yooccoo Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 http://www.opel-infos.de/ Farbcodes menüpontban található, német nyelvtudás szükségeltetik hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 http://www.opel-infos.de/ Farbcodes menüpontban található, német nyelvtudás szükségeltetik hozzá Hehe, eltaláltam, 474 a Casablancafehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nem gond, bent van a kötél a kocsiban, hívhatsz bármikor! :lol: Zoli, sztem nem fogod megérni, hogy az én autómat kötélen lásd. :lol: Ebként meg nem ilyen segítségre gondoltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Zoli, sztem nem fogod megérni, hogy az én autómat kötélen lásd. :D Ebként meg nem ilyen segítségre gondoltam. :lol: Nem is kivánom senkinek, hogy madzagon lássa az outóját. :D Amúgy bármiben segitek ha kell, de mondjuk vakbélgyanuval ne engem hivj. :lol: . Ámbár a lányok lötyögő tejfogait mindig én húzom ki, végülis van praxisom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nem is kivánom senkinek, hogy madzagon lássa az outóját. :D Amúgy bármiben segitek ha kell, de mondjuk vakbélgyanuval ne engem hivj. :lol: . Ámbár a lányok lötyögő tejfogait mindig én húzom ki, végülis van praxisom. :lol: Hűűűűűjjjjjjeeeee. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Zoli, sztem nem fogod megérni, hogy az én autómat kötélen lásd. :lol: Hehe!ezt mondta már más is,aztán a lesajnált Dezsőt nézte hátulról kötélvégen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hehe!ezt mondta már más is,aztán a lesajnált Dezsőt nézte hátulról kötélvégen! :lol: Azért lássuk be, Te sem fogod látni, ha másért nem, azért mert kicsit messze lax. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Azért lássuk be, Te sem fogod látni, ha másért nem, azért mert kicsit messze lax. :lol: Mentem én már majdnem horvátba is Joee-ért,amikor hajnal 2-kor behalt a kocsija! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mindegy, a kötél bent marad a kocsiban, de remélem ezután csak a kocsi hátuljára kell kötnöm! :lol: Biztos ami biztos alapon leflexelem elölről a vonószemet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mentem én már majdnem horvátba is Joee-ért,amikor hajnal 2-kor behalt a kocsija! :lol: Elhiszem, de ha neadjisten bekövetkezne a "lehetetlen", akkor is inkább a saját környékemről hívnék segítséget, ha nem haragszol. :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mindegy, a kötél bent marad a kocsiban, de remélem ezután csak a kocsi hátuljára kell kötnöm! :lol: Biztos ami biztos alapon leflexelem elölről a vonószemet. :lol: Azt inkább ne, mert mi van akkor, ha hátrafelé kell húzni vkit. Lásd, amikor a faterhoz húztalak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Azt inkább ne, mert mi van akkor, ha hátrafelé kell húzni vkit. Lásd, amikor a faterhoz húztalak. :lol: Ó. erre nem gondoltam! Heggeszteni tudsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Azt inkább ne, mert mi van akkor, ha hátrafelé kell húzni vkit. Lásd, amikor a faterhoz húztalak. :lol: A jó öreg lengővilla mindíg kéznél van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 A jó öreg lengővilla mindíg kéznél van! :lol: Addig jó amig kéznél, és nem kézben van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernat Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Sziasztok! Astra f sedan vásárlására köteleztem el magam. Tudnátok infókat mondani róla? Mert szeretnék tudni rola sok mindent, nem csak az adatokat, hanem tapasztalatokat, észrevételeket. :lol: Előre is köszöni egy leendő Astra-tulaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Sziasztok! Astra f sedan vásárlására köteleztem el magam. Tudnátok infókat mondani róla? Mert szeretnék tudni rola sok mindent, nem csak az adatokat, hanem tapasztalatokat, észrevételeket. :lol: Előre is köszöni egy leendő Astra-tulaj :lol: Több ezer oldal infó áll a rendelkezésedre ezen a fórumon, csak olvasni kell! Olvasni, olvasni, olvasni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Sziasztok! Astra f sedan vásárlására köteleztem el magam. Tudnátok infókat mondani róla? Mert szeretnék tudni rola sok mindent, nem csak az adatokat, hanem tapasztalatokat, észrevételeket. :lol: Előre is köszöni egy leendő Astra-tulaj :lol: Mondjuk mutasd meg, hogy melyik szimpatikus jelenleg számodra a használtautón :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Segítsen valaki. Németektől behozott használt autónak mik a költségei? Természetesen itthon, átíratás drágább mint az itthon vásárolt autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 link Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 link Khmmm.... köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernat Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Mondjuk mutasd meg, hogy melyik szimpatikus jelenleg számodra a használtautón :lol: Pill, már nézek is egyet! :lol:Itt a kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Pill, már nézek is egyet! :lol:Itt a kocsi Jól néz ki, csak a km-hez hozzá kell adni minimum 100 ezret! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Pill, már nézek is egyet! :DItt a kocsi Alupedál, sportkipufogó, de a rozsda már szétfalta az ütközőzónát, olaj meg gondolom 40ezrenként került bele, valami jó kis tesco super sport 10w-40 2000Ft/4L :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Pill, már nézek is egyet! :lol:Itt a kocsi Ez nem sedan. Egyébként eléggé leharcolt. Érdemes jobb állapotút nézni még ha valamivel drágább is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Khmmm.... köszi :lol: azt azért olvastad ugye, hogy nem ezt kell fizetned, hanem arányosítva? az oldalon van egy számoló, azon ki tudod számolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts