conquistador Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Sziasztok! Sikerült nagy nehezzen megoldani a csatlakozós témát, egy fél óra reszelgetés és készen volt az új réz érintkező! Köszönöm a segítséget és a bíztatást a forum lakóinak :lol: Most frankón mér minden, a víz tankszint és a fordulatszám is elég jónak tűnik! :lol: Most már jöhet a munka gyümölcsének élvezése! :lol: Köszi Srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Mondtam én hogy nem nagy meló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Mondtam én hogy nem nagy meló :lol: Nem hát, még nekem is sikerült. Pedig kib@cottul lusta vagyok. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Nem hát, még nekem is sikerült. Pedig kib@cottul lusta vagyok. :lol: :lol: Pedig van két szép fiad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Tényleeeeeg???? :lol: Ekkora meglepit Hétfô reggelre.... :lol: Nagyon köszönöm, akkor már várom is. A címmel hogy boldogultatok??? Vigyázz a K.O.M.A.-val, egyszer arra ébredsz, hogy Opel-jel lesz az ágyadban (lófej helyett) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Vigyázz a K.O.M.A.-val, egyszer arra ébredsz, hogy Opel-jel lesz az ágyadban (lófej helyett) :lol: :lol: Látom te írni.... Én olvasni te mit írni.... De nem érteni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Látom te írni.... Én olvasni te mit írni.... De nem érteni.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Pedig van két szép fiad! :lol: Pedig ebből is csak az következik, hogy milyen lusta vagyok. Más ember két ilyen szép gyerekért 2X b@xik, míg én ezt is egy lövéssel intéztem el. :lol: :lol: Ezt ráadásul pont a kollégáim állították, nagy röhögések közepette. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Vigyázz a K.O.M.A.-val, egyszer arra ébredsz, hogy Opel-jel lesz az ágyadban (lófej helyett) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Pedig ebből is csak az következik, hogy milyen lusta vagyok. Más ember két ilyen szép gyerekért 2X b@xik, míg én ezt is egy lövéssel intéztem el. :lol: :lol: Ezt ráadásul pont a kollégáim állították, nagy röhögések közepette. :lol: :D Ráadásul akkor is Te voltál alul :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Ráadásul akkor is Te voltál alul :lol: :lol: :lol: Arra már nem emlékszem, de az biztos, hogy nem állva történt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Arra már nem emlékszem, de az biztos, hogy nem állva történt. :lol: :lol: Pedig petyhüdten nehéz gyereket csinálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Pedig petyhüdten nehéz gyereket csinálni :lol: Pontosítok nem a két lábamon "állva". :lol: Ebként te azt honnan tudod? Netán van már gyereked? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Pontosítok nem a két lábamon "állva". :lol: Ebként te azt honnan tudod? Netán van már gyereked? :lol: Nincs neki azért tudja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Hát ha arra gondolnék közben, hogy gyerek lesz belőle, tényleg pillanatok alatt lankadna a kedvem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Hát ha arra gondolnék közben, hogy gyerek lesz belőle, tényleg pillanatok alatt lankadna a kedvem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Nos, hogy a témához szóljak én is, most épp nincs erekcióm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Nos, hogy a témához szóljak én is, most épp nincs erekcióm. :lol: Szép is lenne, ha pont itt fórumozás közben lenne :lol: Ha hiányzik, vannak a témába jobban vágó oldalak a neten :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Pedig ebből is csak az következik, hogy milyen lusta vagyok. Más ember két ilyen szép gyerekért 2X b@xik, míg én ezt is egy lövéssel intéztem el. :lol: :lol: Ezt ráadásul pont a kollégáim állították, nagy röhögések közepette. :lol: :lol: Nem olyan nagy szám, nekem két lövésből van három lányom. Nem ugy hogy másfél+másfél, hanem 1+2. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Nem olyan nagy szám, nekem két lövésből van három lányom. Nem ugy hogy másfél+másfél, hanem 1+2. :lol: Mi lesz a következő téma? Prosztatagondok, aranyér? :lol: Esetleg kellene egy egészségügyi problémák topic? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Mi lesz a következő téma? Prosztatagondok, aranyér? :lol: Esetleg kellene egy egészségügyi problémák topic? :lol: :lol: Hát amikor megláttam a két fiút egy lövéssel nem bírtam ki hogy le ne írjam az én "eredményemet". Sose vallanám be az asszonynak, de nem bántam volna ha 3 lány közül egyik fiú. Remélem mire prosztata gondjaim lesznek már egy másik kocsival fóromozok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Hát amikor megláttam a két fiút egy lövéssel nem bírtam ki hogy le ne írjam az én "eredményemet". Sose vallanám be az asszonynak, de nem bántam volna ha 3 lány közül egyik fiú. Remélem mire prosztata gondjaim lesznek már egy másik kocsival fóromozok. :lol: Remélem, nekem nem lesznek prosztatagondjaim :lol: :lol: ( elég szar egy dolog, de ezt most ne részletezzük :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Látjátok, én nem vagyok lusta. :lol: 3-ból 3 fiú. Csak a keveréket nem cseréltem le közben. :lol: Vagyis mégis lusta vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Látjátok, én nem vagyok lusta. :lol: 3-ból 3 fiú. Csak a keveréket nem cseréltem le közben. :lol: Vagyis mégis lusta vagyok. :lol: Ugye-ugye. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Arra már nem emlékszem, de az biztos, hogy nem állva történt. :lol: :lol: Kérdezd meg az Editet. :lol: :lol: :lol: Rég találkoztunk, Blitz-re jöttök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts