Laci4 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Ez szerintem se gáz.. nekem jobban megtört.. igaz, nem is patent a hátúlja, de szerintem nagyon kicsit nyomhatta meg a hátfalat.. Én nem bántottam.. ajtók rendesen záródnak, nem ázik be.. nincs semmi gáz vele.. Katt a képre, és van még utána 2-3 kép. Látszik egy helyen ahol kicsit megnyomta a másik kocsi..(belém is hátúlról jöttek, szintén eső játszik..) De nem foglalkoztam vele.. sajna hülye voltam, nem betétlapoztam.. szűz voltam még csattanás részről <_< Felraktam a gsi lököst,csak kicsit áll el, de az is lehet,hogy a lökös ferde kicsit.. És csak nyitott csomagtér ajtónál látszik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Ma voltam kárfelvételen. Elsőre a biztosítós is azt mondta mint ti, hogy nem is látszik. Majd levették a lökőst. Most ott tartunk, hogy hátfal csere. Sajnos vagy nem sajnos, a régi fajta horgom van az egy nagy kockán van fennt. Ez azt jelenti, hogy most kivülről nem látszik szerencsére, de a hátfal úgy néz ki mint egy összegyűrt törölköző. A storyhoz az is hozzátartozik, hogy már egyszer volt törve a háta és már egyszer ki lett húzva. Olyan mértékben gyengül az anyag a lakatosok szerint, hogy csere kell. És ezt a biztosító lakatosa mondta ahová be kellett vinni az autót. Az én lakatosom is mondta, hogy csere. Pedig neki sincs semmi érdeke abban, hogy cseréljük, mivel ingyen csinálja. Viszont megoldódni látszik a vonószem takaró problémám. Mivel felvették kárnak, hogy nincs. Legalább az meglesz. A hátsó lámpa elkeserít, azt biztosan nem cserélem, mert a jobb oldalinak lepattant a sarka, ahol takarja az ajtó. Azt is cserére vették fel, viszont leadósra, szóval az marad, mert nem ezt fizetnék, hanem csak a gyárit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Ha nem fotózták le a lámpát akkor leadhatsz valami caar gyárit is. :huh: De biztos,hogy lefotózták. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Ha nem fotózták le a lámpát akkor leadhatsz valami caar gyárit is. :D De biztos,hogy lefotózták. <_< Persze, hogy lefotózta. :D Mondjuk ezen össze is vesztem vele, hogy minek fotózza le, hogy milyen van benne, ha úgysem annak az árát fizetik, hanem a gyáriét. Mindegy is. Meglátom hétfőn mit mondanak, hogy mennyit adnak, ha nem tetszik amit hallok, akkor megcsináltatom számlára, vagy kérek új kárfelvételt. Kb-ra kiszámoltam már, hogy mennyibe lesz az anyag. Ha azt megkapom már végülis nekem jó. Az a lényeg, hogy az autó legyen jó és ne tákolt. Ez már megtörtént, változtatni úgysem tudok rajta. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Sziasztok! Most vettem 2 db Vectra első kagylóülést, és az volna a kérdésem, hogy ez a két is tekerő milyen célt szolgál, mert tekergettem és nem láttam semmi változást. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Sziasztok! Most vettem 2 db Vectra első kagylóülést, és az volna a kérdésem, hogy ez a két is tekerő milyen célt szolgál, mert tekergettem és nem láttam semmi változást. Köszi Dőlj hátra és úgy tekergesd. Állítható deréktámasz. Mennyiért vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Dőlj hátra és úgy tekergesd. Állítható deréktámasz. Mennyiért vetted? Oksa majd kiprobálom. 15e párban Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Azt szeretném megkérdezni,hogy: Mitől főgg,hogy a Fastrának a rendszámvilágítása ovális avagy téglalap alakú mint az enyémnek? Okosítsatok ki mert ezt nemtom. :D Évjárat függő? <_< Vagy a Classic-nak volt már ovális? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Azt szeretném megkérdezni,hogy: Mitől főgg,hogy a Fastrának a rendszámvilágítása ovális avagy téglalap alakú mint az enyémnek? Okosítsatok ki mert ezt nemtom. :D Évjárat függő? <_< Vagy a Classic-nak volt már ovális? :huh: Szerintem frissítés után már ovális. A 94-95-96-os időszakban viszont lehet olyan modelleket találni, amiknek bizonyos részeik frissítettek, de bizonyosak nem. Ha egy újabbon ilyen van, akkor pedig a legvalószínűbb hogy törve volt és ilyenre lett cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Szerintem frissítés után már ovális. A 94-95-96-os időszakban viszont lehet olyan modelleket találni, amiknek bizonyos részeik frissítettek, de bizonyosak nem. Ha egy újabbon ilyen van, akkor pedig a legvalószínűbb hogy törve volt és ilyenre lett cserélve. igen F astra frissitésnél már ovális lett, de 92,93 évjáratoknál tutti hogy téglalap alakú! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Mondjuk az enyém külföldröl lett behozva 2001-ben és lehet,hogy akkkor azért téglalap alakú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Hosszas (vagy mégsem) gondolkozás után arra jutottam, hogy csak ide linkelem be a kis carstylinget. Ilyen lett "piros ledesítés" után -már ami kilátszik belőle. km óra középkonzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 (...) már ami kilátszik belőle. speciel, h lassan tankolni kéne <_< :huh: Ismeritek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Hosszas (vagy mégsem) gondolkozás után arra jutottam, hogy csak ide linkelem be a kis carstylinget. Ilyen lett "piros ledesítés" után -már ami kilátszik belőle. km óra középkonzol Szép. Nem akarsz fehér számlapra váltani? Vhol láttam piros fénnyel elég jól mutatott. Majd én is alakitok vmit, egyenlőre örülök, hogy minden világit. A szivargyujtót kivéve. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 speciel, h lassan tankolni kéne <_< :huh: Max 5 liter ha belemenne, nem járok üres tankkal, 20 kg ide vagy oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Nem akarsz fehér számlapra váltani? Nem, pont elég zavaró volt néha -azért cseréltem ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Nem, pont elég zavaró volt néha -azért cseréltem ki. Mikor volt zavaró éjjel vagy nappal erős fényben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Max 5 liter ha belemenne, nem járok üres tankkal, 20 kg ide vagy oda. A képen nagyon a pirosban fekszik a mutató... Képet mutattál. Kép által alkottam véleményt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Max 5 liter ha belemenne, nem járok üres tankkal, 20 kg ide vagy oda. Nekem se a súlyával van gondom , hanem az árával! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Mikor volt zavaró éjjel vagy nappal erős fényben? Éjjel, nagyon fényérzékenyek a szemeim. Akármennyire levettem a fényerőt -mintha nem is tudom mi lett volna előttem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 A képen nagyon a pirosban fekszik a mutató... Képet mutattál. Kép által alkottam véleményt. Az egy dolog, gyújtás nélkül nem is igen fog magától feljebb mászni -és az pont azért mutatott annyit mert előtte próbáltam levenni úgy hogy az üres-tank jelző is menjen, azt is kicseréltem hogy ne sárgán hanem pirosan virítson de a N 6300 kamerája egy semmire való. Véleményt meg célszerűbb valós tények alapján alkotni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 középkonzol Csak nem egy brisbane sd48? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Az egy dolog, gyújtás nélkül nem is igen fog magától feljebb mászni -és az pont azért mutatott annyit mert előtte próbáltam levenni úgy hogy az üres-tank jelző is menjen, azt is kicseréltem hogy ne sárgán hanem pirosan virítson de a N 6300 kamerája egy semmire való. Véleményt meg célszerűbb valós tények alapján alkotni. De ha nincs rajta gyújtás, akkor miért nem egyező helyzetben áll a benzinszint-, és a vízhőfok mutatója? Kioktatásod, életre való tanácsaid pedig felbecsülhetetlen értékűek, köszönettel vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Csak nem egy brisbane sd48? <_< Gratulálunk! Ön nyert egy "IGEN!"-t. Az lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Gratulálunk! Ön nyert egy "IGEN!"-t. Az lenne. Majd írok egy püt. Lenne pár kérdésem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts