csakis a te kedvedért kikerestem: "...Azért vannak topicok, hogy ott csak adott témáról beszéljünk. Kérek mindenkit hogy próbáljon figyelni, és nem "szétoffolni" a topicokat..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Csakis a te kedvedért kikerestem: "...Azért vannak topicok, hogy ott csak adott témáról beszéljünk. Kérek mindenkit hogy próbáljon figyelni, és nem "szétoffolni" a topicokat..." Ez teljesen rendben van. Mondtam, hogy elolvastam a szabályzatot, a moderációs szabályzatot, az etikai irányelveket. Ami nincs rendben: felteszek tök normálisan egy kérdést, sőt, még a kérdésbe beleágyazom azt is, hogy ha tévednék, akkor bocsánat, erre lenézően/magas lóról/flegmán : gyik, ha elolvasnád. Nincsen GYIK. Nem tudok mit elolvasni. Amit pedig elolvastam, abban nincs olyan,hogy minden más, OPEL-en kívüli autómárka offtopic. Amit pedig kivágtál ide nekem, az egyáltalán nem arról szól, amire kérdésem eredetileg irányult. Elviselek én sokmindent, az ugratástól a szívatáson át mindent, sőt, még a kioktatást is, ha rosszul tudok valamit - ami biztos gyakran előfordul, ha észrevetted, szakmai témákhoz igazán nem nagyon szoktam hozzászólni - de az ilyen hányaveti kis megjegyzések azért nálam is beteszik a kaput. Persze lehet, hogy itt, a fórumon nem "jön" át mondandód hangneme, itt nincs mimika, nincs hanglejtés, nincs hangerősség, de erre valók a smiley-k... A többiek használják. Én is. Ennyi, és nem több, a következő hozzászólásodra - mivel gondolom, lesz - inkább nem válaszolnék, ha nem gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Konkurrens márkák - nem fikázni nem véletlenül van kitalálva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts