Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Jézusom, mi van itt? Eltévesztettem az IP címet? Én inkább valahogy mást akarok összehozni, nem gyerkőcöt pedig néha jó lenne így már 3x közelében.

Megosztás:

Nyugi! Attól, hogy ránézel, még senki sem esik teherbe. :lol:

kédéses viszont, hogy hogyan néz rá, csak úgy szimplán vagy nagyon?! :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Nyugi! Attól, hogy ránézel, még senki sem esik teherbe. :lol:

Kédéses viszont, hogy hogyan néz rá, csak úgy szimplán vagy nagyon?! :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Szomorú dolgok következnek, megbüntettek 30.000 Ft-ra :lol:

Most jött az ajánlott levél, hogy június 16-án este 20:05kor Szeged belvárosában a Vár kocsma előtt lefényképezték az autót, hogy a megállni tilos tábla után áll. Az autó eleje még beért ( na jo egyvonalban volt ) a már parkolási övezetet jelző táblával. A megállni tilos tábla az utca elején van, a BAL oldalon, mert ez egy egyirányú utca, és mikor bekanyarodtam, a jobb oldalához érkeztem, és nem vettem észre a bal oldai megállás tilalmát jelentő táblát. Szomorú.

Azért remélem, csak ez az egy bírság lesz, máskor is parkoltam már ott, és akkor sem vettem észre a megállni tilosat...

:lol:

Megosztás:

Sziasztok!!

no újon vagyok még, és tavaszal, ha ösze jön a meló, a suli mellet akkor kikerekedik a lóvém egy Astra F -re.

de én se, vagy si-t szeretnék venni,de kéne még a véleményetek,tapasztalotok,szeretem hajtani a vasat,volt már egy 1.4 8v 60LE-s astránk,akkor szerettem meg jobban astrákat,csak mikor kellet az erő akkor nem volt elég :lol: , azért akarok erősebbet,de 1.6-ost nem nagyon akarok venni, mert az se,si sek erősebbek, és tán kevesebbet is esznek,meg első autóm lesz,havi fix keresettel nem rendelkezem, szóval a kötelezőre azért oda akarok figyelni,mert havonta kb 10ezer az ösztöndíjam meg mert azért tankolni is kéne :lol: :D :D :D

meg azért is akarok se/si-t mert egyik haveromnak is olyan van már egy jóideje,és semmi baja nem volt, rendesen szervizelteti,meg odafigyel ,néha néha odalépneki, és hát megyeget :D

no a véleményeteket kérném hogy ti mit vennétek inkább.golnolkoztam dieselen is,mert tudok olcsóbban gázolajat, de ahogy ismerem magamat,tudom hogy nelenne hoszú at élettartalma. :D eg hát tuningolgatni is szeretném azrt majd ha megesz, de addig sajna még sokat kell aludnom, addig csak csorgatoma nyálem :lol: és hajtoma családi gépest :lol: :lol:

Megosztás:

Hazafelé a városból elkezdett rángatni, mintha elfogyna a benzin, gondoltam levegős lehet még az üzemanyagrendszer. Végül is a pumpát küldö cég külön kihangsúlyozta, hogy légtelenités után inditható, meg a tank legyen minimum félig, csak én nem foglalkoztam vele. Elgurultam a kutig rátankoltam , azota semmi gond remélem nem is lesz! Most elvagyok a nyikorgó kuplungpedállal. Engem nem zavar, az asszony nyekergett. Pedig multkor megpiszkáltam és abbahagyta. A pedállt, nem az asszonyt! :lol:

Megosztás:

Én a helyedben 1.6se-t néznék. Szerintem nem kerül többe számottevően.

gondolkoztam azon is, de az már 82kw :lol: jólenne, mert leehetne pörögni vele, dehát nemtudom:D adig majd elvllik, neked menyit eszik az 1.6se ?

meg mondjuk én úgyis piszkálgatnám az enyémet, 60-as kipuf rendszert akarok majd rá,60-as gázgyorsítóval,meg nagyobb leömlővel, plusz ugye direktszűrő, sportgyertyák meg az elektronikát is felüliratni,ne szabályozzon olyan hamar. a terveim már megvannak :lol: már csak a lóvé hiányzik :lol:

Megosztás:

gondolkoztam azon is, de az már 82kw :lol: jólenne, mert leehetne pörögni vele, dehát nemtudom:D adig majd elvllik, neked menyit eszik az 1.6se ?

meg mondjuk én úgyis piszkálgatnám az enyémet, 60-as kipuf rendszert akarok majd rá,60-as gázgyorsítóval,meg nagyobb leömlővel, plusz ugye direktszűrő, sportgyertyák meg az elektronikát is felüliratni,ne szabályozzon olyan hamar. a terveim már megvannak :lol: már csak a lóvé hiányzik :lol:

Sztem ezekkel az átalakításokkal nem sokkal lesz erősebb, max hangosabb. Tápiószecső cartárs az 1.4Si-vel valahol 110LE környékén jár, kérdezd meg, miket kellett átalakítania rajta (nézd meg az aláírásában szereplő dolgokat is).

Megosztás:

Gázgyorsítótól főleg ne várj sokat, csak egy bizonyos fordulatszám-tartományban jótékony, a többiben inkább rontja az áramlást.

Ráadásul amilyen sokmindent leírtál, így összesen alig hoznak valamennyit, inkább semennyit.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.