Tápiószecső Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 gondolkoztam azon is, de az már 82kw :lol: jólenne, mert leehetne pörögni vele, dehát nemtudom:D adig majd elvllik, neked menyit eszik az 1.6se ? meg mondjuk én úgyis piszkálgatnám az enyémet, 60-as kipuf rendszert akarok majd rá,60-as gázgyorsítóval,meg nagyobb leömlővel, plusz ugye direktszűrő, sportgyertyák meg az elektronikát is felüliratni,ne szabályozzon olyan hamar. a terveim már megvannak :lol: már csak a lóvé hiányzik :lol: Remélem nem az adók miatt említetted a 82kW-ot?! Egyébként a 100 ló olyan 73 kW. :lol: Amit itt elsoroltál azzal legalább 2-300ezret kifizetsz a vételáron felül. Bármilyen plusz kiadás ami az 1,6-hoz kötődik hosszú távon is jóval olcsóbb mint ezek. És persze nem beszéltünk arról mi mennyit ér. Közel sem annyit, mint az 1.6 plusz 18 lova. :lol: Nekem pedig nincs 1.6se-m, de ha a fogyasztás topikban nézelődsz biztos találsz adatokat ilyen motorral is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 meg az elektronikát is felüliratni,ne szabályozzon olyan hamar. Ez kifejezetten hasznos tud lenni a motornak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 ... direktszűrő, sportgyertyák meg az elektronikát is felüliratni,ne szabályozzon olyan hamar. a terveim már megvannak :lol: már csak a lóvé hiányzik :lol: Lehet hamar megtudnád, mibe fáj egy motorgenerál :lol: . Ha ennyire pörgetni akarod, vegyél egy Honda-t :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Nekem pedig nincs 1.6se-m, de ha a fogyasztás topikban nézelődsz biztos találsz adatokat ilyen motorral is. néztem is hogy mi az a sohc14 :lol: FPePe irta hogy 1.4si-d van, miket is csináltál vele? had okosodjak :lol:) amugy a kipuff rendszer műbizonylat nélkül ismerősön keresztül nagyobb leömlő,a 60-as cső, a dob, meg a gázgyorsító kb 70 be lenne benne,a direktszűrő, meg a gyergytya az meg nagyából egyrban van mindenhol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Lehet hamar megtudnád, mibe fáj egy motorgenerál :lol: . Ha ennyire pörgetni akarod, vegyél egy Honda-t :lol: . áá japán masina nem kell, pörögnek mint a roseb,de nemnagyon tetszenek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 néztem is hogy mi az a sohc14 :lol: FPePe irta hogy 1.4si-d van, miket is csináltál vele? had okosodjak :lol:) amugy a kipuff rendszer műbizonylat nélkül ismerősön keresztül nagyobb leömlő,a 60-as cső, a dob, meg a gázgyorsító kb 70 be lenne benne,a direktszűrő, meg a gyergytya az meg nagyából egyrban van mindenhol. Az aláírásom felé nézelődj. De az egész F astra tuning topikot ajánlom. Sőt ha tényleg érdekel a téma, akkor az egész net a rendelkezésedre áll, csak a carstylingot kerüld el azért ha okosodni akarsz. :lol: Aztán persze még rengeteg szakirodalom is rendelkezésre áll. Ha nem akarod jobban beleásni magad, akkor majd kérdezz mielőtt csináltatsz valamit. :lol: De a fentebb leírtakat ha egy mód van rá ne csináltasd meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Az aláírásom felé nézelődj. De az egész F astra tuning topikot ajánlom. Sőt ha tényleg érdekel a téma, akkor az egész net a rendelkezésedre áll, csak a carstylingot kerüld el azért ha okosodni akarsz. :lol: Aztán persze még rengeteg szakirodalom is rendelkezésre áll. Ha nem akarod jobban beleásni magad, akkor majd kérdezz mielőtt csináltatsz valamit. :lol: De a fentebb leírtakat ha egy mód van rá ne csináltasd meg. :D :lol: még addig van egy kis időm, főleg ha suli közen nem jön ösze úgy a meló ahogy tervezem. tegnap este a linkjeidet megnézegettem,kb 2 ig olvasgattam éjfél után :D :lol: de szerintem ha lesz egy kis időm akkor az egész topicot átolvasom :D ,meg benézegetek mindenhová :D véleményeket, ujdonságokat szippantok magamba :D és köszi a segítséget előre is :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Pénteken feladta neked Jani :lol: Reméljük, meg is érkezik :lol: Ma átvettem a csomagot, NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!! Viszont még adós vagyok, kérlek mondd, hogyan tovább! Még1x nagyon köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Eléggé alszik a fórum. Nincs kedvetek beszélgetni vagy csak senkinek nem romlott el semmije? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Eléggé alszik a fórum. Nincs kedvetek beszélgetni vagy csak senkinek nem romlott el semmije? :lol: Hali. Sztem mindenki szereli a vasat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Hali. Sztem mindenki szereli a vasat :lol: Én nem . Nekem most tökéletesen működik. Kicsit hiányzik is a gépzsir a homlokomrol! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Én nem . Nekem most tökéletesen működik. Kicsit hiányzik is a gépzsir a homlokomrol! :lol: elképzeltem, ahogy egy műszerfal izzó cserénél gépzsíros lesz a homlokod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 elképzeltem, ahogy egy műszerfal izzó cserénél gépzsíros lesz a homlokod :lol: Annál nem, csak ráncos amikor hátulról rá akartam segiteni azt beszorult a kezem. :lol: Látom mindenki almás én is megyek lefeküdni benzingőzős álmokat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 elképzeltem, ahogy egy műszerfal izzó cserénél gépzsíros lesz a homlokod :lol: Hát ha a motortér felől támad, akkor ez nem is lehetetlen :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Hali. Sztem mindenki szereli a vasat :lol: Ja. Ez teljesen igaz. Mert ugye ha épp nyugi van és minden okés, akkor pl rácsukja az ember az antennára a csomagtérajtót, és a pálca eltörik, ami persze az én balf@szságom számlájára írható, de legalább van tennivaló. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Ja. Ez teljesen igaz. Mert ugye ha épp nyugi van és minden okés, akkor pl rácsukja az ember az antennára a csomagtérajtót, és a pálca eltörik, ami persze az én balf@szságom számlájára írható, de legalább van tennivaló. :lol: Nekem is nemrég tűnt fel, hogy ha nem teljesen húzom ki, akkor bizony rá lehet csukni a hátsó ajtót, és akkor: reccs... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Sziasztok!! no újon vagyok még, és tavaszal, ha ösze jön a meló, a suli mellet akkor kikerekedik a lóvém egy Astra F -re. de én se, vagy si-t szeretnék venni,de kéne még a véleményetek,tapasztalotok,szeretem hajtani a vasat,volt már egy 1.4 8v 60LE-s astránk,akkor szerettem meg jobban astrákat,csak mikor kellet az erő akkor nem volt elég :lol: , azért akarok erősebbet,de 1.6-ost nem nagyon akarok venni, mert az se,si sek erősebbek, és tán kevesebbet is esznek,meg első autóm lesz,havi fix keresettel nem rendelkezem, szóval a kötelezőre azért oda akarok figyelni,mert havonta kb 10ezer az ösztöndíjam meg mert azért tankolni is kéne meg azért is akarok se/si-t mert egyik haveromnak is olyan van már egy jóideje,és semmi baja nem volt, rendesen szervizelteti,meg odafigyel ,néha néha odalépneki, és hát megyeget :D no a véleményeteket kérném hogy ti mit vennétek inkább.golnolkoztam dieselen is,mert tudok olcsóbban gázolajat, de ahogy ismerem magamat,tudom hogy nelenne hoszú at élettartalma. :D eg hát tuningolgatni is szeretném azrt majd ha megesz, de addig sajna még sokat kell aludnom, addig csak csorgatoma nyálem :lol: és hajtoma családi gépest :lol: :lol: Hát, ha pörgetni akorod a vasat akkor már GSI-it vennék abból is a 2.0L 16V, 151LE. Igaz eszik mint állat, a bizti is drágább, de megy mint egy mérgezett egér. Kár, hogy nem ilyet vettem :lol: ,de nem baj a mostani vasamat is nagyon szeretem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Ja. Ez teljesen igaz. Mert ugye ha épp nyugi van és minden okés, akkor pl rácsukja az ember az antennára a csomagtérajtót, és a pálca eltörik, ami persze az én balf@szságom számlájára írható, de legalább van tennivaló. :lol: Ezért kell venni caravánt annak próbáld meg rácsukni a csomagtérajtót az antennára! :lol: Most igy belegondolva és magamat ismerve nem is olyan lehetetlen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Így jártam ma. Mégegy kép.. Mentem egyenesen a belső sávban, és a külsőből rámhúzta a kormányt egy autós.. Elment teljesen a jobb első futómű. Kinyilt a légzsák.. Szerintetek mekkora meló megcsinálni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Így jártam ma. Mégegy kép.. Mentem egyenesen a belső sávban, és a külsőből rámhúzta a kormányt egy autós.. Elment teljesen a jobb első futómű. Kinyilt a légzsák.. Szerintetek mekkora meló megcsinálni ? :lol: Részvétem. De ugye nem MÁV-os volt az illető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Így jártam ma. Mégegy kép.. Mentem egyenesen a belső sávban, és a külsőből rámhúzta a kormányt egy autós.. Elment teljesen a jobb első futómű. Kinyilt a légzsák.. Szerintetek mekkora meló megcsinálni ? :lol: Ez csúnya :lol: Ránézésre sárvédő, műanyag dobbetét, motorháztető, lökös, lámpa, index, hűtőmaszk csere + ami a futóműhöz kell. Inkább bontott gyári kasztnielemeket szerezz be, mint utángyártottakat. Elismerte legalább a hibát az a balfék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Lesz ott gólyaláb csere is komplett és szerintem érdemes nyúlványt is ellenőrizni a helyén van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 :lol: Ez csúnya :lol: Ránézésre sárvédő, műanyag dobbetét, motorháztető, lökös, lámpa, index, hűtőmaszk csere + ami a futóműhöz kell. Inkább bontott gyári kasztnielemeket szerezz be, mint utángyártottakat. Elismerte legalább a hibát az a balfék? És ha jól látom kapott még a felni is :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Szerencsére nem MÁV-os az illető, hanem Köbés. De ahogy hallom az se sokkal jobb. Volt rendőri helyszinelés, meg minden, de elismerte. Feleség sokkott kapott, és hívta a rendőröket azonnal. Éppen a közelben volt egy járőr, és 5 perc múlva ott voltak már. Azt mondják elsőre, gazdasági totálkár.:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Azt mondják elsőre, gazdasági totálkár.:-( Ez sajnos nagyon valószínű. Sajnálom hogy így jártál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts