Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Sikerült nagy nehezzen megoldani a csatlakozós témát, egy fél óra reszelgetés és készen volt az új réz érintkező! Köszönöm a segítséget és a bíztatást a forum lakóinak :lol: Most frankón mér minden, a víz tankszint és a fordulatszám is elég jónak tűnik! :lol: Most már jöhet a munka gyümölcsének élvezése! :lol:

Köszi Srácok!

Megosztás:

Pedig van két szép fiad! :lol:

Pedig ebből is csak az következik, hogy milyen lusta vagyok. Más ember két ilyen szép gyerekért 2X b@xik, míg én ezt is egy lövéssel intéztem el. :lol: :lol:

Ezt ráadásul pont a kollégáim állították, nagy röhögések közepette. :lol: :lol:

Megosztás:

Pedig ebből is csak az következik, hogy milyen lusta vagyok. Más ember két ilyen szép gyerekért 2X b@xik, míg én ezt is egy lövéssel intéztem el. :lol: :lol:

Ezt ráadásul pont a kollégáim állították, nagy röhögések közepette. :lol: :D

Ráadásul akkor is Te voltál alul :lol: :lol: :D

Megosztás:

Ezt ráadásul pont a kollégáim állították, nagy röhögések közepette. :lol: :lol:

Nem olyan nagy szám, nekem két lövésből van három lányom. Nem ugy hogy másfél+másfél, hanem 1+2. :lol:

Megosztás:

Mi lesz a következő téma? Prosztatagondok, aranyér? :lol:

Esetleg kellene egy egészségügyi problémák topic? :lol: :lol:

Hát amikor megláttam a két fiút egy lövéssel nem bírtam ki hogy le ne írjam az én "eredményemet". Sose vallanám be az asszonynak, de nem bántam volna ha 3 lány közül egyik fiú. Remélem mire prosztata gondjaim lesznek már egy másik kocsival fóromozok. :lol:

Megosztás:

Hát amikor megláttam a két fiút egy lövéssel nem bírtam ki hogy le ne írjam az én "eredményemet". Sose vallanám be az asszonynak, de nem bántam volna ha 3 lány közül egyik fiú. Remélem mire prosztata gondjaim lesznek már egy másik kocsival fóromozok. :lol:

Remélem, nekem nem lesznek prosztatagondjaim :lol: :lol: ( elég szar egy dolog, de ezt most ne részletezzük :lol: )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.