Tápiószecső Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 c14nz-ekhez egy kérdés.: ma mentem sik uton egy személyel 0 forgalomnál 153km/órát. (nem vagyok rá büszke!) Szerintetek 94-es gyári nem tuningolt kocsinál hol lehet a vége? Kicsit félős vagyok nem mertem lepadlózni. Várom a válaszokat Üdv! Gyárilag 160. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peki Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 c14nz-ekhez egy kérdés.: ma mentem sik uton egy személyel 0 forgalomnál 153km/órát. (nem vagyok rá büszke!) Szerintetek 94-es gyári nem tuningolt kocsinál hol lehet a vége? Kicsit félős vagyok nem mertem lepadlózni. Várom a válaszokat Üdv! Ha az óra csalását is beleszámoljuk, akkor bőven 170 felett persze gyári gumikkal. Nagyobb átmérőjűvel közelíti felülről a 160-at. Hallottam olyan C16NZ vectrást, aki óra szerint 210-et ment. Gyári vége 176. Én is mentem nem egyszer 180-at 4 személyel nagy kerékkel óra szerint de még kicsivel ment volna többel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 c14nz-ekhez egy kérdés.: ma mentem sik uton egy személyel 0 forgalomnál 153km/órát. (nem vagyok rá büszke!) Szerintetek 94-es gyári nem tuningolt kocsinál hol lehet a vége? Kicsit félős vagyok nem mertem lepadlózni. Várom a válaszokat Üdv! Ha a kocsid műszakilag rendben van, semmi gond nem lehet a padlógázzal. Én a 200000 km-es 60 lovas 1,4-esemmel többször is átautóztam Németországot keresztül kasul padlógázzal. :lol: Óra szerint 170 -190-et nyomtam végig. Utána csak jobban ment mint előtte, mert jól kitisztult a motor meg a kipufogó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ha a kocsid műszakilag rendben van, semmi gond nem lehet a padlógázzal. Én a 200000 km-es 60 lovas 1,4-esemmel többször is átautóztam Németországot keresztül kasul padlógázzal. :lol: Óra szerint 170 -190-et nyomtam végig. Utána csak jobban ment mint előtte, mert jól kitisztult a motor meg a kipufogó. Bármilyen hihetetlen nem a kocsit féltettem a padlógáztól hanem magamat. Viszonylag friss jogsim van májusban vizsgáztam azota mentem 3000km-ert, de csak max. 90km/órával. Még pályán se voltam. Igy aztán kivártam míg közel-távol senki aztán tútam neki. Csak 150 felett már kezdett remegni a térdem (lehet röhögni!) és levettem a lábam a gázról. És kiváncsi voltam meddig ment volna ezért kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 ....http://www.vatera.hu/opel_astra_f_1_6_16v_...a_82143594.html :lol:.... Szerintem korrekt arc, tessék alkudni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Bármilyen hihetetlen nem a kocsit féltettem a padlógáztól hanem magamat. Viszonylag friss jogsim van májusban vizsgáztam azota mentem 3000km-ert, de csak max. 90km/órával. Még pályán se voltam. Igy aztán kivártam míg közel-távol senki aztán tútam neki. Csak 150 felett már kezdett remegni a térdem (lehet röhögni!) és levettem a lábam a gázról. És kiváncsi voltam meddig ment volna ezért kérdeztem. Elismerésem az önismeretedért és a belátásodért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ha a kocsid műszakilag rendben van, semmi gond nem lehet a padlógázzal. Én a 200000 km-es 60 lovas 1,4-esemmel többször is átautóztam Németországot keresztül kasul padlógázzal. :lol: Óra szerint 170 -190-et nyomtam végig. Utána csak jobban ment mint előtte, mert jól kitisztult a motor meg a kipufogó. De volt aki fórumon írta, (azt hiszem a fizikus JOhnny :lol: ), hogy viszonylag idôs motrok már és hosszú távon lehet, hogy megadja magát valami. Akkor most kinek hinni, vagy csak rizikózunk??? Van aki szerint megduvadhat a motor ha meg van hajtva, mások szerint meg jobban fog menni mint elötte.... :lol: Mondjuk igaz ami igaz én teljes mértékben tisztelem minden hozzászólását "epk947" úrnak, de meg kell hagyni JOhnny sem ír butaságokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 De volt aki fórumon írta, (azt hiszem a fizikus JOhnny :lol: ), hogy viszonylag idôs motrok már és hosszú távon lehet, hogy megadja magát valami. Akkor most kinek hinni, vagy csak rizikózunk??? Van aki szerint megduvadhat a motor ha meg van hajtva, mások szerint meg jobban fog menni mint elötte.... :lol: Mondjuk igaz ami igaz én teljes mértékben tisztelem minden hozzászólását "epk947" úrnak, de meg kell hagyni JOhnny sem ír butaságokat :D Tisztelt Bíróság! Védencem, nevezett Johnny elsőrndű vádlott, teljes mértékben az igazat, és csakis az igazat mondja. Nem elhanyagolható azonban az a tény sem, miszerint epk947 másodrendű vádlott, szintén a teljes igazságot képviseli. :lol: :D Csak a nézőpont más. Johnny a diesel szemszögéből írta amit írt, tapasztalt kartársunk, epk947, pedig a benzines vonulatot képviseli. Én pedig füstölgök, és hülyeségeket írogatok. :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Tisztelt Bíróság! Védencem, nevezett Johnny elsőrndű vádlott, teljes mértékben az igazat, és csakis az igazat mondja. Nem elhanyagolható azonban az a tény sem, miszerint epk947 másodrendű vádlott, szintén a teljes igazságot képviseli. :lol: :lol: Csak a nézőpont más. Johnny a diesel szemszögéből írta amit írt, tapasztalt kartársunk, epk947, pedig a benzines vonulatot képviseli. Én pedig füstölgök, és hülyeségeket írogatok. :lol: :lol: :lol: :D most komolyan: áfonya-likőrrel múlatod az időt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 most komolyan: áfonya-likőrrel múlatod az időt? :lol: Az már elfogyott, most a gumibogyó van soron. :lol: :lol: Visszakanyarodva a témához, nem elsősorban az autó kora, inkább a műszaki állapota, karbantartottsága, a döntő. Tény, egy dízelt már csak a hangja miatt sem pörgetnék négyezerig. (és az még milyen messze van a leszabályozástól) Nincs fordulatszámmérőm, de érzésre még a hármat is alig éri el, nem visz rá a lélek. :lol: A benzines az egy kicsit más kategória. Lehet azt sem forgatnám, mindenesetre bátrabban tenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 ha jól bemelegedett, van benne legalább 15km, akkortól lehet megpörgetni addig nem egészséges Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 ha jól bemelegedett, van benne legalább 15km, akkortól lehet megpörgetni addig nem egészséges Kb. ekkora távolságra van a munkahelyem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 De volt aki fórumon írta, (azt hiszem a fizikus JOhnny :lol: ), hogy viszonylag idôs motrok már és hosszú távon lehet, hogy megadja magát valami. Akkor most kinek hinni, vagy csak rizikózunk??? Van aki szerint megduvadhat a motor ha meg van hajtva, mások szerint meg jobban fog menni mint elötte.... :lol: Mondjuk igaz ami igaz én teljes mértékben tisztelem minden hozzászólását "epk947" úrnak, de meg kell hagyni JOhnny sem ír butaságokat :lol: Szólíthatsz Zolinak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Kb. ekkora távolságra van a munkahelyem. de az dízel, ahhoz nem konyítok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Szólíthatsz Zolinak! :lol: Részemrôl a megtiszteltetés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Tisztelt Bíróság! Védencem, nevezett Johnny elsőrndű vádlott, teljes mértékben az igazat, és csakis az igazat mondja. Nem elhanyagolható azonban az a tény sem, miszerint epk947 másodrendű vádlott, szintén a teljes igazságot képviseli. :lol: :lol: Csak a nézőpont más. Johnny a diesel szemszögéből írta amit írt, tapasztalt kartársunk, epk947, pedig a benzines vonulatot képviseli. Én pedig füstölgök, és hülyeségeket írogatok. :lol: :lol: :lol: :D Te nem vagy semmi kolléga :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_1_6_16v_...a_82143594.html http://www.vatera.hu/opel_astra_vectra_cal...t_80035307.html :lol: Köszi a segítséget zocsa! Írtam neki, meglátjuk mi lesz belőle :lol: Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Sziasztok! Megyek az "új km óráért" , egy dolog aggaszt benne csak, hogy bontott volt, mert 707e környékén áll benne a számláló. Ezzel lehet valamit csinálni majd, ha szétszedem? Vagy mennyire nagy gány szétszedni egy ilyen órát? Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Sziasztok! Megyek az "új km óráért" , egy dolog aggaszt benne csak, hogy bontott volt, mert 707e környékén áll benne a számláló. Ezzel lehet valamit csinálni majd, ha szétszedem? Vagy mennyire nagy gány szétszedni egy ilyen órát? Üdv:BB Ha volt Legód nem lesz probléma szétszedni. Cak ez nem olyan strapabíró. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Sziasztok! Megyek az "új km óráért" , egy dolog aggaszt benne csak, hogy bontott volt, mert 707e környékén áll benne a számláló. Ezzel lehet valamit csinálni majd, ha szétszedem? Vagy mennyire nagy gány szétszedni egy ilyen órát? Üdv:BB Át lehet állítani, nem vészes. Ki kell venni az órát a műszeregységből és a számlálót hátulról egy nagyon kis csavarhúzóval át lehet állítani. A mostani órádon a vízhőfokmérő ugyanúgy néz ki, mint a képen levőn? Mert ha nem, akkor próbáld meg elkérni a hőgombáját is ennek a műszeregységnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Sziasztok! Megyek az "új km óráért" , egy dolog aggaszt benne csak, hogy bontott volt, mert 707e környékén áll benne a számláló. Ezzel lehet valamit csinálni majd, ha szétszedem? Vagy mennyire nagy gány szétszedni egy ilyen órát? Üdv:BB Át lehet állítani, nem vészes. Ki kell venni az órát a műszeregységből és a számlálót hátulról egy nagyon kis csavarhúzóval át lehet állítani. A mostani órádon a vízhőfokmérő ugyanúgy néz ki, mint a képen levőn? Mert ha nem, akkor próbáld meg elkérni a hőgombáját is ennek a műszeregységnek. Vagy a km órát kiszeded a eredetiből és átrakod a vettbe. Két tipus van. Ha nem egyforma a kettő akkor lehetm hogy kicsit faragni kell. Itt van pár kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Helló! ami kép látszik az avatarom-ba, vagy micsoda... itt a nevem mellett Ez a dolog látszik a két első ajtón a díszlécen Valaki nem tudja mit jelent? láttam már mást, de nem ebben a színösszeállításban. Van valami jelentése? Nekem nem tudom miért, valahonnan rémlik ez a dolog... blink.gif haveromnak viszont kékes pirosas ez, igaz övé sima 1,6i Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Át lehet állítani, nem vészes. Ki kell venni az órát a műszeregységből és a számlálót hátulról egy nagyon kis csavarhúzóval át lehet állítani. A mostani órádon a vízhőfokmérő ugyanúgy néz ki, mint a képen levőn? Mert ha nem, akkor próbáld meg elkérni a hőgombáját is ennek a műszeregységnek. Szia FPepe Ezt hogyan is érted akkor? Mert ugye a nem fordulatos óra jobbról- balra mér ez meg pont fordítva, és eleve a skálázása is kisebb, bár ez sokat nem számít, mert az elfordulási szög a lényeg. Tehát légyszi gyujts fényt a sötétben! :lol: Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Vagy a km órát kiszeded a eredetiből és átrakod a vettbe. Két tipus van. Ha nem egyforma a kettő akkor lehetm hogy kicsit faragni kell. Itt van pár kép. Szia Hening Akkor ezek szerint ha mákom van át tudom rakni a kmóra ezen részét minden gányolás nélkül? És egy kérdés, a fordulat jelet miről veszem le? (2002 03 Classik) mert olvastam már olyan dolgot itt fent, hogy ez be sincs vezetékelve ha gyárilag nem olyan óra volt benne! Még egy dolog : végnéztem az összes égőt benne, és a középső talán 5 db az kék égő. ez azt jelentheti, hogy már nem is kell foglalkoznom a kék led témával? Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Szia FPepe Ezt hogyan is érted akkor? Mert ugye a nem fordulatos óra jobbról- balra mér ez meg pont fordítva, és eleve a skálázása is kisebb, bár ez sokat nem számít, mert az elfordulási szög a lényeg. Tehát légyszi gyujts fényt a sötétben! :lol: Üdv:BB Arra gondolok, hogy a Te mostani vízhőmérődön a kék mező felett van egy osztás a 90-es számjegy alatt, vagy nincs? Mert ahogy mondod, a műszer szögelfordulása azonos, de emiatt ha másmilyen a skála alatta, akkor nem a valós értéket fogja mutatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts