Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hali.

27.-én lejár a müszakim, és ide szeretném elvinni vizsgára felkészitésre, és vizsgára is, a kocsit.

Opel Szakszerviz

Esetleg valakinek vélemény Róluk?

Hali.

Opel Szakszerviz

Itt volt vizsgára felkészitésre az autóm, és ök is vizsgáztatták, hátsó fékdob tisztitás, +zöldkártya is náluk készült. 31660-ft

Szerintem korrekt csapat, bár nem tom hogy ez az ár sok lenne ennyiért.

Megosztás:

Hali.

Opel Szakszerviz

Itt volt vizsgára felkészitésre az autóm, és ök is vizsgáztatták, hátsó fékdob tisztitás, +zöldkártya is náluk készült. 31660-ft

Szerintem korrekt csapat, bár nem tom hogy ez az ár sok lenne ennyiért.

Én ezt úgy oldom meg, hogy vizsga előtt betolom a járgányt a szomszédomban levő szerelőhöz, az kitisztítja a fékeket kb 5000-ért. A zöldkártya szintén a közelben szabvány kb. 7000 forint. Ez már összesen 12000 Ft. aztán betolom a KPM vizsgáztató bázisra és csont nélkül átmegy kb 8000-ért! :lol: Tehát egy 20-asból kijövök!!! :lol:

Megosztás:

Én ezt úgy oldom meg, hogy vizsga előtt betolom a járgányt a szomszédomban levő szerelőhöz, az kitisztítja a fékeket kb 5000-ért. A zöldkártya szintén a közelben szabvány kb. 7000 forint. Ez már összesen 12000 Ft. aztán betolom a KPM vizsgáztató bázisra és csont nélkül átmegy kb 8000-ért! :lol: Tehát egy 20-asból kijövök!!! :lol:

Hali.

Van itt nálunk is egy szerelö, pár házzal arrébb, csak ha én oda betolom, akkor még ennyiböl sem jövök ki.

Ezért inkább elvittem ide.

Megosztás:

Bocsi ha nem ide tartozik, de ki szeretném cserélni a gyári elsô hangszórókat. Meg is vettem az újakat csak akkor lett döbbenet mikor megláttam, hogy szükség lenne 2 drb beépítô keretre (az a befogató keret). A helyi márkakereskedésnél csak néztek mikor mondtam mire lenne szükségem, probálkoztam mindenütt de sehol semmi. Ki lehetne valahogy belezni az eredetit vagy mitévô legyek?? Mostmár nagyon cserések lennek, összeszakadtak az eredetiek.

Köszi elôre is

Megosztás:

Ma nagyon pozitívan csalódtam az Opel Tatabányában. Felhívtam őket gyári rádió kivételének ügyében, mivel több forrásból is hallottam, hogy 3-4 ezer huf egy ilyen művelet. A szervízvezető viszont azt mondta, ez a művelet nem kerül semmibe, és bármikor vihetem, időpontot sem kell kérnem. Szóval boldog vagyok :lol:

Megosztás:

Bocsi ha nem ide tartozik, de ki szeretném cserélni a gyári elsô hangszórókat. Meg is vettem az újakat csak akkor lett döbbenet mikor megláttam, hogy szükség lenne 2 drb beépítô keretre (az a befogató keret). A helyi márkakereskedésnél csak néztek mikor mondtam mire lenne szükségem, probálkoztam mindenütt de sehol semmi. Ki lehetne valahogy belezni az eredetit vagy mitévô legyek?? Mostmár nagyon cserések lennek, összeszakadtak az eredetiek.

www.autohifibolt.hu 1500píz/pár de jelzem, hogy hozzá kell toldani 12mm-t (legalábbis amiket nekem küldtek). Én úgy csináltam, hogy 160-as KPE csőből kiesztergáltam a vastagságot, a membrán-kosarak helyét és a csavarok helyét kivágtam, kókánynak hangzik kissé de stabilan állnak pedig néha odalövöm a cuccnak...

Megosztás:

...Felhívtam őket gyári rádió kivételének ügyében...

Egyszerű kivenni! Ha CAR-300-as magnó (de ugyanaz a 400-as is), kell hozzá egy imbuszkulcs (annak híján egy bele való csavarhúzó), kitekered belőle a "vakcsavarokat" a lyukakba belenyomsz 1-1 3-3.5 mm-es drótot kb 10 centire (ugyanis 4 köröm fogja alul-felül az oldalán) és vadul elkezded húzni kifele, ha nem jön akkor kikapod a kesztyűtartót rá is segíthetsz hátulról nyomni kifele az alján és a tetején fogva -aztán már könnyen jön. Kicsit műveletes de ha nehezen jön akkor jobb ha elviszed egy hozzáértőbbhöz...

Megosztás:

Emmi? :lol:

Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeg

gel,Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeggel,

Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeg

gel,Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeggel.

Gyakoroltam ne hogy megbüntess.

Remélem most már jobb a lelkiismeretednek?

:lol: :lol:

Megosztás:

gel,Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeggel,

gel,Csapszeggel,Csapszeggel,Csapszeggel.

Gyakoroltam ne hogy megbüntess.

Remélem most már jobb a lelkiismeretednek?

:lol: :lol:

Mint kívülálló mondom, hogy Te valamit tudhatsz!!!

Eccer (nagyon régen) az egyik kazánfűtőmmel leírattam 100-szor, hogy:

"A kazánházban az éjszakai műszakban nem alszom!"

Akkor még nem volt pécé, csak vonalas papír meg plajbász! :lol:

Így megúszta a fegyelmit...

Megosztás:

Sziasztok!

Tudom nem ide tartozik, de merész vagyok! :lol: Akinek van esetleg f Astrához forulatszámmérős km órája és nem kell neki, engem érdekelne! A gyári fekete kellene aminek a száma W1102 . Ha akad az árban megeggyezünk!

Üdv:BB

http://www.vatera.hu/opel_astra_f_1_6_16v_...a_82143594.html

http://www.vatera.hu/opel_astra_vectra_cal...t_80035307.html

:lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.