Tom Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Beégetett üdvözlőszövegnek javaslom a következőt: "Készítette Futó Gábor, A lopást a törvény bünteti, további kellemes napot!" :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Ez egy érdekes helyzet, mert a srác rendelt tőlem egy komputert, amit elvileg a jövő héten le is postázok neki, a saját beállításaival. Viszont elfelejtette említeni, hogy nagykereskedést akar nyitni belőle... :) Mert akkor felvilágosítottam volna hogy ez nem polcos termék, nem tudok naponta új komputert adni. Az meg mondjuk nem nagyon érdekel, hogy valaki eladja drágábbért, ügyes üzletember. Csak nemtom a garanciáját hogy oldja meg. 8) Szerintem ez így akkor se korekt-Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Mindaddig korrekt a dolog, amíg Gabitól vásárolja a dolgot, és ezt árulja magasabb áron...de ha már koppintja és saját maga állítja elő, na az már pofátlanság... :roll: Kéne rendelni tőle vagy 20 db-ot, aztán meg jól nemelhozni... :roll: :) :D ..na persze meg nem kifizetni... :roll: vagy elhozni és nem kifizetni... :roll: :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Anti! Skodára cserélted a GSi-t? Azt szokták csodának becézni... :) Egyébként meg Nekem mindegy, ki mennyiért adja tovább, csak nem szerencsés a dolog, mivel supportot is kell hozzá vállalni (egyedi beállítások, szoftverfrissítés, opciók hozzáépítése). De tegnap leíméleztük a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Nagy feltaláló lett a mi Gabink... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Ha minden igaz, nyáron lesz egy újabb "találmány" is, de erről még nem árulok el semmit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 A tetokarpitomon fura csikok vannak!Szerintetek mivel probaljam meg kitakaritani?Hosszanti iranyban vannak a csikok a vezeto oldalon es az anyos ules felett is harom csik! :) Kicserelni eleg sok melo lenne ahogy elnezem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 A tetokarpitomon fura csikok vannak!Szerintetek mivel probaljam meg kitakaritani?Hosszanti iranyban vannak a csikok a vezeto oldalon es az anyos ules felett is harom csik! :) Kicserelni eleg sok melo lenne ahogy elnezem! Hát ha ugyanabból az anyagból van az Astra tetőkárpitja, mint a Kadetté, akkor az a lényeg hogy próbáld minél kevésbé vizezni. A víztől ugyanis leázik a vékony textil az alatta levő papírról :arrow: tetőkárpit kuka. Úgyhogy kevés víz, sok tisztítószer (lehetőleg olyan ami jó habképző), és gondos szárítgatás. Mondjuk én tetőkárpitot ezzel nem próbáltam, de ajtókárpitra bevált a Vanish OxiAction :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 én ahányszor nekiálltam mindig más színü lett... vagyis inkább össze vissza foltos :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Aztec koma! Ezt a könnyítést übereld, ha tudod! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Gabi! Most kerülnek be a csövek??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Gabi ha minden igaz menni fog! Elvileg az volt a terv, hogy most ki lakkatoljuk a hibákat fényezünk motort igazítunk, csak most kellett kidobnom 4kilót, mert a }{@&>#># vízcsövek megadták magukat :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 ....csak most kellett kidobnom 4kilót, mert a }{@&>#># vízcsövek megadták magukat :evil:.... :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 OFF mint tudod Pista elköltöztem otthonról Nagyimmal élek egy kertesházban és az ilyen kiadások általában rám maradnak :idea: ON so a c20let itt van a házban csővek formájában :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Kertesház hiányában a Szandi oldja meg a kérdést... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Megértem. Namost képzeld milyen költségei vannak egy ekkora háznak, plusz bnő effekt nekem is bejáccik... kari előtt a gépem is végig égett so most vhogynem szeressük 2k5-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Hát a fene mondta, hogy családiházban flancolj... :wink: lehet egy panelra is eleget költeni... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 nemtom :roll: panel nem gyere be laktam ott 2x is... nagy fos. Már nem azért,h bkit is megsértsek, akkor már inkább téglaház saját fűtéssel kevés örült szomszéddal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 OFF mint tudod Pista elköltöztem otthonról Nagyimmal élek egy kertesházban és az ilyen kiadások általában rám maradnak :idea: ON so a c20let itt van a házban csővek formájában :) :D Így már értem, csak azt hittem az autó vízcsövei kapcsán írtad az összeget :roll: Majd nyárra összegyűjtögetsz, annyit, hogy nézelődj a ménes kapcsán Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 á már nem először van, hogy bukom az álmaim. nade nem sírok legalább van 1 betegágyam, de rá van írva GSI16V :) így marad a tipikus magyar tuner megoldás: szépen lassan mint csillag megy az égen, autót építeni csak így lehet (JA után szabadon.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 nemtom :roll: panel nem gyere be laktam ott 2x is... nagy fos. Már nem azért,h bkit is megsértsek, akkor már inkább téglaház saját fűtéssel kevés örült szomszéddal! 2 apróbb megjegyzés. Elképzelhető panelház is saját fűtéssel - értsd : nem távfűtéssel -. Téglaházban ugyanúgy lehetenek örült szomszédaid, mint ahogy családi házban is. Bár a négyzetméter/fő érték nagyobb az első két esetben, így a valószínűsége is, hogy ilyesmi bekövetkezik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 igencsak mind2 panelban ahol laktam (district XI) fűtés nem ért semmit, mert hiába lett hőszigetelve az egész lakás lefagytunk... tégla meg jobban megtartja a hőt :idea: az örült szomszéddal nem lehet micsinálni... az 1ik helyen 6 éven át hallgattam minden este, ahogy ... na mind1, a lényeg életveszély volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 ....az 1ik helyen 6 éven át hallgattam.... ....na mind1, a lényeg életveszély volt :) .... Ez biztos a szomszéd volt, nem a suliban egy tanár ? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Nudizik az ótó: :D Az autó most ültetőrugókkal van gyári magasságban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Inentől kezdve ez már "csak" egy ilyen kopasz versenygép marad csövekkel meg minden?Vagy azért utasoldali ülést tesztek bele? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts