szobikari Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 De igy most L-es rendszáma van, vadi uj. Mutass mégegy ilyen F astrát. :huh: Hát igen, 23.000 pezóért kapott -14 évet :D Nem is rossz befektetés :D És ilyenkor a rozsdapöttyök és a futott kilometerek is eltűnnek vmi fekete lyukban? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Persze, aztán most minket nyaggatna, hogy jaaaj maradt 23 ezrem a kocsira, mit vegyek rajta? :D most legalább elfogyott a pénze, és mindenki boldog. Ebként ez a rendszám átfestés legális? Azt festenek rá amit én mondok? <_< Az az igazság, hogy maradt 23 ezrem a kocsira. Mit vegyek rajta? :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 A hátsón is szét volt töredezve a fényvisszaverő felület. muszáj volt sajna kicserélni. A régi ráadásul jobban tetszett. De ez van. Jah és a pótlás is ugyan annyi mint a csere, azért cseréltettem ki, mert ha már fizetek, akkor inkább legyen új. Ha lelopják akkor is kell fizetned? <_< Akkor inkább leveszem és elzárva tartom otthon. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hát igen, 23.000 pezóért kapott -14 évet :huh: Nem is rossz befektetés :D És ilyenkor a rozsdapöttyök és a futott kilometerek is eltűnnek vmi fekete lyukban? <_< A futott km-ek sajna megmaradnak. A rozsda az elillant, legalábbis kivülről mindenképp. 2 éve lett kivül-bellül lakatolva meg fényezve a verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ha lelopják akkor is kell fizetned? Én úgy tudom igen. Mivel nem bizonyítható, hogy ellopták. Magyar jogrendszer.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi4 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 sziasztok! 4 évesnél idősebb benzines Opel Astra vagy corsa tulajdonosok segítségét szeretném kérni. Ha rendelkeztek az említett modellek valamelyikével írjon az alábbi címre: opeles3@freemail.hu köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 sziasztok! 4 évesnél idősebb benzines Opel Astra vagy corsa tulajdonosok segítségét szeretném kérni. Ha rendelkeztek az említett modellek valamelyikével írjon az alábbi címre: opeles3@freemail.hu köszi Van egyáltalán 6 évesnél fiatalabb Astra? Nem 2002-ig gyártották? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Van egyáltalán 6 évesnél fiatalabb Astra? Nem 2002-ig gyártották? Az F-et igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 sziasztok! 4 évesnél idősebb benzines Opel Astra vagy corsa tulajdonosok segítségét szeretném kérni. Ha rendelkeztek az említett modellek valamelyikével írjon az alábbi címre: opeles3@freemail.hu köszi Többszáz levelet akarsz kapni? <_< Ez a fórum pont azért van hogy segítsünk ha tudunk. Írd le a problémádat a megfelelő helyre. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Többszáz levelet akarsz kapni? :huh: Ez a fórum pont azért van hogy segítsünk ha tudunk. Írd le a problémádat a megfelelő helyre. :D De nehogy offolj, mert Tápi bőszen őrködik a rend felett :D :D :lol: <_< De persze szívesen segítünk a problémákban. szerk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 De nehogy offolj, mert Tápi bőszen őrködik a rend felett :D :D :lol: <_< Még jó hogy ezt sokan tudják (mintpl: te) és sosem tesznek ilyet. :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Az az igazság, hogy maradt 23 ezrem a kocsira. Mit vegyek rajta? :D :D :lol: :D Na tessék, erről beszéltem! <_< Most aztán mit csináljunk vele? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Most aztán mit csináljunk vele? <_< :huh: Azért le ne lőjétek már... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Azért le ne lőjétek már... :D :D Hmm. Akasztás? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hmm. Akasztás? <_< :huh: Vagy csak simán ültessük átt egy S***ki-ba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Vagy csak simán ültessük átt egy S***ki-ba? <_< Az azért nagyon embertelen lenne. Kínzásrol nem volt szó. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hmm. Akasztás? <_< :huh: Vonóhorogra? :D :lol: Ne rongáljátok már szerencsétlent, tudjátok -"csak a munkáját végzi..." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Az F-et igen. Azért kérdezem, mert ez ugye elvileg F-es topic........Közben láttam a másik topicban hogy ide lett irányítva. Elnézést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Na tessék, erről beszéltem! <_< Most aztán mit csináljunk vele? :huh: :D Valahogyan éreztem, hogy erre ugrani fogsz :D Simán el tudnám verni sajnos a sokszorosát is. Pl kéne egy 20NE vagy XE blokk stb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Valahogyan éreztem, hogy erre ugrani fogsz <_< Simán el tudnám verni sajnos a sokszorosát is. Pl kéne egy 20NE vagy XE blokk stb :huh: Hátha érdekel. C20NE Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Valahogyan éreztem, hogy erre ugrani fogsz :huh: Simán el tudnám verni sajnos a sokszorosát is. Pl kéne egy 20NE vagy XE blokk stb :D Ha tudsz szerezni akkor kettőt jóóóó? légyszi ,légyszi légysziiii! Adom a címem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ha tudsz szerezni akkor kettőt jóóóó? légyszi ,légyszi légysziiii! Adom a címem. :huh: Háááát. Az az igazság, hogy szeretném meglepni magam vele karácsonyra :D Csak az asszony meg ne tudja. <_< Abban tudok segíteni, hogy ha olyan jellegű gondod van, hogy otthon balhé lenne belőle akkor magamra vállalom. Fogd rám, hogy tőlem kaptad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hátha érdekel. C20NE Köszi, felhívom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Köszi, felhívom <_< Szívesen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Azt azért tudd, hogy ha csere lesz, az csakis nem hivatalos módon műxik. Külömben terveztetni kell az átalakítást. Ja, és cserélni a futóművet, a féket, legalább az elejében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts