zotya975 Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Gratula! Kor?, pacik száma?, ár,? már ha nem titok. :lol:
hening Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Sziasztok! Beköszönök ide is. Ma vettem egy Astrát. :lol: Ez a 3. Opelem. :lol: http://opeltomi.uw.hu/astra1.jpg Még több kép zippelve. Cép ótó. Gratula hozzá. :lol:
Tápiószecső Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Csinos. Én is szeretnék többet tudni róla. :lol: Mondhatnánk úgy is HUY de jól néz ki. :lol:
rtomi Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Gratula! Kor?, pacik száma?, ár,? már ha nem titok. :lol: 1996-os. 1,8 16 szelep 115 Le. légkondi,2 lufi,ABS,szervo,központizár, 4 elektromos ablak,fűthető elektromos tükrök,Board Comp.,4 tárcsafék,4 fejtámla vadi új gumik alufelnin stb. 6 kilo volt az ára. Friss műszaki zöldkártya. Jóó persze törve volt és kicsit foltos de nem rozsdás. :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 1996-os. 1,8 16 szelep 115 Le. légkondi,2 lufi,ABS,szervo,központizár, 4 elektromos ablak,fűthető elektromos tükrök,Board Comp.,4 tárcsafék,4 fejtámla vadi új gumik alufelnin stb. 6 kilo volt az ára. Friss műszaki zöldkártya. Jóó persze törve volt és kicsit foltos de nem rozsdás. :lol: Szerintem jó ár.
epk947 Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Sziasztok! Beköszönök ide is. Ma vettem egy Astrát. :lol: Ez a 3. Opelem. :lol: Még több kép zippelve. Gratulálok, nagyon szép! Légy üdvözölve a 115 lovasok klubjában! :lol:
rtomi Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Gratulálok, nagyon szép! Légy üdvözölve a 115 lovasok klubjában! :lol: Köszi de már rég benne vagyok. :lol: Ezzel. :lol: 125 paripa körül. 2,2-es hengerenkénti befecsis.
FPepe Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Gratulálok, nagyon szép! Légy üdvözölve a 115 lovasok klubjában! :lol: A Tiéd 116LE, nem? :lol: :lol:
FPepe Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Köszi de már rég benne vagyok. :lol: Ezzel. :lol: 125 paripa körül. 2,2-es hengerenkénti befecsis. Tomi, tudod mi nem stimmel rajta? A rendszám, neked, ha jól rémlik a 110 a szerencseszámod :lol:
rtomi Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 A Tiéd 116LE, nem? :D :lol: Inkább azt mondd meg,hogy tetszik-e? :lol: Nagyon kíváncsi voltál. :lol:
FPepe Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Inkább azt mondd meg,hogy tetszik-e? :lol: Nagyon kíváncsi voltál. :lol: Igen, tetszik, és gratulálok hozzá megint (a szekciós topicban már megtettem) :lol:
szobikari Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Tényleg. Megfigyeltem, hogy ha mondjuk hazaérek, beállok a parkolóban, lakóövezet, gyökkető tempó, fekvőrendőr, tolatgatás stb. Szóval megérkezem, nem megy a hutoventi. Leállítom nem megy a hutőventi. Várok 1-2 percet ( izzadok közben, mint Torrente ). Gyújtás vissza -> megy a hűtőventi. Gondolom ahogy megáll a vízkeringtetés, kicsit megmelegszik , és bekapcsol. Ilyenkor mindig visszaindítom a motort, járó motorral megvárom, míg kikapcsol a venti, és megyek tovább. Játsszam ezt el mindig, vagy szarjam le? Leállítom, nem megy a hutőventi, oszt jónapot? Vagy jobb ez így, hogy megvárom, míg beindul, és úgy állítom le? hm? :lol: Hja, és tegnap kíváncsiságból hazaértem ( fekvőrendőr,gyökkető, tolatgatás stb ), járattam a motort, kellett kb 3-4 perc, mire magától bekapcsolt a venti. Észrevétel? :lol:
Tápiószecső Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Ilyenkor mindig visszaindítom a motort, járó motorral megvárom, míg kikapcsol a venti... Szerintem ez tök felesleges. Én amikor úgy állítom le, hogy még megy a venti, akkor visszadom rá a gyújtást és megvárom míg leáll, de valószínű ez sem lenne szükséges, csak megszokás.
szobikari Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Szerintem ez tök felesleges. Én amikor úgy állítom le, hogy még megy a venti, akkor visszadom rá a gyújtást és megvárom míg leáll, de valószínű ez sem lenne szükséges, csak megszokás. Leállítod járó ventivel? :lol: De ha a gyújtást vissza is adod, hogy járjon még egy kicsit a venti, nem ér túl sokat, mert a víz nem forog, a hűtőben visszahűl, de nem jut el mondjuk a hengerfej környékére. Nem? :lol: Szóval kicsit túllihegem ezt a dolgot?
szobikari Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 igen :D már az is baj, ha aggódik az ember az ótójáér' ??? :D :lol: :lol: :lol:
Tápiószecső Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Leállítod járó ventivel? :lol: Mi baja lenne? De ha a gyújtást vissza is adod, hogy járjon még egy kicsit a venti, nem ér túl sokat, mert a víz nem forog, a hűtőben visszahűl, de nem jut el mondjuk a hengerfej környékére. Nem? :lol: Mondtam hogy csak megszokás, nincs sok értelme.
epk947 Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Leállítod járó ventivel? :lol: De ha a gyújtást vissza is adod, hogy járjon még egy kicsit a venti, nem ér túl sokat, mert a víz nem forog, a hűtőben visszahűl, de nem jut el mondjuk a hengerfej környékére. Nem? :lol: Szóval kicsit túllihegem ezt a dolgot? Nekem pl. gyárilag leáll a venti a gyújtás elvételével. Így jó. Ha a motort leállítjuk, nincs hőfejlődés tovább. A hűtőrendszerben nem fog a nyomás tovább emelkedni. Ennyi.
szobikari Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Nekem pl. gyárilag leáll a venti a gyújtás elvételével. Így jó. Ha a motort leállítjuk, nincs hőfejlődés tovább. A hűtőrendszerben nem fog a nyomás tovább emelkedni. Ennyi. jó, persze, nekem is leáll, ettől függetlenül mindig megvárom, míg leáll a venti, és csak azután gyújtás le. De akkor MEGVÁRNI, míg indul a venti tök fölösleges.
Tápiószecső Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Hengerfejtömítés? Kicsit bővebben is kifejtenéd? Leáll a motor megszűnik a hőtermelés. A víz 97 fokos a mérőnél, de minden helyen ugyanolyan hőmérsékletű marad mint előtte, csak nem távozik olyan gyorsan az adott helyről. Viszont a mozgó víztömegnek bizonyára van valami kicsi lendülete tehát nem áll meg mint a szög, így még csak lokális "hotspot"-ok sem nagyon tudnak kialakulni. Szép lassan elkeveredik a hidegebb vízzel, majd kihűl az egész. Ez szerinted rossz, és visszaindítasz hogy visszahűljön az egész átlagban mondjuk 4 fokot, hogy utána ugyanaz történjen. :lol: Hengerfejtömítésnek még azt is ki kell bírnia, ha forr a víz. Ettől nem lehet baja.
szobikari Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Kicsit bővebben is kifejtenéd? Leáll a motor megszűnik a hőtermelés. A víz 97 fokos a mérőnél, de minden helyen ugyanolyan hőmérsékletű marad mint előtte, csak nem távozik olyan gyorsan az adott helyről. Viszont a mozgó víztömegnek bizonyára van valami kicsi lendülete tehát nem áll meg mint a szög, így még csak lokális "hotspot"-ok sem nagyon tudnak kialakulni. Szép lassan elkeveredik a hidegebb vízzel, majd kihűl az egész. Ez szerinted rossz, és visszaindítasz hogy visszahűljön az egész átlagban mondjuk 4 fokot, hogy utána ugyanaz történjen. :lol: Hengerfejtömítésnek még azt is ki kell bírnia, ha forr a víz. Ettől nem lehet baja. Elmondom, hogy gondoltam én! Kezdeti feltételek ( tisztára mint a diffegyenleteknél :lol: ), venti kapcsol 97fok, üzemi hőfok 92 fok. Megérkezem a parkolóba, mondjuk 95-96 fokkal. Ez már majdnem az a szint, ahol bekapcsol a venti, mert túlmelegedett a víz, nem tesz jót a motornak. Én megvárom, míg felkúszik 97-re ( vagy járatom, vagy leállítom és úgy ), visszahűl, kikapcsolom OK. Azért csináltam így, mert úgy gondoltam / gondolom, ha kikapcsolom 96fokosan, azért a hengerfej forró, kurvameleg van mindenhol, és ha nem hűl le 92fokig, hanem melegen állítom le, az még jó sokáig meleg is marad, lévén a forró hengerfejek miatt. És azt hittem, ez azért olyan túl sok jó dolgot nem tesz a tömítésekkel, miegymással. Tehát más az, ha felmelegszik menetközben a vized, kapcsola venti, visszahűl, a motor vize a 97fok körül volt 1 percig ( míg a venti vissza nem hűtötte ), és más az, ha úgy állítod le, hogy 96-97 fokos, szerintem még kcisit melegszik is ( gondoljunk csak a rezsóre, forr a víz, elzárom a villanyrezsót, a víz még kb 10 percig forr -> szerintem ugyanez a helyzet a meleg hengerfejekkel is ), szóval leállítod melegen, még szerintem 10 percig tuti olyan 97 fok körül lesz a víz, szemben az 1 perccel, amikoris a venti gyorsan visszahűti, vízpumpa szétszórja, hűtő lehűti, menetszél lehűti. Tehát - és ígérem, ezzel be is fejezem :D - én azért játszom ezt a kis muveletet el, hogy ne legyen még percekre ventibekapcsolás-környéki hőmérsékleten a motor hűtővize + a többi hűtést igénylő dolga. Hja és ez a leáll a motor, megszűnik a hőtermelés ez részben igaz, de hőfelhalmozódásról nyugodtan beszélhetünk ( villanyrezsó esete a tótmarival... ) Na :lol: Remélem, kicsit bővebben is kifejtettem :D
Tápiószecső Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Elmondom, hogy gondoltam én! Kezdeti feltételek ( tisztára mint a diffegyenleteknél :lol: ), venti kapcsol 97fok, üzemi hőfok 92 fok. Üzemi hőfok, ahogy írtad. A 92 fok azért kell mert ilyen hőmérséklet mellett biztosított az optimális kenés. Ha leállítod nincs szükség az üzemi hőmérséklet biztosítására. Nem lenne szép világ, ha 5 (de lehet 10 vagy 15 is) fokkal magasabb hőmérsékleten az alkatrészek mechanikai károsodása következne be. A rezsó azért forralja még vagy 10 percig a vizet, mert nem csak 100 fokra melegedett fel és annyi kell, hogy 100 alá hűljön vissza.
szobikari Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Üzemi hőfok, ahogy írtad. A 92 fok azért kell mert ilyen hőmérséklet mellett biztosított az optimális kenés. Ha leállítod nincs szükség az üzemi hőmérséklet biztosítására. Nem lenne szép világ, ha 5 (de lehet 10 vagy 15 is) fokkal magasabb hőmérsékleten az alkatrészek mechanikai károsodása következne be. A rezsó azért forralja még vagy 10 percig a vizet, mert nem csak 100 fokra melegedett fel és annyi kell, hogy 100 alá hűljön vissza. áháááánnn. ez igaz, igazad van.
Recommended Posts