Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
van rajta egy biztosító fém félgyűrű

csavarhúzóval ki tudod pattintani és akkor már le is jön

ha nem akarsz vele sokat szórakozni, akkor csináld úgy, ahoy én: pajszerral :D

Mármint két csavarhúzóval, mert eggyel inkább csak elfordulna. Vagy specszerszámmal.

Elküldve

1 vékony csavarhúzóval is le lehet szedni, csak nehezebb.

Amúgy rtomi módszere nekem tetszik: 1 rongyot befűz mögé, és"megcsavarja". Közben az omega-gyűrű vége beleakad, és kifordul. :D

Elküldve
Mármint két csavarhúzóval, mert eggyel inkább csak elfordulna. Vagy specszerszámmal.

teljesen nem tud elfordulni, beakad a vége és kilátszik az ív középen, ott már meg is lehet fogni

Elküldve
van rajta egy biztosító fém félgyűrű

csavarhúzóval ki tudod pattintani és akkor már le is jön

ha nem akarsz vele sokat szórakozni, akkor csináld úgy, ahoy én: pajszerral :P

A Pajszeros megoldást inkább nem. ;)

Nincs esetleg valami rajzod erről? Mert én nem találtam a gyűrűt :D

De lehet hogy csak béna vagyok :D

Elküldve
A Pajszeros megoldást inkább nem. :D

Nincs esetleg valami rajzod erről? Mert én nem találtam a gyűrűt :D

közvetlenül a műanyag tövében van, szemmel meglátni nem nagyon lehet, inkább csak érezni

Elküldve
közvetlenül a műanyag tövében van, szemmel meglátni nem nagyon lehet, inkább csak érezni

oksa! Köszi DU. megpróbálom.

Apropó lehet egyáltalán javítani a kilincset?

Elküldve
oksa! Köszi DU. megpróbálom.

Apropó lehet egyáltalán javítani a kilincset?

Lehet, van egy rugó a kilincs tengelyén, az szokott eltörni. Én nemrég javítottam a Caravanon (mielőtt eladtuk). Ha lejött a kárpit, és a védőfóliát lehúztad a zár környékéről (feltéve,hogy van) egy lámpával bevilágítva meglátod. Két csavar fogja a kilincset, azokat letekerve kifelé némi ügyeskedéssel kijön a kilincs. Én nem tettem rá másik rugót, hanem letekertem egy menetet, így lett elég füle, hogy be lehessen akasztani.

Elküldve
Lehet, van egy rugó a kilincs tengelyén, az szokott eltörni. Én nemrég javítottam a Caravanon (mielőtt eladtuk). Ha lejött a kárpit, és a védőfóliát lehúztad a zár környékéről (feltéve,hogy van) egy lámpával bevilágítva meglátod. Két csavar fogja a kilincset, azokat letekerve kifelé némi ügyeskedéssel kijön a kilincs. Én nem tettem rá másik rugót, hanem letekertem egy menetet, így lett elég füle, hogy be lehessen akasztani.

Szuper Köszi a segítséget!!!

:D

Elküldve

Nemrég levettem a leömlőt védő lemezt (zörgött meg egyebek), ami azzal jár, hogy a légszűrőházon maradt egy csonk aminek ugye eredetileg a leömlöhöz kellene futnia, és szívnia, ha hideg a motor.

Mivel már nem nagyon tud meleget szívni, kell valamit kezdeni a dologgal vagy maradhat így ahogy van és nem csinál bajt?

Elküldve
Nemrég levettem a leömlőt védő lemezt (zörgött meg egyebek), ami azzal jár, hogy a légszűrőházon maradt egy csonk aminek ugye eredetileg a leömlöhöz kellene futnia, és szívnia, ha hideg a motor.

Mivel már nem nagyon tud meleget szívni, kell valamit kezdeni a dologgal vagy maradhat így ahogy van és nem csinál bajt?

a motortérben eleve meleg van :D

Elküldve

Hali.

Vajon a GSI, és az 5 ajtós Astrák padlólemeze egyforma?

Tulajdonképpen arra lennék kiváncsi, hogy a padlókárpitot át lehet é rakni az 5 ajtósba.

Elküldve
Hali.

Tulajdonképpen arra lennék kiváncsi, hogy a padlókárpitot át lehet é rakni az 5 ajtósba.

Mi olyan különleges van 1 Gsi padlókárpítjában ? :D

Elküldve
Hali.

Szerintem nem, mert az 3-ajtós.

Elküldve
Mi olyan különleges van 1 Gsi padlókárpítjában ? :D

Hali.

Csak annyi hogy 2 rugeszba kerülne.

A bontóban pedig 10 rugeszt kérnek érte, ami 5 ajtósba való. :D

Elküldve
banyek, milyen szegeccsel van felrakva ez az ablakemelő?

a fúrószáram úgy gondolta, hogy neki most ez sok :D

Az beza acél: :P

Mondjuk én alu-val raktam be az "újat". :D

Elküldve
Az beza acél: :D

Mondjuk én alu-val raktam be az "újat". :D

dehát azért csak nem kéne egy vasfúrónak problémát jelentenie egy 12 éves szegecsnek

Elküldve

Sziasztok!!!

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy egy haverom állítólag torrenten akart letölteni egy olyan programot amiben az összes létező Opel benne van, benne van minden egyes alkatrésze, magyarázatokkal, a szétszedés és összerakás menete...stb, tehát minden! Csak végül azért nem töltötte le, mert állandóan megállt a letöltés...

Tud valaki ilyen programról? Mert az most nekem jól jönne az F Astrámhoz... :D

Ha tudtok segíteni, azt megköszönném! :D

Szép estét!

Gabi

Elküldve

Ha volna v.kinek nyomtatható formában X-es motorokhoz hibakód táblázat, legyen kedves küldje át ímélben.Nincs gáz a géppel, csak jó ha van ilyen a háznál. :D

Előre is Thx! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.