afonya Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Jól látom hogy ennek csak két lába van? Akkor ez csak egy fél disznó, az meg eldől az ólban... :lol: Viszont úgy stabilan "fexik" az úton. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
foka Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Jaj ma nem jó dolog történt a gépemmel :lol: Kint voltunk az asszonnyal a vízparton, vizes lett a nadrágja, na mondom megszárítjuk a kocsiba. Így is lett, vagyis lett volna. Beinditottam a gépet (1,4 8v) fűtés ráad, gatyaszárítás > INDUL! Én közbe szétnéztem a környéken, az asszony addig szárította, visszaérkezek, ránézek a mutatókra, es hirtelen megcsapta valami a szemem :lol: égett a motordiagnosztika lámpa :lol: Ekkor azonnal kocsi leááll, kis pihenő után újraindít (15 perc) és haza (10 km). Hazafele (és azóta sem - lekopogom) egyszer sem villant fel újra. Amire én gondoltam a következő: lyukas a kipufogóm, és ahogy állt egyhelyben a kocsi sokáig (kb 10 perc) ez okozhatott SZTEM valami galibát. Azért azt elárulom nektek, hogy enyhe szóval nem nagyon konyítok az autószereléshez (ezt próbálom pótolni kisebb nagyobb sikerrel :D ) Szerintetek mi lehetett a baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Jaj ma nem jó dolog történt a gépemmel :lol: Kint voltunk az asszonnyal a vízparton, vizes lett a nadrágja, na mondom megszárítjuk a kocsiba. Így is lett, vagyis lett volna. Beinditottam a gépet (1,4 8v) fűtés ráad, gatyaszárítás > INDUL! Én közbe szétnéztem a környéken, az asszony addig szárította, visszaérkezek, ránézek a mutatókra, es hirtelen megcsapta valami a szemem :lol: égett a motordiagnosztika lámpa :lol: Ekkor azonnal kocsi leááll, kis pihenő után újraindít (15 perc) és haza (10 km). Hazafele (és azóta sem - lekopogom) egyszer sem villant fel újra. Amire én gondoltam a következő: lyukas a kipufogóm, és ahogy állt egyhelyben a kocsi sokáig (kb 10 perc) ez okozhatott SZTEM valami galibát. Azért azt elárulom nektek, hogy enyhe szóval nem nagyon konyítok az autószereléshez (ezt próbálom pótolni kisebb nagyobb sikerrel :D ) Szerintetek mi lehetett a baja? Hali. Villogtasd ki, hátha dob hibakódot. http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...&Itemid=105 http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.uk/i...fault_codes.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
foka Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Köszi szépen a linkeket, ez tényleg király :-)))) Remélem nem lesz rá szükség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Sziasztok Cartársak! Lenne egy kicsit blőd kérdésem! Melóba van nálunk egy Würth CU 800 jelzésű hőűló rézpaszta (zsír), mivel anno azt olvastam, sokan szívtak már azzal a jelenséggen, hogy az alufelni közepén, már amelyik olyan fajta, lévő takaró lemez csavarja egy szezon alatt ugy belegyógyult a felnibe, hogy csak fizikai roncsolással tudták azt kiszedni! Namármost adott ez a zsír, ha én ezzel bekenem a menetet mielött berakom ebből lehet gond? A zsír megtámadhatja az alut? Egyáltalában milyen kémhatásuak a zsírok? Mi a véleményetek ennek ésszerű használatáról! Köszi! Üdv: BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Sziasztok Cartársak! Lenne egy kicsit blőd kérdésem! Melóba van nálunk egy Würth CU 800 jelzésű hőűló rézpaszta (zsír), mivel anno azt olvastam, sokan szívtak már azzal a jelenséggen, hogy az alufelni közepén, már amelyik olyan fajta, lévő takaró lemez csavarja egy szezon alatt ugy belegyógyult a felnibe, hogy csak fizikai roncsolással tudták azt kiszedni! Namármost adott ez a zsír, ha én ezzel bekenem a menetet mielött berakom ebből lehet gond? A zsír megtámadhatja az alut? Egyáltalában milyen kémhatásuak a zsírok? Kifejezetten jót tesz! Az a rézpaszta a melegre jól reagál (fékek-csapágyak melegedése) tehát az is oxidálódik. Próbáltuk mi is szóval nem jött be -nem tökéletes hosszú távon. A legjobb amit ajánlhatok az a Xintex hőálló zsír! Piros színű, 290 Cfokot bír, és nem folyik el egyhamar, én ezt 200-240 Cfok közötti tartományban alkalmazom csapágyakhoz, labirintgyűrűkhöz és kiválóan ellátja feladatát. Igaz az ára áfa nélkül 6-7000 HuF/patron körül van, pontosan nem tudom de ezt merem nyugodt szívvel ajánlani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Sziasztok Cartársak! Lenne egy kicsit blőd kérdésem! Melóba van nálunk egy Würth CU 800 jelzésű hőűló rézpaszta (zsír), mivel anno azt olvastam, sokan szívtak már azzal a jelenséggen, hogy az alufelni közepén, már amelyik olyan fajta, lévő takaró lemez csavarja egy szezon alatt ugy belegyógyult a felnibe, hogy csak fizikai roncsolással tudták azt kiszedni! Namármost adott ez a zsír, ha én ezzel bekenem a menetet mielött berakom ebből lehet gond? A zsír megtámadhatja az alut? Egyáltalában milyen kémhatásuak a zsírok? Mi a véleményetek ennek ésszerű használatáról! Köszi! Üdv: BB Nem a savas, vagy lúgos hatással van a probléma, hanem az elektrokorrózió a nagyobb gond. Bármivel bekenheted aminek nincsen fém, vagy víz tartalma, és bírja a meleget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Jaj ma nem jó dolog történt a gépemmel :lol: Kint voltunk az asszonnyal a vízparton, vizes lett a nadrágja, na mondom megszárítjuk a kocsiba. Így is lett, vagyis lett volna. Beinditottam a gépet (1,4 8v) fűtés ráad, gatyaszárítás > INDUL! Én közbe szétnéztem a környéken, az asszony addig szárította, visszaérkezek, ránézek a mutatókra, es hirtelen megcsapta valami a szemem :lol: égett a motordiagnosztika lámpa :lol: Ekkor azonnal kocsi leááll, kis pihenő után újraindít (15 perc) és haza (10 km). Hazafele (és azóta sem - lekopogom) egyszer sem villant fel újra. Amire én gondoltam a következő: lyukas a kipufogóm, és ahogy állt egyhelyben a kocsi sokáig (kb 10 perc) ez okozhatott SZTEM valami galibát. Azért azt elárulom nektek, hogy enyhe szóval nem nagyon konyítok az autószereléshez (ezt próbálom pótolni kisebb nagyobb sikerrel :D ) Szerintetek mi lehetett a baja? Nem próbáltad az asszonyt kipakolni a wagenbôl??? :D Megtudná nekem valaki mondani, hogy mik a különbségek a felszereltségek közt és mit jelentenek? (GL, GLS, CDX, DD stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
foka Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Nem próbáltad az asszonyt kipakolni a wagenbôl??? :lol: Megtudná nekem valaki mondani, hogy mik a különbségek a felszereltségek közt és mit jelentenek? (GL, GLS, CDX, DD stb.) NóNó, csak 1 kicst! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Sziasztok! Köszi a válaszokat! Akkor még egy kicsit 5-ölök, 6-olok a dolog felett! Vagy a vasat alakítom légpárnássá és máris nincs gond a kerékkel :lol: ! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Sziasztok, van valakinek olyan ismerőse, aki külföldről behozott autókkal foglalkozik? Mert lehet, hogy szeretnék behozatatni kintről autót. De nem tom hogy működik és hogy mennyibe lenne az egész. Mennyi lenne úgy a vége mindennel együtt... Mert lehet, hogy nem is érné meg. Ha valaki tud vkit, aki autóbehozatallal foglalkozik kérem jelezze... Előre is köszönöm! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Csak gondoltam szólok, hogy most adtam el Murphy-t, nem zaklatok tovább senkit idióta kérdésekkel :lol: . De azért maradok a fórumon, ha nem gond, van Astrás rokon. Meg különben is, jó a társaság :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Sziasztok, van valakinek olyan ismerőse, aki külföldről behozott autókkal foglalkozik? Mert lehet, hogy szeretnék behozatatni kintről autót. De nem tom hogy működik és hogy mennyibe lenne az egész. Mennyi lenne úgy a vége mindennel együtt... Mert lehet, hogy nem is érné meg. Ha valaki tud vkit, aki autóbehozatallal foglalkozik kérem jelezze... Előre is köszönöm! Üdv! Miért gondolod, hogy neked, a más által külföldről behozott autó jót tesz? A használtautó.hu-n több mint 9000 Opelt kínálnak. Annyi nem elég neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Csak gondoltam szólok, hogy most adtam el Murphy-t, nem zaklatok tovább senkit idióta kérdésekkel :lol: . De azért maradok a fórumon, ha nem gond, van Astrás rokon. Meg különben is, jó a társaság :lol: . Nem fognak hiányozni az idióta kérdések, mert van nekem is bőven, majd én pótollak! :D Amúgy nem volt szép dolog Murphy-tól megválni. Van már utódja? Jesszus csak nem egy Suzuki? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Nem fognak hiányozni az idióta kérdések, mert van nekem is bőven, majd én pótollak! :D Amúgy nem volt szép dolog Murphy-tól megválni. Van már utódja? Jesszus csak nem egy Suzuki? :lol: :lol: :D Nem volt szép dolog? Ezt mi alapján mondod? Talán nem szerettem? Nem csinosítgattam, nem hoztam rendbe, amit az előző gazdik le se sz@rtak? Egyszerűen ki kellett szállnom ebből a pénznyelőből... Lakástörlesztés mellett nem tudnám majd megcsináltatni a hibáit (nem kevés van még neki, hidd el), ezért lehet hogy egy fapados, kretén, igénytelen buzukit veszek, mert azt talán csak tankolni kell majd. Ennyi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Nem volt szép dolog? Ezt mi alapján mondod? Talán nem szerettem? Nem csinosítgattam, nem hoztam rendbe, amit az előző gazdik le se sz@rtak? Egyszerűen ki kellett szállnom ebből a pénznyelőből... Lakástörlesztés mellett nem tudnám majd megcsináltatni a hibáit (nem kevés van még neki, hidd el), ezért lehet hogy egy fapados, kretén, igénytelen buzukit veszek, mert azt talán csak tankolni kell majd. Ennyi... :lol: Ha igényes vagy, de nincs több pénzed akkor a Buzuki sem fog csodát tenni neked! Tudom, mert a lányomnak is volt. Most Astrája van mind a kettőnek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Nem volt szép dolog? Ezt mi alapján mondod? Talán nem szerettem? Nem csinosítgattam, nem hoztam rendbe, amit az előző gazdik le se sz@rtak? Egyszerűen ki kellett szállnom ebből a pénznyelőből... Lakástörlesztés mellett nem tudnám majd megcsináltatni a hibáit (nem kevés van még neki, hidd el), ezért lehet hogy egy fapados, kretén, igénytelen buzukit veszek, mert azt talán csak tankolni kell majd. Ennyi... :lol: Jól van na azért nem kell leharapni az ember fejét. A Suzuki csak poén volt. Én meg még lelkes vagyok ,bár vasárnap volt vezszijzsakadásom. -50 ezer de csak mert Hening a szárnyai alá vett. Én is padlóra kerültem szintén lakást törlesztek+3 db gyerek. Teljesen meg vagy értve. Majd ird meg mit újitottál be! Üdv, és minden jót.: Zotya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Jól van na azért nem kell leharapni az ember fejét. A Suzuki csak poén volt. Én meg még lelkes vagyok ,bár vasárnap volt vezszijzsakadásom. -50 ezer de csak mert Hening a szárnyai alá vett. Én is padlóra kerültem szintén lakást törlesztek+3 db gyerek. Teljesen meg vagy értve. Majd ird meg mit újitottál be! Üdv, és minden jót.: Zotya :lol: Nem is akartam leharapni a fejed... Csak egy kicsit :lol: . Nem jókedvemben adtam el, hanem mert egy olyan autót fogtam ki, amin egyszerűen minden hónapban előjön valami hiba. Ismerősöknek is van ennyi idős Astrájuk, Corsájuk, de semmi bajuk vele. Szóval én mellényúltam sajnos... Peace :D Ja és véletlenül pont Győrbe költözött :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Ja és véletlenül pont Győrbe költözött :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Meg tudná vki mondani hogy ha a forgalmiban 1020kg szerepel saját tömegnek, akkor a hűtőrács fölé szegecselt kis táblán az a 1300-valahány meg a 1500- valahány kg az mi a túró? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Meg tudná vki mondani hogy ha a forgalmiban 1020kg szerepel saját tömegnek, akkor a hűtőrács fölé szegecselt kis táblán az a 1300-valahány meg a 1500- valahány kg az mi a túró? :lol: Ez esetben elírhatták a forgalmidat, sztem az 1300kg lehet az önsúly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Ez esetben elírhatták a forgalmidat, sztem az 1300kg lehet az önsúly. Ha jól látom egyforma gépünk van, csak az enyém caraván. A tiedbe mennyi van irva? Ha lent van a kocsiba nem muszáj lemászni érte, ráér holnap is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dzsumby Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Hali! Megyek ki Németországba és kellene pár alkatrész az autóhoz.Tudtok mondani bontókat?A város is már valami. Gyorsan kellenének.Előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Ha jól látom egyforma gépünk van, csak az enyém caraván. A tiedbe mennyi van irva? Ha lent van a kocsiba nem muszáj lemászni érte, ráér holnap is. :lol: Tudom fejből is: 950Kg. A Caravan meg jóval nehezebb sztem. Volt diesel Caravanunk, az 1500 körül volt, ha jól emléxem. Most nézem a kezelési utasításban, hogy a C14NZ Caravan 1045kg üresen :lol: Én nehezebbnek gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Tudom fejből is: 950Kg. A Caravan meg jóval nehezebb sztem. Volt diesel Caravanunk, az 1500 körül volt, ha jól emléxem. Most nézem a kezelési utasításban, hogy a C14NZ Caravan 1045kg üresen :lol: Én nehezebbnek gondoltam. Kössz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts