Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ne 'szatok már ki velem!! Hogy kell összerakni a világításkapcsolóóóót???? Thx!!! B)

Hát először is keresel egy vízóra aknát... B)

De a viccet félretéve!

Hirtelen ezt találtam: http://www.aty.hu/kek/vect_kek.htm

A Vectra A linket nézzed!

Igaz itt a ledesítésről van szó, de hátha használ.

Én még nem szedtem szét, de több helyen írták, hogy csak megfelelő állásban szabad kiszedni, mert elpattannak az aretáló golyók!

Neked megvannak ezek?

Elküldve
Hát először is keresel egy vízóra aknát... B)

De a viccet félretéve!

Hirtelen ezt találtam: http://www.aty.hu/kek/vect_kek.htm

A Vectra A linket nézzed!

Igaz itt a ledesítésről van szó, de hátha használ.

Én még nem szedtem szét, de több helyen írták, hogy csak megfelelő állásban szabad kiszedni, mert elpattannak az aretáló golyók!

Neked megvannak ezek?

Hát először is köszi!

Másodszor... Ezek szerint kettő golyó volt benne, de azok rögtön kiestek, és csak egyet találtam... Igazából nem nagy gond, mert bontóban kaptam 1500-ért, de azért szeretném összerakni... De annak a két kis golyónak hol van a helye????? B)

Elküldve
tartozik hozzájuk egy rugó is, amit kapcsoló szárába kell betenni

Igen, az megvan, addig oké! Van az a két rugós rudacska is, annak is megvan a helye, és valahogy azon illeszkedik a két kis fém lapocska! De összerakom és esik szét! Gondolom azok a kis golyók feszítik az egészet! De azok hova kellenek, a rugóhoz??

Elküldve
Igen, az megvan, addig oké! Van az a két rugós rudacska is, annak is megvan a helye, és valahogy azon illeszkedik a két kis fém lapocska! De összerakom és esik szét! Gondolom azok a kis golyók feszítik az egészet! De azok hova kellenek, a rugóhoz??

így van, ahova a kis rugó beül, oda mennek a végére a golyók, azok feszítik be a kapcsolót

annak a kattogását lehet hallani, amikor kapcsolod

Elküldve
így van, ahova a kis rugó beül, oda mennek a végére a golyók, azok feszítik be a kapcsolót

annak a kattogását lehet hallani, amikor kapcsolod

Sejtettem, de én csak egy golyóról tudtam, a linken láttam, amit Digger adott, h kettő van! És azok a golyók mekkorák? Van azoknak valami számuk, vagy ilyesmi? Mert már egyik sincs meg...B)

Elküldve
Sejtettem, de én csak egy golyóról tudtam, a linken láttam, amit Digger adott, h kettő van! És azok a golyók mekkorák? Van azoknak valami számuk, vagy ilyesmi? Mert már egyik sincs meg...B)

Én tegnap szedtem szét az instukciók szerint de egy golyót sem találtam, aztán összepakoltam....és ugyanúgy működik.

Elküldve
Én tegnap szedtem szét az instukciók szerint de egy golyót sem találtam, aztán összepakoltam....és ugyanúgy működik.

Gondolom, hogy csak akkor ugrik szét, ha nem jó pozicióban van szétszedéskor.

Elküldve
Gondolom, hogy csak akkor ugrik szét, ha nem jó pozicióban van szétszedéskor.

Jól mondod,Gepárd a konyhában szedte szét,de a mai napig nem találja az egyik golyóját! B)

Elküldve
Jól mondod,Gepárd a konyhában szedte szét,de a mai napig nem találja az egyik golyóját! B)

Milyen veszélyes ez a kapcsoló szerelés B) :D

Elküldve

mi lehet az alábbi kocsi motorkódja?

101 lovas, 74kW, 1995-ös

mennyi lehet egy iylen motornál egy kisebb felújítás? (szelepszár-szimering, ...)

Elküldve

101 lovas, 74kW, 1995-ös

mennyi lehet egy iylen motornál egy kisebb felújítás? (szelepszár-szimering, ...)

Hali.

x16xel, c16se?

Elküldve

101 lovas, 74kW, 1995-ös

Vagy C16XE B)

Elküldve
Ha 16 szelepes, akkor erősen esélyes, hogy csak a teljes generál... 250, ha nem teljesen lelakott B)

indításnál ereget füstöt, ennyit tudni róla így hirtelen

Elküldve

azért ilyen talánra megvenni ... hát nem biztos, hogy bele kéne menni

mert nem mindegy, hogy mondjuk 10e vagy 300e

bontás nélkül ezt megmondani nem lehet, igaz, srácok?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.