opel16v Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 A felhasznált cső hosszából számolt egy súlyt a srác, szerinte 50-54kg. Persze az autó még így sem éri el jelenlegi állapotában a kategória alsó súlyhatárt. :) Majd ha visszakerülnek bele a cuccok, és minden homológ előírásnak megfelel, akkor kb. 950kg lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Na Aztec retteghet.... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Jelenleg egy gyári GSi-nek nem sok esélyt adna az autóm az elhúzásra. Max. 190 felett. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Na Aztec retteghet.... :) :D Üdv.: Atommanó mijé ish :shock: :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 ...950 kg lesz... Hát ezért... Gabi azé szépen odabiggyesztetted, hogy egy gyári GSI-nek... :) :D :lol: félsz mi??? ... :lol: :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 enyémm is akröl lehet, ha kirakom a mélyládát. S mint ismeretes az pnp, bármikor downgradelhető :idea: Anti neked mikor érkeznek a konik? Nem mintha várnám a rugókat :roll: :) :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Veled csak versenypályán mérnék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Mert tudod, hogy ott a Szandi nem enged... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 :) gondolom 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Nemzetközi talira, ha jól tudom, kaptál liszenszet asszonkától! :D Ott megmutathatod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Aztán hajnalig szerelhetjük a hátsó hidat, mert otthagytam az egyik padkán...meg sos szerezni kell majd egy Borbet BS 9"-os felnit... :wink: :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 mér a 8as már megvan?? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Nem csak ez Akalis sztori a tavalyi ügyességi szlalomversenyről... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Ügyetlenségi szlalomverseny? :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Mák Imi attraktív köre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Az mitől lehet, hogy mostanság, akárhányszor szállok ki a verdából, mindig megráz az ajtó fém része? Olyat hallottam vkitől, hogy ez nem túl normális dolog :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Vagy kóboráram vagy gömbvillám... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Az mitől lehet, hogy mostanság, akárhányszor szállok ki a verdából, mindig megráz az ajtó fém része? Olyat hallottam vkitől, hogy ez nem túl normális dolog :? Esetleg valamelyik ruhád műszálas, és feltöltődik menet közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Az mitől lehet, hogy mostanság, akárhányszor szállok ki a verdából, mindig megráz az ajtó fém része? Olyat hallottam vkitől, hogy ez nem túl normális dolog :? Nekem ez attó függ, hogy milyen ruha van rajtam, de általában a plüssülés tölt fel statikus feszültséggel, ez csak zavaró, nem autóhiba. Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 A ruhádban keresd a hibát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 ha hiszitek ha nem engem a 2 eddigi opelem 1x sem rázott meg viszont bnőmet majdnem minden alkalommal. Arra rájöttem nem mocikód függő, mert mind c16se mind c20xe rázogatja a kedvesem.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Lehet hogy Neked vannak antisztatik-génjeid. :) Vagy túlteng az antisztatik hormon benned! :D Mindenképp mennyé' orvoshoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Lehet hogy Neked vannak antisztatik-génjeid. :) Vagy túlteng az antisztatik hormon benned! :D Mindenképp mennyé' orvoshoz! :lol: Esteleg vedd le a műszálas tangát róla! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Esteleg vedd le a műszálas tangát róla! :wink: Ez az! Ez a gond akkor nekem is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Aztec! Te tangát hordasz :?: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts