zocsa Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 hali! Valaki mondjon légyszi Balatonfűzfő közeli opel márkaszervizt,ami szombat de nyitva van lehetőleg címmel együtt. Köszi! (eddig bírta a gép) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 hali! Valaki mondjon légyszi Balatonfűzfő közeli opel márkaszervizt,ami szombat de nyitva van lehetőleg címmel együtt. Köszi! (eddig bírta a gép) Zocsa! Küldtem pü-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Zocsa! Küldtem pü-t. :lol: Ok,köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 hali! Valaki mondjon légyszi Balatonfűzfő közeli opel márkaszervizt,ami szombat de nyitva van lehetőleg címmel együtt. Köszi! (eddig bírta a gép) Mi történt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Nem ide vág de megkérdezném, hogy a fényszóró-magasság állíthatósága extrának számított akkoriban????? (95' Julius).....nekem ien izém nincsen, a haver 92-ben van..mi ez az egész??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Nem ide vág de megkérdezném, hogy a fényszóró-magasság állíthatósága extrának számított akkoriban????? (95' Julius).....nekem ien izém nincsen, a haver 92-ben van..mi ez az egész??? Elviekben igen. Ha a fényszórón (a mocitér felől kis fekete akármi a fényszóró izzó foglalata mellett) nem találod meg akkor a motor sincs benne, esetleg a helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Elviekben igen. Ha a fényszórón (a mocitér felől kis fekete akármi a fényszóró izzó foglalata mellett) nem találod meg akkor a motor sincs benne, esetleg a helye. Ezesetben??? Csak manuálisan lehet?...Kutyát, macskát bevág az ótóba s akkor gépháztetô fel, kettôt csavar, továbbmegy, bevág még nagymamát, megint gépháztetô fel, megint csavar 2, továbbmegy.......igy néz ki a játék???? Vagy csak lesz@rom ha kisütöm a szembejövôk szemét??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Ezesetben??? Csak manuálisan lehet?...Kutyát, macskát bevág az ótóba s akkor gépháztetô fel, kettôt csavar, továbbmegy, bevág még nagymamát, megint gépháztetô fel, megint csavar 2, továbbmegy.......igy néz ki a játék???? Vagy csak lesz@rom ha kisütöm a szembejövôk szemét??? :lol: Ha nem elektromos akkor csak kézzel lehet. Vidd el egy olyan helyre ahol beállítják rendesen, ha te kezded el csavargatni nem feltétlen lesz jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Ha nem elektromos akkor csak kézzel lehet. Vidd el egy olyan helyre ahol beállítják rendesen, ha te kezded el csavargatni nem feltétlen lesz jó. Akkor ezt beszívtam...be vannak állitva csak gondolkoztam ha meg van pakolva az autó akkor mihez kezdek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Nem ide vág de megkérdezném, hogy a fényszóró-magasság állíthatósága extrának számított akkoriban????? (95' Julius).....nekem ien izém nincsen, a haver 92-ben van..mi ez az egész??? Szerintem felszereltség függő. Nekem 92-es, GLS, és van benne :lol: . De inkább ne lenne, mert össze-vissza kolbászol a világítás, pedig már szétszedtem-kipucoltam a magasság állítóját :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Ismerkedtem az autóval. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Ismerkedtem az autóval. :lol: http://opeltomi.uw.hu/kibelezve.jpg Hali. Az elözö tulaj elrejtett kincseit keresed? :lol: Jól szét dobtad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Hali. Az elözö tulaj elrejtett kincseit keresed? :lol: Jól szét dobtad. Kerestem egy csatlakozót aztán megoldódott. A középkonzol világítása nem működött. Az első hamutartót,hogyan lehet kiszedni? :lol: Nem működik a világítása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 (edited) Ismerkedtem az autóval. :lol: http://opeltomi.uw.hu/kibelezve.jpg He-he-he ilyet már én is csináltam. Neked elsőre sikerült összerakni? Vagy ott még nem tartasz? :lol: A hamutartó világitás engem is érdekel! Módosítva Szeptember2, 2008 : coupe képpel nem idézünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Kerestem egy csatlakozót aztán megoldódott. A középkonzol világítása nem működött. Az első hamutartót,hogyan lehet kiszedni? :lol: Nem működik a világítása. Hali. Azt az izzót elég szar kicserélni ha nem veszed ki a kardán boxot. Én másodszorra inkább kivettem és ugy egyszerübb mint az anyosoldali lábtérben fetrengve. A szivargyujtó mellett van az izzója, és van egy kis pöcök amit ki kell akasztani ugy birod kihúzni az izzó foglalatját Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Az első hamutartót,hogyan lehet kiszedni? :lol: Nem működik a világítása. Sztem azt nem lehet kivenni elöröl, csak ha töröd. De lehet rosszul tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Sztem azt nem lehet kivenni elöröl, csak ha töröd. De lehet rosszul tudom. Itt a leírás hála Novyy-nak :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Itt a leírás hála Novyy-nak :lol: . Hali. Ezt nem tudtam. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Mi történt? :lol: Megint leállt a taliga. (ez a leálloknemindulokbecsakfélóramúlva) Hazafelé jövet a balcsiról meg elkezdte megint a kuplungbenyomésleáll dolgot. Tehát mostmár 2 (szerintem)egymástól független dolog miatt szokta pihentetni magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Megint leállt a taliga. (ez a leálloknemindulokbecsakfélóramúlva) Hazafelé jövet a balcsiról meg elkezdte megint a kuplungbenyomésleáll dolgot. Tehát mostmár 2 (szerintem)egymástól független dolog miatt szokta pihentetni magát. Nekem már nem áll le kuplungbenyomáskor :D . Ha akarod próbáld ki te is. Lehet hogy nem túl elegáns, de nekem működik :lol: . 1mm-t támaszd ki a pillangószelepet, hogy ne tudjon teljesen bezárni. Már több mint egy hónapja bírja. Vagy ha megnézeted szerelővel, akkor légyszi írd le a megoldást, mert tudom hogy ez nem a legjobb megoldás amit csináltam :lol: (de ingyen volt). Amúgy kezdek arra gondolni, hogy az ECU-m döglődik :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Hali. Nem semmi. :-))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Hali. Nem semmi. :-))))) Na brávó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Hali. Nem semmi. :-))))) Az ültető szett, mi? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Jól látom hogy ennek csak két lába van? Akkor ez csak egy fél disznó, az meg eldől az ólban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nah megvolt a vezérlés csere is. Gyári cuccokból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts