Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hali.

Alapjáraton járó motornál, remeg a kormány, ez a motortartóbakok gyengülése miatt lehet?

Szervoszivattyú nem lehet a ludas?

Elküldve
Semmilyen mechanikai kapcsolat nincs a motor és a kormánymű között.

Ha az egész kasznit rázza a motor, akkor valami nem stimmel az alapjáratban.

A rossz motortartó bakot ki tudod szűrni azzal, ha megmozgatod kézzel a motort.

Ha ki tudod mozdítani 1-2 cm-t, akkor tuti cserések a bakok.

Hali.

Motor meg sem moccan.

Akkor itt megint valami gáz lesz.

Ezek szerint, álló helyzetben, alapjáraton, meg sem lenne szabad rezdülnie a kormánynak?

Elküldve
Motor meg sem moccan.

Akkor itt megint valami gáz lesz.

Ezek szerint, álló helyzetben, alapjáraton, meg sem lenne szabad rezdülnie a kormánynak?

Rendesen neki kell ám feküdni B)

Nem azt mondom hogy meg se mozdulhat, mert alapból ugye azért van egy minimális rezgése a kaszninak,

ami a kormányon is észrevehető. De ha nagyon zavar, inkább a kormányoszlopot nézd meg, nincs-e elszakadva

az összecsuklós műanyag része pl. Vagy nem-e lóg az egész.

Elküldve

Sziasztok azlenne a kérdésem hogy ha raknék gyári kipufogóra VÉGET akkor annak jobbhangja lenne 1 kicsit? tudom hogy a dob adja a hangot én nemakarok nagyhangot rá csak 1 kicsikét gondoltam megkérdezlek titeket hátha valaki csinált már ilyet meg felis dobja a kocsit sztem :P ha már írták ez akkor bocs csak nemakarok 500 oldalt viszsaolvasni :D ;) :D

Elküldve
szerintem 8-as fúróval át kell fúrkálni a dobot pár helyen és megfelelő lesz a hangja :D

Igazi lada hangja lesz!

Rednááááááááá rednááááááá hőőőőőőőő! :D

Elküldve

Sziasztok.

Valaki fordítsa már nekem le, hogy mit jelentenek. Brugt reservedel. Brugt reservedel afprovet. Ny original.

Én németre sacoltam, de nem bírtam vele :D

Elküldve
Sziasztok.

Valaki fordítsa már nekem le, hogy mit jelentenek. Brugt reservedel. Brugt reservedel afprovet. Ny original.

Én németre sacoltam, de nem bírtam vele :D

Szerintem dán!

Elküldve
a reservedel a többi nyelvhez hasonlóan gondolom rendelést, foglalást jelent

a többi? .. passz

Az original meg eredetit. :D

Viccet félretéve ha valaki épp nem beszéli az adott nyelvet, akkor szövegkörnyezet nélkül vajmi kevés esély van, hogy ki lesz találva.

Elküldve
Sziasztok.

Én németre sacoltam, de nem bírtam vele :P

ny original az új bontatlan :D többit nemtom :D

Elküldve

A légszűrőházba 3 helyről áramlik be a levegő: 1. a hűtőrács felől 2. leömlő felől 3. a jobb első kerék elől, a légszűrőház alatt.

Az volna a kérdésem, hogy a harmadiknak mi a funkciója?

Valamint annak a házban a légterelő "alagútnak" van valami komoly szerepe, vagy kikaphatom?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.